тоя номер с губата е стар стааар, явно отново е на мода...криза, безпаричие и чувство за безнаказаност
трее дойде Уайт Ърп
Pichaga написа:важното е побоя да е в рамките на законната самоотбрана обаче![]()
тоя номер с губата е стар стааар, явно отново е на мода...криза, безпаричие и чувство за безнаказаност
трее дойде Уайт Ърп
black` написа:Еха там си е станало дивия запад. Не че преди не беше де. Но чак такива работи.![]()
Били са с гумаджията сигура. За 25 лева сигурно ще залепя таман 8-9 гуми при нормални цени... Сигурно е плащал и още на 2-3ма мургави колеги.
По-интересното щеше да стане ако се опитат да грабят колата и мине някой военен.
В ораландовци ще им е малко трудно...
![]()
![]()
Arr0w написа:За такава система циганин-гумаджийница и преди съм чувал.
embi4a написа: Така като видят автомобил със стикер да си знаят, че зад теб стоят поне 200 човека и няма да барат. Защото посами сме като агне на заколение.
Ljubon написа:embi4a написа: Така като видят автомобил със стикер да си знаят, че зад теб стоят поне 200 човека и няма да барат. Защото посами сме като агне на заколение.
Ха-ха, така беше едно време със стикерите на ВИС и СИК по колите.
rosy написа:Ако някой има проблем с цигани мое да ми звънне. Имам железни позиции в този таргет
Rijo написа:Насилието поражда насилие
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта