странен спор в панелен блок 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странен спор в панелен блок 2
Koлега hooligans, ако имаш комплекси да изливаш - някъде другаде . Иначе ако съдя по реакциите май ти имаш нужда от някакви успокоителни - не аз.И най-важното - съседа не ми прави проблем а някои от вас сякаш се чувстват лично засегнати. Защо така не разбирам? Можете да ме упреквате - имате право , аз уважавам чуждото мнение, но на някои от вас коментарите са на много много ниско ниво , та ви съветвам да си давате мнението ако мислите че наистина има какво да кажете! Казах нямам нищо против да спорим, но да е ниво все пак, не каруцарската!
- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
колега незнам какво целиш в тая тема,някой дати каже какво да правиш или?
комшията под тебе му тече вода-заради твоята баня,ами пак ти казвам какво питаш тук,всеки нормален човек ще оправи проблема,както виждаш коментарите все нормални хора са писали
като тук на нашата улица,направи си къща съседа разкопа улицата зада си прекара канализация,след това засипаха със пясък магариите си-сега всеки път като минавам от там си троша колата,а тупака си направи къща и няма 2-3 кофи цимент да хвърли
естествено гаража му е преди разкопаното,и него това него бърка
та и той така,защо да запълва дупката като той не минава от там с неговата кола
постависе на мястото на съседа си
комшията под тебе му тече вода-заради твоята баня,ами пак ти казвам какво питаш тук,всеки нормален човек ще оправи проблема,както виждаш коментарите все нормални хора са писали
като тук на нашата улица,направи си къща съседа разкопа улицата зада си прекара канализация,след това засипаха със пясък магариите си-сега всеки път като минавам от там си троша колата,а тупака си направи къща и няма 2-3 кофи цимент да хвърли
естествено гаража му е преди разкопаното,и него това него бърка

та и той така,защо да запълва дупката като той не минава от там с неговата кола
постависе на мястото на съседа си
-
- Автомобил:
- Двигател:
така е, абе писах най-вече тука да видя дали ще има мнения като моето, но явно няма - е ок.Няма проблеми.Вярно че отклконих темата в съвсем друга посока, ама като гледам и телевизия и като гледам че има много други неща които не са както трябва реших тука да отворя леко политическа тема...ама като виждам че има много несправедливости .. кво да се прави
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Политиката е забранена в тоя форум, прочети правилата.
Относно питането ти дали може комшията да си ремонтира тавана на банята - може, ама ефекта ще е като да си залепиш спуканата гума с тиксо...
Водата си дълбае постоянно
Относно питането ти дали може комшията да си ремонтира тавана на банята - може, ама ефекта ще е като да си залепиш спуканата гума с тиксо...
Водата си дълбае постоянно

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Комплексите са при теб, не при мен!
На мен ми е проблем, защото същия "умник" като теб ме наводни и твърдеше, че в мен е грешката, че хола ми е под кухнята му
Няма ли да заключвате тая "умна тема"?
На мен ми е проблем, защото същия "умник" като теб ме наводни и твърдеше, че в мен е грешката, че хола ми е под кухнята му

Няма ли да заключвате тая "умна тема"?
- lub0o
- Двигател:
колега замисли се защо от толкова коментари няма нито един с теб,защо ли?
баба ми казваше преди време,винаги бъди с добри отношения със съседите
да не после да има тема,някой ми наряза гумите на голфа
или по-лошо
,не ти го пожелавам 

баба ми казваше преди време,винаги бъди с добри отношения със съседите

да не после да има тема,някой ми наряза гумите на голфа

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не мисля че съм показал някакви политически пристрастия, в такъв смисъл бих го разбрал да се затвори темата ако е на полит. основа.Но по принцип то всяко нещо е политика...
- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
golf_td написа: ...
Колега.....мноу ама мноу си прост.
Незнам кво образование имаш обаче......
Мани,мани

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Това че съседа ти не ти прави проблем сега е временно. Постепенно тези капки ще се увеличават и някой ден ще имате проблеми. Почвай да заделяш по някой лев преди да е станало късно. Хем и банята ти ще светне направена като хората.
Прави са колегите, ти си този който трябва да направи нещо по въпроса, не комшията ти. Сигурен съм че ще имате пререкания след някой друг месец. Водата не прощава, а и на него ще му писне от мокрия и жълт таван в банята му (после и стени, та минава в други стаи и става
)
Прави са колегите, ти си този който трябва да направи нещо по въпроса, не комшията ти. Сигурен съм че ще имате пререкания след някой друг месец. Водата не прощава, а и на него ще му писне от мокрия и жълт таван в банята му (после и стени, та минава в други стаи и става

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега - няма такъв филм да си в добри отношения с всички съседи - ако с едни се разбираш , с други няма как.Иначе ставаш безличен.Кажи ми например как да се разбирам с една съседка, която събира котките на махалата и ги храни и те се навъртат всички покрай колите и са винаги качени по капаците и драскат боите?как? Като дори вчера видях една котка как върви по колата на човека,който наводнявам и то върви отстрани почти по ръбовете на колата качва се слиза, всичко прави леш... да не казвам други съседи какво мислят да правят с котките ...но те не са виновни животните, а тези които ги учат така!Нима ги няма тези проблеми и при вашите блокове и изобщо при вашите населени места ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Голф ТеДе - не съм ти видял другата тема ама горе-долу разбрах от тая за какво иде реч. Остави ти котките по колите и птичките, и пчеличките ами се разбери с комшията си за това наводнение, което му причиняваш. Аз не бих се чувствал комфортно като знам, че правя мизерия на някой и не предприемам мерки за това. Ако очакваш някой да те подкрепи в нещо - явно няма да намериш втори на твоето мнение, или поне не и в този форум. 

- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
Ами вкарайте комшийката с котките в банята на съседа под тебе.
Котките ще се издавят,а от дружеството за защита на животните ще спрат теча от ТВОЯТА баня за да се избегнат подобни инциденти занапред.
Комшийката ще си вземе хамстери или морски свинчета и ще си живеете живота.
Кой като тебе...с един куршум-две котки
Котките ще се издавят,а от дружеството за защита на животните ще спрат теча от ТВОЯТА баня за да се избегнат подобни инциденти занапред.
Комшийката ще си вземе хамстери или морски свинчета и ще си живеете живота.
Кой като тебе...с един куршум-две котки
- lub0o
- Двигател:
колега че живота понякога е несправедлив-така е прав си,обаче не ходи срещу течението,паркирай си колата 20 метра по на дясно
нямаш си работа ей,та тук пишеш по форума в 12 часа
нямаш си работа ей,та тук пишеш по форума в 12 часа
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами аз намерих, даже на лични ми писа един колега,който има желание да помогне но е далеч, няма да го споменавам , че току виж започнете да му се карате и на него
,както и да е , проблемите ще се решават те първа с или без ваша помощ и намеса.Въпроса беше по-скоро от психологична гледна точка, искаше ми се да видя кой на какво мнение е и вече видях, както може би сте прочели аз се изказвам що годе възпитано и с нормален тон, но някои от вас - честно казано ме изненадаха...Първо приемат много много навътре този проблем, сякаш за лично засегнати, други пък смятат темата за безумно тъпа - и така да е - защо пишете, четете и коментирате, на мен като не ми харесва една програма , хващам дистанционното и сменям, а и от вашите теми има такива, които не ме кефят и ги подминавам , а не се изказвам толкова тъпо и заяждащо се.Както и да е , ваша си работа, само дето ми напомняте на хора, които се обаждат в разни предавания и плюят по водещите- е да ама гледат и участват нали ? а и хубаво или лошо - има голям интерес като гледам над 30 коментара ...а пък тъпа тема 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Тоа е нечуек 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”