Matematiks написа:Не са много 10 лева,заплатата ти е малка,и продължаваме да си държим минимална няма 300 левапреди 2 години илядо леффа заплата беа доста добре,сега е смех
![]()
escrime написа:
Заплата не се определя едностранно!
![]()
Pichaga написа:..А от Боянската църква тръгва Ренесанса към цяла Европа и по-точно от иконописа й.
escrime написа:escrime написа:
Заплата не се определя едностранно!
![]()
Много мразя да се повтарям, ама не четете, колеги...
Когато заплатата е ниска може:
1. Да се пазариш в работата за по-висока.
2. Да смениш работата за по-добре платена.
3. Да се преместиш в град, в който заплащането като цяло е по-високо.
4. Да се преквалифицираш и да взимаш различна заплата.
5. Да стартираш собствен бизнес и да взимаш, колкото изкараш.
И още незнам-си-колко варианта... Дори да имаме самаряни за управници никой няма да почука на вратата с въпросът "Ниска Ви е заплатата? Да ви дадем допълнително?!"
Темата на колегата не е политическа, не е за управляващите, не е за личните проблеми и мисля, че не се отнася и до равнището на заплащане у нас. Въпросът му е струват ли си 10-те лева за вход в Боянската църква, според нас.
Според мен е мааалко по-висока таксата от други места из България, но бих ги отделил. Като отида и видя ще споделя струва ли си или не, според мен.
niks76 написа:предвид обстановката ми се струва че таксата е малко висока на фона на заплатите,но десет лева не е болка за умирачка
по напред е писано за франция-тук музеите са много и цените са по скъпички ,но всяка първа неделя от месеца е безплатно за всички посетители в цялата страна.на мен тази идея много ми харесва и ако се приложи и в Бг ще е много добре.не всички хора могат да си позволят такса ,а определено има какво да се види по музеите в България
xalerrelax написа:Енигма ти си уникален спамер.
Как разбра , че говоря за определена църква в мнението си.
Смъртоносно си тъп.
За това църкви , музеи , природни , културни богатства и т.н. са в това състояние.
Заради хора като тебе , които само мрънкат реват , а отделно отиват и си купуват бира и кебапчета за 10лв.
Аре няма нужда.
Matematiks написа:Не са много 10 лева,заплатата ти е малка
Не се заяждам, ма да не си теглиш ДДС-то на тея 10 лева!? Не мислиш ли че останалите 7 лева който са ти взели може да са за нещо друго!? Примерно: Не казвам че е за това! Ако повредиш нещо, или тези пари се взимат за самото износване на културният център, било то Черква, музей и т.н! Ти си прав за себе си, но в повечето случай и биледчета не дават, не искам да споменавам къде! Нека да не обръщаме темата в спор! Щом дойде ред за 10 лева да се караме, значи манталитета ни няма да се промени близките 2 века!eddyman написа: искам да ми дадат документ че са платени 10 лв.
enigma79 написа:Нито едно от тия неща не така,просто няма начин нито:
1-С какво да се пазариш,при условие че на вратата чакат доста гладни хора.
2-Да смениш,ама сменяш ама навсякъде е едно и също.Освен да излезеш на магистралата,друго не виждам какво.
3-Преместване,ама с какво,само с въшки не става,иска се доста сериозна инвестиция за да извършиш това нещо.
4-Няма смисъл от коментар,няма такова животно,освен в мечтите ни.
5-Собствен бизнес и тука опираме с магистралата,друго не виждам как може да започнеш,като няма и 5лв да се усмихнеш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта