Аз не мога да разбера къде точно е проблема в тези надписи. Някъде да пише. че е забранено да се паркира там? Или някой да е бил наказан, глобен, пребит за това, че е спрял на нечии място там?
Просто хората са решили да пишат по асфалта и толкова. КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА.....

Хорската наглост няма край
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Re: Хорската наглост няма край
One написа:е че в младост има един блок само с дансаджии и прокурори , дето и те така са си направили - заградили и прочие
а познайте
дали смее някой нещо да им каже или направи
Аз ако съм ще пусна имейл до Цветанов и Борисов.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:Просто хората са решили да пишат по асфалта и толкова. КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА.....
Проблем няма, въпрос на МАНТАЛИТЕТ.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Стига бе тва са същите хора които си изхвърлят боклука през терасата, слушат чалгии и пукат гуми нощно време... Шанса да е цивилизована организация това е минимален(ако е така, няма лошо), за това е пуснал темата колегата 

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Изглежда малко прекалено с тези надписи на рег.номера, но няма какво да се направи. А и в интерес на истината на мен не ми пречат тези хора, така че нямам нищо против тях. Виж-тва, че до нас една редакция на вестник си разчерта улицата и тури табелки "Служебен абонамент" без да има платен такъв вече ме дразни яко. Но все още не ми е писнало достатъчно, за да звъня в инспектората. Когато вечер няма места за паркиране ше си спирам там и ше си се караме. Обясних им още първия път, че докато не си платят абонамента ше спирам там. Като го платят- пак ше спирам там, ама сле 7ч вечер. 

mladvampirTDI написа:Аз не мога да разбера къде точно е проблема в тези надписи. Някъде да пише. че е забранено да се паркира там? Или някой да е бил наказан, глобен, пребит за това, че е спрял на нечии място там?
Просто хората са решили да пишат по асфалта и толкова. КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА.....
предлагам ти да отидеш и да се паркираш на някое от тези места
ако искаш чакай да дойде "собственика" да ти обясни как там видиш ли е била нивата на дядо му
както и на всички останали, и само той/те имат "законовото" право да спират там
ако не си наблизо може да си намериш колата в окаяно състояние

тогава ще разбреш и какъв е проблема

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:...
А има ли такъв случай или само предполагаш?
А това че тези били такива и онакива - някои познава ли ги хората лично, или просто си говорим да не заспим. Хайде стига с това хейтърско поведение, а?
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги да се включа и аз в темата 
Давам за пример в ситуации в които съм попадал и от двете страни
Така....значи аз свършвам работа в 19 ч докато се прибера....повечето безработни и хора които работят до 17:30 са се гарирали пред блока.
Някои от тях имат гаражи други по 2-3 коли и т.н.
Но това не е нищо.....съсед от съседния блок през два три входа от мен има гараж които е срещу блока ми,паркирал си е колата отвън,Тоест където мога да се паркирам аз и освен това шляпат карти по цял ден на трето такова място !
Никои не иска да се саморазправя ама...аз не издържах веднъж и му казах че ако още веднъж попадна в такава ситуация да ми се прави на тешкар ще се скараме.Иначе съм възпитан и не се занимавам с такива глупости предпочитам да ги отбягва.
А сега примера и от другата страна......отива да си сменям личната карта и зад РПУ-то на центара има едно блокче с доста голямо пространство пред него и само един вход.....е Китаиците си пляснали бариера.Влизам аз...лелките седнали на една пеика и ме гледат намусено....слизам от колата поглеждам ги и съвсем учтиво ги усведомявам че отивам за около 20 мин до РПУ-то макар че не съм длъжен да го правя.....понеже земята си е Общинска и понеже хората тук не са свикнали да разбират от дума,а трябва да им креснеш за да се осетят.....Една Бабичка с бастун около 60 г. ми заявява че ще вземе един камък и ще ми прасне предното съкло
Е кво праим????
Ни така,Ни иначе................?!..!?

Давам за пример в ситуации в които съм попадал и от двете страни

Така....значи аз свършвам работа в 19 ч докато се прибера....повечето безработни и хора които работят до 17:30 са се гарирали пред блока.
Някои от тях имат гаражи други по 2-3 коли и т.н.
Но това не е нищо.....съсед от съседния блок през два три входа от мен има гараж които е срещу блока ми,паркирал си е колата отвън,Тоест където мога да се паркирам аз и освен това шляпат карти по цял ден на трето такова място !
Никои не иска да се саморазправя ама...аз не издържах веднъж и му казах че ако още веднъж попадна в такава ситуация да ми се прави на тешкар ще се скараме.Иначе съм възпитан и не се занимавам с такива глупости предпочитам да ги отбягва.
А сега примера и от другата страна......отива да си сменям личната карта и зад РПУ-то на центара има едно блокче с доста голямо пространство пред него и само един вход.....е Китаиците си пляснали бариера.Влизам аз...лелките седнали на една пеика и ме гледат намусено....слизам от колата поглеждам ги и съвсем учтиво ги усведомявам че отивам за около 20 мин до РПУ-то макар че не съм длъжен да го правя.....понеже земята си е Общинска и понеже хората тук не са свикнали да разбират от дума,а трябва да им креснеш за да се осетят.....Една Бабичка с бастун около 60 г. ми заявява че ще вземе един камък и ще ми прасне предното съкло

Е кво праим????

Ни така,Ни иначе................?!..!?

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Хем сърби, хем боли
Представете си как аз паркирам 2 години на едно и също място, винаги когато имам възможност, не преча на никого и т.н Мястото не е мое, и ако някой ме изпревари ок .... Ама нова звезда да ми се появи, да си рисува на дама пред блока и да ми каже е тва е мойто място няма да стане.
Колкото право имам аз да спирам там, толкова има и той.
Грозна картинка е. Когато ми се налага да спра пред гараж примерно отново пред блока, макар че си гледам колата постоянно да не преча, си оставям номера на чистачките и ако има проблем търча да я махна.
Не може никой и по никакъв начин да си присвоява нещо! Наистина хорската наглост няма край.

Представете си как аз паркирам 2 години на едно и също място, винаги когато имам възможност, не преча на никого и т.н Мястото не е мое, и ако някой ме изпревари ок .... Ама нова звезда да ми се появи, да си рисува на дама пред блока и да ми каже е тва е мойто място няма да стане.
Колкото право имам аз да спирам там, толкова има и той.
Грозна картинка е. Когато ми се налага да спра пред гараж примерно отново пред блока, макар че си гледам колата постоянно да не преча, си оставям номера на чистачките и ако има проблем търча да я махна.
Не може никой и по никакъв начин да си присвоява нещо! Наистина хорската наглост няма край.
mladvampirTDI написа:One написа:...
А има ли такъв случай или само предполагаш?
А това че тези били такива и онакива - някои познава ли ги хората лично, или просто си говорим да не заспим. Хайде стига с това хейтърско поведение, а?
Колега аз не съм хейтър и съм далече от това, но ДА виждал съм двама да се бият заради едно такова маркирано място (единия беше притежател на Голф2, надявам се да не е от форума...поне нямаше стикер). Виждал съм друг приятел, на когото му спукаха две гуми защото беше спрял на едно "запазено" място. Мен лично много пъти са ме предупреждавали да не спирам еди къде си, защото това било тяхното място (минавал съм само с вдигнати чистачки за моя радост). Не искам да казвам адреси и хора и т.н. Факт е обаче, че много хора си "отмъщават" когато им спреш на тяхното място и всичко може да мине на грозна саморазправа. Няма лошо, че са си разчертали местата. Това определено помага да има някакъв ред при паркирането. Обаче щом са си сложили рег. номерата мисля, че не е случайно ... искрено се надявам да греша в случая.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
KirilGeorgiev написа:Точно в Люлин място за паркиране има доста.Това че хората в блока са се разбрали кой каде ще паркира не те ограничава да спреш кадето ти е кеф.
Хахах, ти стъпвал ли си в Люлин някога??
Преди да почна да си държа колата на платен паркинг вечер като се прибирам между 11-12 ч. се чудех на кое дърво да кача колата, защото места другаде няма!!
П.С.
Чудя се ако отида на гости на приятел да пиеме по нещо и съм спрял на някое от тия "резервирани" места какво ли ще се случи с колата ми... не вярвам да е нещо хубаво.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Селска проява!
Ако някой спре, на тези места и в последствие са му спукани гумите, поне ще е лесно да се разбере, кой е виновника
Ако някой спре, на тези места и в последствие са му спукани гумите, поне ще е лесно да се разбере, кой е виновника

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ебафмааму
Лио-Лин, братче.
Там цъфти селянията, там тя винаги е и ще бъде на мода!
Дефакто, проблем с паркирането там, на кола с различен от "посочените" ДК номера няма да имате! Гаранция! Няма място за притеснения.
Това, че въпросната част от пътната настилка пред блока е "маркирана" по този смешен начин, не я прави ничия собственост, не я обозначава като такава и е просто едно смешно "творчество".
Купете си къщи или гаражи, или ползвайте услугите на платените паркинги (и там трябва да ядат хляб), за да се отървете от подобни грижи.

Лио-Лин, братче.
Дефакто, проблем с паркирането там, на кола с различен от "посочените" ДК номера няма да имате! Гаранция! Няма място за притеснения.

Купете си къщи или гаражи, или ползвайте услугите на платените паркинги (и там трябва да ядат хляб), за да се отървете от подобни грижи.

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
nosex написа:Лио-Лин, братче.
Fun
А в Бояна и Волуяк селяни няма нали

Квартала няма значение, черни овци има навсякъде.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Бре то няма нищо лошо, интересното е когато спре някой човек както ни наричат от Провинцията дошъл на гости при роднини, и някой от тия играчи, да ходи да го изкарва от блока вечерта да си премести колата че това е неговото място, това ще ми е много смешно да го видя, тоя индивид със целия си мозък (ако има такъв) как ще се оправдава че местото е негово!
Сега вярно, на всички ни е кофти примерно ако са ти паркирали на мястото, но си намираш друго!
Аз примерно горе доло знам в моя квартал кой къде паркира, и се съобразявам и не паркирам, но ако няма място а само там е свободно паркирам временно, и чат пат, поглеждам дали се е освободило друго място да си преместя колата!
Но всеки го разбира по различен начин!
Според мен тази простотия ако наистина я има, значи все по зле ставаме, но най-лошото е че има други хора когато видят от тях и те ще почнат да го правят, масова практика в БГ, що Вуте да има, а аз да нямам
Сега вярно, на всички ни е кофти примерно ако са ти паркирали на мястото, но си намираш друго!
Аз примерно горе доло знам в моя квартал кой къде паркира, и се съобразявам и не паркирам, но ако няма място а само там е свободно паркирам временно, и чат пат, поглеждам дали се е освободило друго място да си преместя колата!
Но всеки го разбира по различен начин!
Според мен тази простотия ако наистина я има, значи все по зле ставаме, но най-лошото е че има други хора когато видят от тях и те ще почнат да го правят, масова практика в БГ, що Вуте да има, а аз да нямам

Върни се в “ОФФ-Топик - други”