KirilGeorgiev написа:Да забравих че сме в България и задължително някой иска да ни прецака
Примерно ти си купувача. Вземаш ги, не светят 2-3 диода и какво правиш? Започваш да смърдиш в офф топика как са те прецакали. Айде няма нужда.
KirilGeorgiev написа:Да забравих че сме в България и задължително някой иска да ни прецака
maxpayne написа:едно е тест на място друго е да си ги монтира на колата
трябва да си луд да разрешиш на някой да монтира ТВОЯТА все още стока по неговата си кола. Ако счупи стоповете при монтажа или ги пукне кой ще плати?
Traytor написа:Странно аз като си взех стопове от илиянци(пратиха ми ги с наложен) от еконт пратиха човек с мен да следи дали стоката няма да бъде повредена... Не знам може пък да е единичен случай, но аз все още мисля че купувача е бил в правото си да иска проба!
KirilGeorgiev написа:Бил е в правото си да иска докато са се разбирала по телефона или там както са си комуникирали за дадената стока а не след като стоката е при него
KirilGeorgiev написа:И аз исках в един клуб да пробвам една мома па ако ми хареса да плащам ама ми казаха че първо се плащало
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта