Може ли да има толкова прости деца???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 07 авг 2006 16:49

audiokick написа:
chefito написа:
audiokick написа:Пичове, не сте ли малко крайни бре?
Ако ми кажете сега, че и вие не сте правили простотии като малки...? Говорите за пребиване на деца, гадни копелета..., ае вземете се в ръце!
Бате, сори за колата, наистина ти съчуствам, но в крайна сметка е само една ламарина!!! :!: Знам, че лесно се говори от моята позиция, но децата са си деца, не се коси и ще живееш дълго. :wink:

Братле честно такива неща не сме правили...на Бай Митьо московеца като го удряхме без да искаме с топка ставахме целите червени и не излизахме пред блока по няколко месеца...всичко е до възпитание...

Я пак се замисли...! Никаква простотия не си правил като малък? Ти бил ли си дете въобще? :lol:

простотии много, но имахме уважение към собствеността на хората...

...иначе влизал съм в казармата която е строго охранявана да ям от черешата на войниците...докато онея стреляха и мятаха гранати...

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 07 авг 2006 17:38

Ако ми кажете сега, че и вие не сте правили простотии като малки...? Говорите за пребиване на деца, гадни копелета..., ае вземете се в ръце!
Бате, сори за колата, наистина ти съчуствам, но в крайна сметка е само една ламарина!!! :!: Знам, че лесно се говори от моята позиция, но децата са си деца, не се коси и ще живееш дълго. :wink:

пич не те познавам ама малко си мери думите!
като малък и аз съм съм вършел много магарии, ама когато съм нанасял щети на някой татко ми си е плащал. пък после той се е оправял с мене. тава хлапе защо не е ударило на татко си колата? не виждаш ли какви изроди растат! спомняш ли си случая от миналаята година в Пловдив, когато две осмокласнички удушиха приятелката си , че била по-красива от тях.

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пон 07 авг 2006 19:37

ila написа:

пич не те познавам ама малко си мери думите!
като малък и аз съм съм вършел много магарии, ама когато съм нанасял щети на някой татко ми си е плащал. пък после той се е оправял с мене. тава хлапе защо не е ударило на татко си колата? не виждаш ли какви изроди растат! спомняш ли си случая от миналаята година в Пловдив, когато две осмокласнички удушиха приятелката си , че била по-красива от тях.

Пич и аз не те познавам, ама като чета кво си написал се радвам от факта!
Ти замисляш ли се върху това което пишеш? Сравняваш брутално убийство на невръстно дете с една огъната ламарина!!!! Ай сиктир и простотиите! Първо Вие се замислете как реагирате на една детска постъпка и какъв пример давате и тогава осъждайте малките.
До колкото разбрах родителите са поели отговорност, кво искате още - да го линчуват пред блока ли? Става въпрос за дете в крайна сметка!

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пон 07 авг 2006 20:36

NovobranecGT написа:В днешно време всички са завистници и комплексари, като имаш нещо, което другите нямат, всички ти завиждат и се дразнят.
Колкото до децата, винаги е имало такива идиотчета, и аз съм бил малък, и аз помня на чии семейства децата им вършеха такива работи, деца с разведени родители, деца лишени от родителско внимание, или деца с родители идиоти :evil:
Вчера някакво наркоманче искаше да разтика някакъв антифриз, който бог знае откъде са го гепали, ма аз го разкарах, и докато си говорехме, другото момче и момиче с него почнаха да отварят шишетата и тоя като ги видя обезумя и му пролича колко е на зор :D
П.П.На съседа вече за не знам кой път му чупят стъклото на А8-мицата ей така, за спорта, а още мирише на ново :evil: Навсякъде е пълно с тъпаци, аз вече свиквах, свиквайте и вие :!:

Чета това и не вярвам на очите си :evil: Абе батенце кви са тия СОЦ изказвания бе.Кво значи "деца на разведени родители", тия простотий сигурно са ти ги говорили неразведените ти родители.Не можеш да класифицираш хората така както си чул някъде и някога.

Потребителски аватар
stenly_r
Автомобил: VW 1300
Двигател: F
Контакти:

Мнениеот stenly_r » Пон 07 авг 2006 21:35

audiokick написа:Говорите за пребиване на деца, гадни копелета..., ае вземете се в ръце!
:wink:

Аз говорех за "гадното копеленце", ама за побой и намек не съм направил. Не можеш да виниш децата, ясно е. Ама дали това дете е разбрало, че така не се прави? Съмнявам се. И ти ще се усъмниш като видиш баща му как от девет кладенци вода донесе, само и само да го изкара света вода ненапита. Прост човек. Не глупав, а прост. Някой каза "свиквайте" - е как бе, бате. Не става. Кофтито е че няма какво да направиш просто.... Аре, че се отплеснах.... дано някой излезе с конструктивно предложение за борба с простотията

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Вто 08 авг 2006 9:12

Колеги моля ви запазете добрия тон на форума. Все пак тук сме се събрали интелигентни и възпитани хора ( според мен ). Няма нужда от караници и от безмислени спорове кой прав и кой крив.
... все пак колегата само молеше за мнения, за това колко пари да иска на жената, ако не се лъжа. :?

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 08 авг 2006 9:49

POLO PAVLETI написа:
NovobranecGT написа:В днешно време всички са завистници и комплексари, като имаш нещо, което другите нямат, всички ти завиждат и се дразнят.
Колкото до децата, винаги е имало такива идиотчета, и аз съм бил малък, и аз помня на чии семейства децата им вършеха такива работи, деца с разведени родители, деца лишени от родителско внимание, или деца с родители идиоти :evil:
Вчера някакво наркоманче искаше да разтика някакъв антифриз, който бог знае откъде са го гепали, ма аз го разкарах, и докато си говорехме, другото момче и момиче с него почнаха да отварят шишетата и тоя като ги видя обезумя и му пролича колко е на зор :D
П.П.На съседа вече за не знам кой път му чупят стъклото на А8-мицата ей така, за спорта, а още мирише на ново :evil: Навсякъде е пълно с тъпаци, аз вече свиквах, свиквайте и вие :!:

:arrow: АЗ съм дете на разведени родители и мога да кажа, че съм си СУПЕР, нищо не ми липсва и съм си съвсем нормална!!!! :???

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Вто 08 авг 2006 10:05

many написа: ...

... както и сигурно 90% от всички деца на разведени родители (включително и аз). това верно са предразсъдъци от времето на комунизма, когато ако имаш разведени родители си второ качество гражданин на комунистическото идеално общество. хубаво е когато нещо се казва, да се помисли преди това :evil:
колкото до децата - не си мислете, че с бой се оправя работата - напротив. учил съм педагогика, малко, но достатъчно, за да знам, че с бой само могат да се влошат нещата. а и представете си някой да смачка от бой ВАШЕТО дете, колкото и да е било виновно, как ще реагирате?

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 08 авг 2006 10:15

bbaev написа:

... както и сигурно 90% от всички деца на разведени родители (включително и аз). това верно са предразсъдъци от времето на комунизма, когато ако имаш разведени родители си второ качество гражданин на комунистическото идеално общество. хубаво е когато нещо се казва, да се помисли преди това :evil:
колкото до децата - не си мислете, че с бой се оправя работата - напротив. учил съм педагогика, малко, но достатъчно, за да знам, че с бой само могат да се влошат нещата. а и представете си някой да смачка от бой ВАШЕТО дете, колкото и да е било виновно, как ще реагирате?

Напълно подкрепям колегата!!! :да:

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Вто 08 авг 2006 19:42

many написа:
bbaev написа:

Напълно подкрепям колегата!!! :да:

Смятам че на тези отживелици трябва да се сложи край защото се разбиват психики на деца който не са виновни за грешките на родителите си.За да прави едно дете нещо то го е видяло от възрастните и естествено е гадно ако собствените му родители са му го показали.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 08 авг 2006 20:37

Та кво викаш за разведените родители и децата? :x :evil: :twisted: :a boi de :dummy: :smackbum
То като че ли пък тези с родителите са много стока та разведените родители и децата им сега им пречели. Ай сиктир бееееее :x :f_ckyou: :ble:
ПП Тва като лична обида ли да го приемаме ние децата на разведени родители? Ако искаш ела ми го кажи в лицето що за стока съм а? :twisted: :evil:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 09 авг 2006 1:33

:roll: абе бий там, да не си мисли, че може да прави такива простотий! Едно време наистина не сме правели такива идиотщини, щот имахме някакъв страх от по-големите. Сега си вървя по улицата и някви осем годишни ми вадят нож да ме джобят за цигари :shock Абе просто какво ни чака нататък, не е истина направо!!!! Расте едно отвратително поколение, възпитано от простаци и комплексари :(

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 09 авг 2006 2:23

stanislav_s написа:Колеги моля ви запазете добрия тон на форума.

:предавам се :delete

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Сря 09 авг 2006 8:24

Колега бомбер, сподели дали си уредил вече въпроса

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 09 авг 2006 16:42

Ми да значи взех 50лв,защото толкова се съгласи да даде таткото.А той беше някакъв дебеловрат нещастник,който ми се изсмя в лицето като му казах че искам нов капак :evil:Но пък му знам колата коя е и брат ми,който е горе-долу на възраста на неговия син ще се погрижи за нея. :twisted: :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”