Koя е последната книга...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Заплахата" на Стела Римингтън.
а, Викторе, прав си, от наблюденията ми за книжарници "Хеликон" и библиотеката "Иван Вазов" в Пловдив виждам, че наистина няма много ученици да се ровят из книгите.. мисля си, че дори и от нета не четат въпреки всички тези сайтове, които предлагат художествена литература.
а, Викторе, прав си, от наблюденията ми за книжарници "Хеликон" и библиотеката "Иван Вазов" в Пловдив виждам, че наистина няма много ученици да се ровят из книгите.. мисля си, че дори и от нета не четат въпреки всички тези сайтове, които предлагат художествена литература.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Значи положението не е толкова отчайващо.Гледам колегите четат книги. Обаче подрастващите.... просто нямам думи...
Според мен си зависи от човека. Тук сигурно са писали предимно хората, които четат. Въпреки, че аз например не чета много, за съжаление...
Работата е там, че в момента има много повече забавления и удоволствия и начини да си прекараш добре свободното време и затова се чете все по- малко, в сравнение с преди време. Особено при подрастващите е очевидно - игри, филми, интернет и т.н. се предпочитат пред книгите.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
моята работа е свързана със висене пред компа по 7-8 часа почти веки ден ,въпреки това винаги ходя със книга на работа -просто се отпускам като чета а и много ми е писнало от телевизия и компютриkotse_botse написа:scuba написа:Значи положението не е толкова отчайващо.Гледам колегите четат книги. Обаче подрастващите.... просто нямам думи...
Според мен си зависи от човека. Тук сигурно са писали предимно хората, които четат. Въпреки, че аз например не чета много, за съжаление...
Работата е там, че в момента има много повече забавления и удоволствия и начини да си прекараш добре свободното време и затова се чете все по- малко, в сравнение с преди време. Особено при подрастващите е очевидно - игри, филми, интернет и т.н. се предпочитат пред книгите.

- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”