vpetrovbg написа:..
Ами по-точно, са измамили нас, останалите, защото държавата пари няма, те се вземат от данъкоплатците!
Абе смятах да го напиша ама си затраях. Щото реално аз съм ги платил тия пари от моите данъци
vpetrovbg написа:..
Ами по-точно, са измамили нас, останалите, защото държавата пари няма, те се вземат от данъкоплатците!
ktamen написа: ...Провери дали наистина има давност и какво могат да ти вземат...
Petrolhead написа:Напълно подкрепям държавата. не може да не четеш какво подписваш, а после да ревеш че не си знаел.
Не разбирам с какви очи ходите по институциите да се оплаквате след като сте явно виновни, реално сте взели пари, които не ви се полагат.
enigma79 написа:Така,така до колегите с по горните изказвания,ела да си вземете парите и от мен...
fantomasss написа:Petrolhead написа:Напълно подкрепям държавата. не може да не четеш какво подписваш, а после да ревеш че не си знаел.
Не разбирам с какви очи ходите по институциите да се оплаквате след като сте явно виновни, реално сте взели пари, които не ви се полагат.
Колега, четено е, но това се забравя и след почти 3 месеца детето тръгва на ясла и вече никой не помни за точките, хора сме а не компютри. За това казвам, че щом има електронна връзка с детските заведения дали детето посещава такова, би било разумно и естествено да спрат автоматично изплащането на майчинството, поне в цивилизованите страни е така. А не сега да ми искат и 20% лихва ебати.....
може и всеки ден да е ходила да си търси работа
На практика НОИ ги превеждат електронно по банков път, така че горе долу си е така - дават ги...Vizor написа:Сега все едно каза "Аз парите не съм ги взимал .. те ми ги даваха"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта