:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Цигани режат гуми на Shell - Красна поляна

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Цигани режат гуми на Shell - Красна поляна

Мнениеот Pichaga » Сря 01 дек 2010 21:20

важното е побоя да е в рамките на законната самоотбрана обаче :mrgreen:
тоя номер с губата е стар стааар, явно отново е на мода...криза, безпаричие и чувство за безнаказаност
трее дойде Уайт Ърп

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 01 дек 2010 21:25

Pichaga написа:важното е побоя да е в рамките на законната самоотбрана обаче :mrgreen:
тоя номер с губата е стар стааар, явно отново е на мода...криза, безпаричие и чувство за безнаказаност
трее дойде Уайт Ърп

Стар, стар, но тези или са много прости за да не им пука, че има камери, или колата им просто няма нищо общо с тях и е крадена... Друго обяснение нямам.

Иначе за мнението на колегата Vlad 777 - подкрепям, но тези в момента могат да цепят гумата на някой в Орландовци например - иди ги хвани. :banghead:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 01 дек 2010 21:31

Навремето видях как ми разбиват колата от балкона и тихомълком слязох долу...

Обаче мангалите ме забелязаха и хукнаха. Аз след тях, но избягаха в тъмното. На въпрос към полицията какво да правя, ако ги намеря ми отговориха: "Прави каквото искаш и после ни се обади, обаче гледай да са в приличен търговски вид" mhihi

И това не ми е единствен случай. Най-малкото за назидание според мен е редно да се вземат някакви сериозни мерки. :idea: :idea: :idea:

Преди година и нещо разтървах един приятел, който наливаше яко тупаници на един циганин, който го беше наиграл. Страх ме беше, че оня ще умре... :screwy

На другия ден мангала го видяхме съвсем нормално да се движи по улицата все едно нищо не е станало предната вечер. Даже и синините не личаха, защото беше много черен.

Тогава осъзнах, че един циганин колкото и да го биеш, винаги му е малко! И без милост! :idea: :idea: :idea:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 01 дек 2010 21:51

Еха там си е станало дивия запад. Не че преди не беше де. Но чак такива работи. :roll: :drunk Били са с гумаджията сигура. За 25 лева сигурно ще залепя таман 8-9 гуми при нормални цени... Сигурно е плащал и още на 2-3ма мургави колеги. :drunk По-интересното щеше да стане ако се опитат да грабят колата и мине някой военен. :bishop В ораландовци ще им е малко трудно... :bishop mhihi :drunk

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 01 дек 2010 22:18

black` написа:Еха там си е станало дивия запад. Не че преди не беше де. Но чак такива работи. :roll: :drunk Били са с гумаджията сигура. За 25 лева сигурно ще залепя таман 8-9 гуми при нормални цени... Сигурно е плащал и още на 2-3ма мургави колеги. :drunk По-интересното щеше да стане ако се опитат да грабят колата и мине някой военен. :bishop В ораландовци ще им е малко трудно... :bishop mhihi :drunk

Колега, не знам как стои въпроса с "обществения ред" в Орландовци, но майстора, който ми прави ремонтите в апартамента от 15 години насам, преди месец се скара с цигани в Орландовци и опря нож на единия в гърлото. Ония са се разбягали веднага и след няколко часа му запалиха колата... Пожарна, полиция се изсипа, арестуваха ги всичките мангали и се получи едно голямо нищо накрая.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 01 дек 2010 22:28

Явно не е бил достатъчно убедителен. Преди като бях до факултето в Овча Купел ги стреляха на месо, при опит за кражба. И беше почти като тука в Сандански. Можех да си оставям колата отключена. Патеха само разни от НБУ. Лека вечер, за де не правим реклама... mhihi :drunk

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Чет 02 дек 2010 9:40

забелязъл съм че такива боклуци движат с коли с англииски номера.В Младост имахме едни дилърчета със стара вектра с ляв волан ,но с чеужди номера, така че мангустите не са толкова прости ,знаят за камерите.
Иначе ако го хвана такъв , с удоволсвтие ще разбера дали може да поеме бутилка от Кола 2 литра в а.отверстие.

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Чет 02 дек 2010 10:23

Не виждам оправия за тая държава. А какво ще правим като станат още толкова след 20 години? По моя край няма толкова цигани, но пак се събират на глутници от 10 човека и стоят и дебнат. Крешят, бият се, вилнеят и никой нищо не им казва, защото ние сме разединени и всеки гледа вечер да се прибере и не го интересува комшията до него жив ли е. Това трябва да се промени. Вчера минах през единствената циганска махала в Габрово. Ами 5 песа скочиха срещу колата и единия при скорост 50 км ми захапал бронята. Ни да спреш, ни да продължиш. Извинявайте за спама, но ми тежи да слушам за вандалствата им, а управниците да стоят с тапи на ушите да не би европейската комисия да ни обвини в расизъм.
Единственото решение е и ние да се организираме като тях в групи както е нашия форум и един от нас пострада ли всички да станем без подкана и да решим проблема. Така като видят автомобил със стикер да си знаят, че зад теб стоят поне 200 човека и няма да барат. Защото посами сме като агне на заколение.

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Чет 02 дек 2010 10:38

Arr0w написа:За такава система циганин-гумаджийница и преди съм чувал.

малко ме съмнява. кой ще е тоя да има обща "дейност" с цигани. трябва да е някой, който не си е научил урока

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 02 дек 2010 10:50

embi4a написа: Така като видят автомобил със стикер да си знаят, че зад теб стоят поне 200 човека и няма да барат. Защото посами сме като агне на заколение.

Ха-ха, така беше едно време със стикерите на ВИС и СИК по колите. mhihi

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Чет 02 дек 2010 11:00

Ljubon написа:
embi4a написа: Така като видят автомобил със стикер да си знаят, че зад теб стоят поне 200 човека и няма да барат. Защото посами сме като агне на заколение.

Ха-ха, така беше едно време със стикерите на ВИС и СИК по колите. mhihi

Само, че сега ние сами ще се пазим!!!

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Чет 02 дек 2010 11:09

Ако някой има проблем с цигани мое да ми звънне. Имам железни позиции в този таргет :Mr Green Fun

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 02 дек 2010 11:20

rosy написа:Ако някой има проблем с цигани мое да ми звънне. Имам железни позиции в този таргет :Mr Green Fun

тръби, боксове, вериги :) :) :)

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Чет 02 дек 2010 12:16

Насилието поражда насилие :012:

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd