Sunny написа:..утре вечер заминавам за Поморие да жмулим с баЕ 'Танас поморийска мускатова от първоизвора .
НИКИИИИИИИ май ни канят на гости

КаруЦаря написа:Според мен дрегера е бил "барнат" на 100 %.Сега да ви светна, някои катаджий си променят настройките на дрегера така, че дори само една бира да си пил и да имаш примерно 0.3 промила алкх, дрегера да отчете примерно над 1.2 промила.Така те закопават и те изнудват да си платиш...
КаруЦаря написа:...Аз не знам защо изобщо човек, който е пил алкохол и знае, че е пил алкохол над допустимото, се навива да духа на дрегер.Ако не си направил ПТП, то никой не може да те задължи нито да духащ на дрегер, нито да даващ кръвна проба.Ако откажеш, най- много да ти напишат акт за неподчинение на полицейско разпореждане, което е бошлав работа в сравнение с това да ти регистрират примерно 1,5 промила и отгоре...
Код: Избери всички
Водач на моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина, който откаже да му бъде извършена проверка с техническо средство за установяване на употребата на алкохол или не изпълни предписанието за медицинско изследване на концентрацията на алкохол в кръвта му, се наказва с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 6 месеца до 2 години и глоба от 200 до 500 лв.
КаруЦаря написа:ват да си платиш.Аз не знам защо изобщо човек, който е пил алкохол и знае, че е пил алкохол над допустимото, се навива да духа на дрегер.Ако не си направил ПТП, то никой не може да те задължи нито да духащ на дрегер, нито да даващ кръвна проба.Ако откажеш, най- много да ти напишат акт за неподчинение на полицейско разпореждане, което е бошлав работа в сравнение с това да ти регистрират примерно 1,5 промила и отгоре.
брао бе с кво се хвалишnii написа:КаруЦаря написа:ват да си платиш.Аз не знам защо изобщо човек, който е пил алкохол и знае, че е пил алкохол над допустимото, се навива да духа на дрегер.Ако не си направил ПТП, то никой не може да те задължи нито да духащ на дрегер, нито да даващ кръвна проба.Ако откажеш, най- много да ти напишат акт за неподчинение на полицейско разпореждане, което е бошлав работа в сравнение с това да ти регистрират примерно 1,5 промила и отгоре.
аз лично (не че е за хвалене) съм минавал метър 3 пъти (духам а тва показва примерно 0,3 вместо 0,7-1,0) така че по-добре да си духне човек... последния полицай дори ме потупа по рамото и каза "ей момчееее, ако всички шофьори бяха като теб - да спират да пият след първата бира..."mhihi
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта