Да гасим лампите !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Да гасим лампите !

Мнениеот maxpayne » Сря 02 мар 2011 18:33

Meти написа:но нека припомня на тези заклети фенове на фаровете демен,че ще дойде лятото и жегите и самите те ще си ги спрат.

Моите фарове работят и на жега, така са конструирани просто mhihi

Кола с пуснати фарове се забелязва много по-отдалеч и при междуградско каране това може да бъде от ключово значение, не знам какъв ви е проблема да си ги пускате.

Потребителски аватар
Данко
R.I.P Madcap
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AJM 1999
Контакти:

Мнениеот Данко » Сря 02 мар 2011 18:34

naskogolf написа:
hooligans написа:и аз няма да ги загася :012:

:да:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Сря 02 мар 2011 18:37

Вие си знаете от днес до 1 ноември всеки ще си кара на фарове както си иска 8) Аз още зимата бях твърдо против фаровете сега вече няма какво повече да коментирам. Който си иска да си ги пуска :не: Какво ме бърка това всеки си знае своето няма смисал да спорим :!: както написах в първия пост,че само припомням и не искам да стават спорове за това,че спирам да пиша в тази тема и ви оставям всеки да с решава сам как да кара :bowdown

Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот break » Сря 02 мар 2011 18:38

Много съдници ,много нещо.Човека просто искаше да напомни,че карането с фарове денем вече не е задължително,а вие му наскочихте.И АЗ ще карам без фарове аре скачайте и присветвайте на мен,аман от професори

Потребителски аватар
sam_boha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sam_boha » Сря 02 мар 2011 18:41

И аз днес забелязах, че има масово "спестовници", които се придвибват в невидим режим и си помислих, че сигурно вече е минал т.нар. зимен сезон. Интересно как не се сещат на коя дата да включват, но за изключването са паметливи. Другото, какви 1-2 литра на 100?! Засичах разход на извънградско от 4,5/100 преди седмица. Дали ще сляза на 2,5-3/100, ако изключа фаровете?!...мхм... И аз така си мисля.
Относно колегата автор, ако наистина си част от системата на МВР и мислиш по-този начин ... съжалявам, надявам се, че си правил такова прескачане на закона в случаи, в които това е било наложително.
Ще станем ли европейци, които не измислят тарикатлъци и магарии, за да "надцакат", "прекарат" и изиграят системата, управниците, останалите хора, които са балъци, защото имат малко здрав разум и усет за морално, правилно и т.н.
Плашеща е тенденцията да се усмиват и подлагат на подигравки всички добродетели, принадлежащи на културния и цивилизован човек.
Последната част е офф, но смятам че тя влияе на всяка една сфера от живота ни, включително и това дали да си включиш фаровете след 1.03, като по този начин предотвратяват ПТП или поне ставам малко по-видими за другите водачи, бивайки колегиални едновременно.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 02 мар 2011 18:45

Абе всяка година ,на всяко пускане/спиране на фаровете ле ще има такива теми.По мое мнение абсолютно ненужни.Кой както иска така да кара - закона го разрешава.Оправихме я всичката ,че сега това ще мъдрим..

Потребителски аватар
ahhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ahhi » Сря 02 мар 2011 18:46

Meти написа:Вие си знаете от днес до 1 ноември всеки ще си кара на фарове както си иска 8) Аз още зимата бях твърдо против фаровете сега вече няма какво повече да коментирам. Който си иска да си ги пуска :не: Какво ме бърка това всеки си знае своето няма смисал да спорим :!: както написах в първия пост,че само припомням и не искам да стават спорове за това,че спирам да пиша в тази тема и ви оставям всеки да с решава сам как да кара :bowdown

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
Като караш на витиня с 20-30 и не можеш да видиш дори мантинелата в дясно, и те изпревари мерцедес -СИВ и БЕЗ фарове със 70-80 (естествено ти го виждаш за първи път след като вече е пред теб).Му казваш евала братле пусни я по енерциика да спестиш,а може и двигателчето да загаси също... :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Сря 02 мар 2011 18:54

Аз казах,че няма да пиша,но след последното мнение реших отново да се включа за да уточня,че не става дума за фарове при намалена видимост и мъгла,а става дума за фаровете през деня ;) Абе стига с тея нападки бре :banghead: още в първия пост написах,че само НАПОНЯМ нито задалжавам нито нищо. Ако искате си карайте на фарове и си давайте излишни пари за акумулатори,крушки и гориво ваша си работа :P
Миля,че няма смисал от повече спорова за тва (катинарче)

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Сря 02 мар 2011 19:06

Мети, ти какъв човек си бе? Направо не мога да повярвам, че има хора разсъждаващи така. :screwy
Как може да мислиш за някакви дребни мижави спестяване пред сигурността, а и да се хвалиш че си карал служебната без фарове.
Ти какъв полицай искаш да ставаш, ти не си нормален човек бате. Освен това не можеш да пишеш правилно на български, как ще съставяш актове. :lol:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 02 мар 2011 19:09

Щом още не са променили закона, ще си карам без включени фарове когато е слънчево,а когато е лошо времето на фарове и толкова.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 02 мар 2011 19:10

ABSOLUT написа:...

:bowdown

и по молба на автора
Meти написа: (катинарче)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 03 мар 2011 0:32

ABSOLUT написа:Мети, ти какъв човек си бе? Направо не мога да повярвам, че има хора разсъждаващи така. :screwy
Как може да мислиш за някакви дребни мижави спестяване пред сигурността, а и да се хвалиш че си карал служебната без фарове.
Ти какъв полицай искаш да ставаш, ти не си нормален човек бате. Освен това не можеш да пишеш правилно на български, как ще съставяш актове. :lol:
Лошото е, че не е само той, а и се учи от предишните, някои от които са по-зле и от него... за голямо съжаление :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”