skilidka написа:Питах откъде е Мирослава защото се оказа,че я познавам.
Тя е от Пловдив аз също....даже може да се каже,че живеем или сме живяли в един квартал.
Видях профила и във фейсбук.
това е още едно доказателство, че няма измама.
skilidka написа:Питах откъде е Мирослава защото се оказа,че я познавам.
Тя е от Пловдив аз също....даже може да се каже,че живеем или сме живяли в един квартал.
mupk0 написа:Ако не е прекалено късно понеделник ще пратя 10лв с банков запис,че нямам никви налични в картата...
ifidik написа:skilidka написа:Питах откъде е Мирослава защото се оказа,че я познавам.
това е още едно доказателство, че няма измама.
bnick написа:skilidka написа:Ако някой колега се съгласи да дойде с тебе да платите наема-бих помогнал с някаква сума.
Иначе на банкови сметки не вервам.
Ако се организират по някакъв начин нещата-участвам.
И аз така
bahtiusera написа:
И тука е момента да кажа какво мисля за коментари като „.. аз ще доида да платим наема, дрехи приемате ли ” – , бе да му еба майката, ми ако се съмняваш не давай пари, запази си ги и си купи поредните алуминиева топка за скоростния лост или ебем-ти-страшната решетка само недей да се правиш на остроумен и находчив, по – добре си запази безличното мнение за себе си , защото представи си за момент, че това си ти ....
А , и друго – по – добре да заключите тая тема , за да не чете тази жена поредните остроумни коментари
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта