Казаха ми, че тук хората били добри...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Re: Казаха ми, че тук хората били добри...

Мнениеот ifidik » Чет 10 мар 2011 23:32

skilidka написа:Питах откъде е Мирослава защото се оказа,че я познавам.

Тя е от Пловдив аз също....даже може да се каже,че живеем или сме живяли в един квартал.
Видях профила и във фейсбук.

това е още едно доказателство, че няма измама.

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Чет 10 мар 2011 23:37

Ако не е прекалено късно понеделник ще пратя 10лв с банков запис,че нямам никви налични в картата... :talk:

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Чет 10 мар 2011 23:39

mupk0 написа:Ако не е прекалено късно понеделник ще пратя 10лв с банков запис,че нямам никви налични в картата... :talk:

Благодаря Ви, няма да е късно - тогава е крайният срок за наема, а после следващият ден е крайният срок за тока, така че, Вашата помощ ще бъде безценна! Благодаря Ви от сърце!

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Чет 10 мар 2011 23:41

ifidik написа:
skilidka написа:Питах откъде е Мирослава защото се оказа,че я познавам.

Тя е от Пловдив аз също....даже може да се каже,че живеем или сме живяли в един квартал.
Видях профила и във фейсбук.

това е още едно доказателство, че няма измама.

:012: :banana

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Чет 10 мар 2011 23:48

Благодаря и на Вас искрено!

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Чет 10 мар 2011 23:50

feikot
Извинявайте, че не Ви отговорих!
Благодаря за постинга и се радвам, че всичко почва да върви на добре!

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Чет 10 мар 2011 23:51

bnick написа:
skilidka написа:Ако някой колега се съгласи да дойде с тебе да платите наема-бих помогнал с някаква сума.
Иначе на банкови сметки не вервам.

Ако се организират по някакъв начин нещата-участвам.

И аз така :да:

Благодаря и на Вас за доверието!

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Чет 10 мар 2011 23:57

Убедих се, че наистина има добри хора, благодарение на всички, които ме подкрепиха в тази тема!
Сега ще изляза, за да поспя малко, преди следващия вълшебен и натоварен ден с моите две съкровища!
Когато всичко приключи добре, ще ви покажа снимките им, ако искате да ги видите!
Лека нощ и Бог да бди над вас!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 11 мар 2011 0:03

Аз ще те посъветвам да не ги качваш...
Има всякакви, ама наистина ВСЯКАКВИ хора тук и вярвай ми, не всички са добри...

Гери Кати Льони
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Гери Кати Льони » Пет 11 мар 2011 0:09

ОК, има логика в предупреждението ти...
Лека нощ!

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skilidka » Пет 11 мар 2011 0:12

Аз казах,че я познавам,но не споделих впечатленията си от нея.
Говоря за Мирослава-не за тебе.

А,относно желанието ми да ти помогна-бих го направил,но не по банков път.
За съжаление аз съм в Пловдив,а ти в София и няма как да разбера дали всичко това което пишеш съвпада с действителността.

Затова идеята ми беше някой колега-уважаван- съфорумец да се види с теб и по някакъв начин да го убедиш,че всичко това е вярно-тогава може би не само аз,а и много други хора биха ти помогнали.

valku
Автомобил: VW Passat B5 1.9 TDI
Двигател: AFN

Мнениеот valku » Пет 11 мар 2011 0:40

Бих помогнал но съм в доста затруднено положение. Пожелавам успех и дано всичко се нормализира при тази изпаднала в лошо положение жена!

П.С. Евала на всички заможни хора които са й помогнали! Хората скиптично настроени към тази тема нека не я посещават.

Потребителски аватар
knight-errant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот knight-errant » Пет 11 мар 2011 10:57

Уважаема г-жо Везева,

Няма да скрия факта, че бях помолен за професионална преценка на Вашия случай по повод на възникнали ( напълно нормално ) съмнения за евентуална измама, което по никакъв начин не би трябвало да Ви обижда, т.к. показва интереса на хората.Към настоящия момент личната ми и професионална преценка съвпадат - да, може да има измама по ред причини, които са известни и няма да се впускам сега да ги изброявам и не, няма измама - съдби като Вашата има много по белия свят, което лично мен не ме учудва, ама никак, защото се сблъсквам с тях всеки ден.За да бъда напълно сигурен би трябвало да се доверя на собствената си преценка, което в случая не е на лице като обстоятелство, така че относно колегите, които са решили твърдо да предложат материална подкрепа под каквато и да било форма - всичко остава на собствената Ви преценка.
Аз самият ще се опитам да бъда максимално полезен в случая с информация, която би могла да Ви е от полза.Като начало - подробно се запознайте с реда и условията на Правилника за приложение на Закона за Социално подпомагане.По мое скромно мнение, това, което пряко Ви интересува е реда и условията на чл.16 от настоящия, с мотив "Временно финансово затруднение", но трябва да знаете, че и там не отпада изискването да обитавате жилищния имот находящ се на постоянния Ви адрес по документ за самоличност, така че дали ще посетите съответния отдел за "Социална закрила" по местоживеене, да остане на предварителна преценка.Т.к. предполагам сте подпомагана по реда и условията на ЗСПД на осн. чл. 7 за 2 деца, сте посетили службата и сте наясно, че с друго към момента те не могат да Ви подпомагат.
От отдела за "Закрила на детето", не биха предприели спешна мярка за закрила, т.к. във Вашия случай не съществува риск оправдаващ "Превенция на изоставянето".Поради тази причина Ви съветвам да се свържете с Българския Червен Кръст на горещия им телефон за гр.София 02/81 64 892 и да се запознаете с програмите, които предлагат за подпомагане на нуждаещите се и по-конкретно "Топъл обяд" и "Хранителна банка", които биха могли да Ви спестят средства за покриване на други належащи разходи.Сайт на БЧК
Установете контакт с управата на учебното заведение, което посещава по-голямото Ви дете и те ще Ви запознаят с това, какви са нейните възможности да получи за ползване учебни пособия от наличния училищен фонд ( за временно ползване ), съобразно социалния и статус.
Посетете съответния представител в кметството, на чиято територия живеете, отдел "Образование и култура" и той ще Ви запознае с преференциите, които предлага Вашата община на децата на самотни родители при заплащането на такси за детски ясли.
По Ваша лична преценка, можете да се възползвате от възможностите си предлагани от Националната програма "В подкрепа на майчинството".
Ако има нещо друго, което Ви интересува питайте без да се колебаете - стига да е в рамките на скромните ми възможности, бих помогнал.

Поздрави

Knight-errant

:)

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пет 11 мар 2011 11:12

bahtiusera написа:
И тука е момента да кажа какво мисля за коментари като „.. аз ще доида да платим наема, дрехи приемате ли ” – , бе да му еба майката, ми ако се съмняваш не давай пари, запази си ги и си купи поредните алуминиева топка за скоростния лост или ебем-ти-страшната решетка само недей да се правиш на остроумен и находчив, по – добре си запази безличното мнение за себе си , защото представи си за момент, че това си ти ....
А , и друго – по – добре да заключите тая тема , за да не чете тази жена поредните остроумни коментари

Колега ,по спокойно ако обичаш.....
Колегите са прави .В пространството се навъдиха доста искания за помощ и няма как да се разбере кои са реални и кои фалшиви.Мен лично ще ме е яд парите ми които съм дал да помогна да отидат при някой който в този момент си казва/ ..бах го ...как го прекарах/ а в същото време някой наистина изнемогва.
Ей затова колегите разпитват.
Аз също ще помогна с каквото мога ,ако някой от форума на който имам доверие ,е проверил за какво иде реч.
С две деца съм и имам дрешки и обувки някои почти нови.Малкия е на 1.5 г така, че мога да пирготвя нещо за малкия че и за каката маже да се открие...

P.s Нещо става с форума .До преди малко имаше само 4 - 5 отговора ,сега станаха 3 странници :shock :shock

Към авторката...Дай някакви координати ,или до кой офис на куриер да пратя - да ти спретна една пратка.Имам почти нови обувки останали от каката ...чифтове.Казал съм ток що на съпругата ми да приготви неща.
Аз ще платя доставката .
Колеги ако има някой време наистина нека провери за какво иде реч :bowdown

karlain
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karlain » Пет 11 мар 2011 11:43

Дано обещанията от хората тук да помогнат на тази госпожа, да не отключат още повече фантазиите на мушениците и по новините вече да се говори не зачестени телефонни измами, а вече за форумни измами.
Живота ме научи, че не трябва да имам доверие и винаги да имам едно на ум и за най близките, а камо ли за непознати.
Приемам всичко това с негативизъм, защото от добротата ни със съпруга ми, доста пъти сме били мамени, не само за пари...
И аз живея на квартира и имам затруднения, но се научих да се боря сама и да се лишавам от много неща.
Искам да попитам авторката, как си плащаш примерно интернета, щом не можиш да си платиш тока?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”