Куриерска тема.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Как да гласувам като го няма моя фаворит засега "Леон Ама" ??
По принцип си получвам стоката от офисите на службите за по -бързо.Ако е до адрес имал съм случаи да ми носят праткат в 16 часа
Подреждане за Варна :
1."Леон Ама" - бързо получаване на стоката от офиса. Ниски цени.
Недостатък за изпращача - бави се наложеният платеж.Това мен не ме засяга. проблем с издаване на фактура , но са в момент на влизане в час.
2."СПИДИ" склад в ЗПЗ - научих ги да си взимам стоката сутрин и ми е приготвена. По договор съм там.От лятото бива. Преди Коледа имах страхотни проблеми.
3."Лео Експрес'" - става. По думи на контрагенти бавят наложеният платеж.
4."Еконт Експрес' - по-високи цени , мотаене при получване на пратка - голямо търсене пада. Голямо забавяне на получаване на наложения платеж от малки градове / игри на офисите им/.
Опитват се да те мотаят ,че пратката не е била освободена от получателя и няма за получаване на сумата. Да ама не има GSM и и много бърза проверка - мероприятия - у-ля на офиса да взема спешни мерки за да не звъня на у-ля в Русе.
Следват бързи разговори и опа имало изпратен наложен платеж.
Останалите не влизат в моята класация
@pike Чудя се защо ли чувам нещо казано мн.отдавна за Спиди в Пловдив
Май след 14:30 не приемат поръчки
По принцип си получвам стоката от офисите на службите за по -бързо.Ако е до адрес имал съм случаи да ми носят праткат в 16 часа

Подреждане за Варна :
1."Леон Ама" - бързо получаване на стоката от офиса. Ниски цени.
Недостатък за изпращача - бави се наложеният платеж.Това мен не ме засяга. проблем с издаване на фактура , но са в момент на влизане в час.
2."СПИДИ" склад в ЗПЗ - научих ги да си взимам стоката сутрин и ми е приготвена. По договор съм там.От лятото бива. Преди Коледа имах страхотни проблеми.
3."Лео Експрес'" - става. По думи на контрагенти бавят наложеният платеж.
4."Еконт Експрес' - по-високи цени , мотаене при получване на пратка - голямо търсене пада. Голямо забавяне на получаване на наложения платеж от малки градове / игри на офисите им/.
Опитват се да те мотаят ,че пратката не е била освободена от получателя и няма за получаване на сумата. Да ама не има GSM и и много бърза проверка - мероприятия - у-ля на офиса да взема спешни мерки за да не звъня на у-ля в Русе.
Следват бързи разговори и опа имало изпратен наложен платеж.
Останалите не влизат в моята класация
@pike Чудя се защо ли чувам нещо казано мн.отдавна за Спиди в Пловдив

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Във всеки град е различно. Но уникум са "Еконт" там са събрани най- калпавите хора. Може ли някой да ми каже какво е това да чакаш 20 мин. да си вземеш наложения платеж - няма касиерка. Стнах до т.н "управителка на офиса " - не нзма какво управлява , но тя себе си не може. След 20 мин чакане и търсене на касиерката си тръгна и опа носи се насреща ми с 1 торба покупки. Приемчика и направи забележка , че чакат хора /не бях само аз/ и отговора беше да чакат.
Последва обаждане на 080018001 и утре ще проверя докъде е стигнало оплакването. Ако няма резултат в понеделник пак съм на тел.линия.
Последва обаждане на 080018001 и утре ще проверя докъде е стигнало оплакването. Ако няма резултат в понеделник пак съм на тел.линия.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”