Луд, кажи какво обича от какво се интересува така е много на сляпо, какво каза Ели има кифли има всякъкви

Защо не погледнеш за някое кулие в сварофски?
elimn написа:Неможе да кажа айде колеги, решавам ви на всички проблема: Купувайте това!
elimn написа:Ама исках на лични, за да съм по-обективна. То има значение и годините на мадамата. Не всички жени можеш да ги зарадваш с едно и също нещо. Едни са кокони, други гъзарки, трети обичат изненади, аз пък друго.Едни си имат всичко, други на малко се радват. Тя ще стане еднаааа. Неможе да кажа айде колеги, решавам ви на всички проблема: Купувайте това!
hooligans написа:Аз ще купувам преса и още нещо![]()
Луд, кажи какво обича от какво се интересува така е много на сляпо, какво каза Ели има кифли има всякъкви![]()
Ludia написа:hooligans написа:Аз ще купувам преса и още нещо![]()
Луд, кажи какво обича от какво се интересува така е много на сляпо, какво каза Ели има кифли има всякъкви![]()
е.... стига де. казах, че няма да й правим профил.
просто ми е интересно да чуя вие какво сте подарявали или какво ще подарите. забравете, че говоря за конкретен човек.
Barboukov написа:Хули, той човека каза, че бюджета е 100-200 лв...
hooligans написа:Ludia написа:hooligans написа:Аз ще купувам преса и още нещо![]()
е.... стига де. казах, че няма да й правим профил.
просто ми е интересно да чуя вие какво сте подарявали или какво ще подарите. забравете, че говоря за конкретен човек.
Ами според мен едно хубаво кулие от сваровски ти решава проблема
Може и комплект с обички съчетано с вкусна вечеря (приготвена от теб) и много свещи
Barboukov написа:Хули, той човека каза, че бюджета е 100-200 лв...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта