Шампион по пиене

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 15 авг 2006 15:06

Sunny написа:..утре вечер заминавам за Поморие да жмулим с баЕ 'Танас поморийска мускатова от първоизвора .

НИКИИИИИИИ май ни канят на гости :lol: :lol:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Вто 15 авг 2006 15:11

опаааа ми аре рипай да бегаме...

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 15 авг 2006 15:26

Ни въ щъ!

Вии като ходихте и никой друг не искахте да вземете :evil:

Ама 'айде, понеже съм ларж, може да се заселите някъде в околието и да пием по пиенье

Потребителски аватар
cosmo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cosmo » Вто 15 авг 2006 16:31

За този само бързо съдебно производство,няколко години в затвора и книжка в някой следващ живот. :evil: :evil: :evil: :evil:
Опит за непредумишлено убийство е това. Колко невинни хора загинаха заради такива като този? :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 15 авг 2006 16:36

че ще го съдят, ще го съдят, но ще бъде само глоба, особено, ако му е за пръв път :cry: :roll:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 15 авг 2006 20:28

Nadya_ написа:Олимпиец!!! :017:
Ама той бил ли е жив въобще?? :lupe

От обора е :)

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 15 авг 2006 22:27

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 15 авг 2006 23:05

Евала викам аз на таквиз БЪЛГАРИ :lol:
Шегата на страна ама пиене+кола=взимане на книжката понеза 2 да не кажа за 5 години(лично мнение).По безотговорно нещо зад волана не може да сварши човек от това!

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 15 авг 2006 23:48

Те такива са ебати и кучетата, да пие и да кара . . .

Аз имам един приятел който изтрезнява с уиски, той по принцип на годината 2-3 пъти се качва на кола, една вечер излиза от бара, и го спират полицай, и отчело 2.8 промила, а той си вика че не е пил, само една бутилка водка, нито си залитал нито си фъфлел странен екземпляр е тоя фен, ай че се отплеснах :wink:

Потребителски аватар
КаруЦаря
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот КаруЦаря » Чет 17 авг 2006 15:29

Според мен дрегера е бил "барнат" на 100 %.Сега да ви светна, някои катаджий си променят настройките на дрегера така, че дори само една бира да си пил и да имаш примерно 0.3 промила алкх, дрегера да отчете примерно над 1.2 промила.Така те закопават и те изнудват да си платиш.Аз не знам защо изобщо човек, който е пил алкохол и знае, че е пил алкохол над допустимото, се навива да духа на дрегер.Ако не си направил ПТП, то никой не може да те задължи нито да духащ на дрегер, нито да даващ кръвна проба.Ако откажеш, най- много да ти напишат акт за неподчинение на полицейско разпореждане, което е бошлав работа в сравнение с това да ти регистрират примерно 1,5 промила и отгоре.
Все пак не забравяйте, че дори да смърдиш на пивоварна и да не можеш да изговаряш правилно думите, не могат да ти докажат,че си бил пиян, щот това не се доказва по показания, а само с дрегер и кръвен тест. :wink:
Това естествено не означава, че трябва да почнем да се напиваме яко и да шофираме. :lol:.Просто си знайте правата и не позволявайте да ви изнудват.

П.П. Според мен на човек, който е употребил алкохол и има над 1.5 промила трябва не да му се взема книжката, а да му се даде доживотна присъда, защото такива хора са много по-опасни от примерно тези терористи, който хванаха скоро в Англия.
Замислете се: от началото на годината до сега има убити по пътишата на България хора около 700. Болшинството са убити заради употреба на алкохол.До края на годината ще станат над 1100.Атентатите в Англия ако се бяха състояли, много ли повече жертви щяха да вземат :?: :!: :idea:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 21 авг 2006 14:24

КаруЦаря написа:Според мен дрегера е бил "барнат" на 100 %.Сега да ви светна, някои катаджий си променят настройките на дрегера така, че дори само една бира да си пил и да имаш примерно 0.3 промила алкх, дрегера да отчете примерно над 1.2 промила.Така те закопават и те изнудват да си платиш...

Не може да пипаш там където ти не е работа, че бият през пръстите. Подобни играчки си правят със собствените дрегери, които вече съвсем не са рядкост, но със служебния е немислимо.

КаруЦаря написа:...Аз не знам защо изобщо човек, който е пил алкохол и знае, че е пил алкохол над допустимото, се навива да духа на дрегер.Ако не си направил ПТП, то никой не може да те задължи нито да духащ на дрегер, нито да даващ кръвна проба.Ако откажеш, най- много да ти напишат акт за неподчинение на полицейско разпореждане, което е бошлав работа в сравнение с това да ти регистрират примерно 1,5 промила и отгоре...

Това пробвал ли си го?
Аз не бих си направил този експеримент

Код: Избери всички

Водач на моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина, който откаже да му бъде извършена проверка с техническо средство за установяване на употребата на алкохол или не изпълни предписанието за медицинско изследване на концентрацията на алкохол в кръвта му, се наказва с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 6 месеца до 2 години и глоба от 200 до 500 лв.
Та както казваш, нищичко не могат да ти направят :wink:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член

Мнениеот nii » Пон 21 авг 2006 15:59

КаруЦаря написа:ват да си платиш.Аз не знам защо изобщо човек, който е пил алкохол и знае, че е пил алкохол над допустимото, се навива да духа на дрегер.Ако не си направил ПТП, то никой не може да те задължи нито да духащ на дрегер, нито да даващ кръвна проба.Ако откажеш, най- много да ти напишат акт за неподчинение на полицейско разпореждане, което е бошлав работа в сравнение с това да ти регистрират примерно 1,5 промила и отгоре.

аз лично (не че е за хвалене) съм минавал метър 3 пъти (духам а тва показва примерно 0,3 вместо 0,7-1,0) така че по-добре да си духне човек... последния полицай дори ме потупа по рамото и каза "ей момчееее, ако всички шофьори бяха като теб - да спират да пият след първата бира..."mhihi

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 21 авг 2006 16:02

nii написа:
КаруЦаря написа:ват да си платиш.Аз не знам защо изобщо човек, който е пил алкохол и знае, че е пил алкохол над допустимото, се навива да духа на дрегер.Ако не си направил ПТП, то никой не може да те задължи нито да духащ на дрегер, нито да даващ кръвна проба.Ако откажеш, най- много да ти напишат акт за неподчинение на полицейско разпореждане, което е бошлав работа в сравнение с това да ти регистрират примерно 1,5 промила и отгоре.

аз лично (не че е за хвалене) съм минавал метър 3 пъти (духам а тва показва примерно 0,3 вместо 0,7-1,0) така че по-добре да си духне човек... последния полицай дори ме потупа по рамото и каза "ей момчееее, ако всички шофьори бяха като теб - да спират да пият след първата бира..."mhihi
брао бе с кво се хвалиш :D

Потребителски аватар
nii
Незабравим член

Мнениеот nii » Пон 21 авг 2006 16:11

е тва беше като бях млад - тогава пиех и карах.
те па тия едни кекави дрегери - духна и на онова му се стопят пластмасите от изпаренията...

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Пон 21 авг 2006 16:14

nii написа:е тва беше като бях млад - тогава пиех и карах.
те па тия едни кекави дрегери - духна и на онова му се стопят пластмасите от изпаренията...

да бе, сега не смееш и пияни вишни да хапнеш mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”