santo_trafficante написа:L&R написа: кораб-майка
тихо санто комуникира

pacoboy написа:L&R написа:Може ли този кораб-майка да кацне в България или му е нужна специална писта.
Абсурд да кацне кадето и да е в БГ,нашите писти едва IL86 издържат,камоли този дзвер.Работя вече 3-та година на варненското летище като каца IL86 направо листовете бетон се цепят.Даже веднъж се откъсна 20 на 50см парче бетон от пистата.Всяка година правят пистата и всеки сезон отиват по 2-3млн.лв (долу-горе) за ремонти.
nii написа:доклкото знам (инфо от шефа на поддръжката) летище бургас е строено през втората световна от немци и може да издържи ВСЕКИ самолет създаден до момента включително мрията и оня еърбъс двуетажния.
не съм спец ама оня е...
nii написа:доклкото знам (инфо от шефа на поддръжката) летище бургас е строено през втората световна от немци ..
kris11 написа:nii написа:доклкото знам (инфо от шефа на поддръжката) летище бургас е строено през втората световна от немци ..
????
Отде го изкопа това??
joser написа:1926-27г. френски инженери са положили основите на това летище, дали са работили за немците.. а през 1928г. е изпълнен Iия полет Париж-Прага-София-Бургас-Истанбул.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта