Поглеждате ли небето, задавате ли си въпроси ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Поглеждате ли небето, задавате ли си въпроси ?

Мнениеот Ivailo » Чет 21 апр 2011 13:10

Ljubon написа:
ISRalien написа:П.П. Ако някой иска да трови населението определено ще му е по-евтино да зарази източниците на вода, вместо да обикаля с реактивен самолет...

Такива "идеи" са доста опасни, ако подсетят някой психопат! :twisted:

За психопатите има въоръжена охрана, които доколкото ми е известно, стрелят на месо във вододайните зони.

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Чет 21 апр 2011 13:14

ISRalien написа:
П.П. Ако някой иска да трови населението определено ще му е по-евтино да зарази източниците на вода, вместо да обикаля с реактивен самолет...

ISRalien,
благодаря все пак за подкрепата

на горното ти ще кажа - никой няма изгода от мъртъвците - освен погребаните агенции.
При това нещо нещо се пръска на 10 000 метра много трудно може да се улови и докаже какво е и откъде е !
И не е речено да ни трепят - няма изгода
Достатъчно е да ни държат болни и под контрол !
Или mind-control или един господ знае какво още

сигурен съм че всички сме били свидетели, как в определени дни масово хората са или по-агресивни, или по отвеяни или масово с главоболия и мигрени и т.н.състояния, които ни ги обясняват със слънчевото изригване, магнитни бури и прочие неща внушени от телевизията ...

airjohn
Естествено ще ни обясняват че това дето го виждаме в небето са съвсем нормални състояния на атмосферата, ще обвиняват приносителите на информацията в луди, некомпетентни и т.н. и т.н.
не съм и очаквал друго
:beer

п.с.
не съвсем по темата
горещо препоръчвам да гледате филмите за Никола Тесла във VBOX7 или youtube

Последна промяна от DarkForce на Чет 21 апр 2011 13:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 21 апр 2011 13:18

колега даркфорс, не вярвай на всички глупости, които намериш в интернет.

и моля те не занимавай хората с глупостите, които вече си намерил. Народа е толкова прост, че вярва на всяка идиотщина, която не разбира. То не са ясновидци, леене на куршуми, гадания по смс, червени конци против уруки, и какво ли още не.

идва голям празник, стани от компа и отиди на църква, например. Ще ти подейства по-добре от това да гледаш дали някой самолет няма да те напръска.

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 21 апр 2011 13:24

DarkForce определено някой ти е напръскал главата с нещо

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 21 апр 2011 13:25

ПетролхеД всеки може да вярва в каквото си иска. Относно леенето на куршум и урочасването - да, звучат като бабини деветини. Но как ти би обяснил факта, че дъщеря ми както си се държи нормално изведнъж става нервна, започва да се държи зле, реве със сълзи, ей така, от нищото. После я срещат с една баба, която й лее куршум и дъщеря ми се оправя все едно нищо не е било... Аз не мога да си го обясня, а ти?
По логиката на голяма част от хората, които не вярват без да им се докаже излиза, че или лъжа или си въобразявам :screwy По принцип нямам изгода да лъжа, относно второто - прекалено много съвпадения такива са се случили вече (дъщеря ми е доста красиво дете :Mr Green Fun, пу да не й е уроки :bishop )
п.п. съпругата ми също не вярваше упорито допреди година и малко, когато малката се роди.
Светлите празници не са само да се наядеш и напиеш, а да си отвориш ума и съзнаниет

Конспираторите и за тях обичат да пишат, ама тях вече не искам да ги коментирам, че в нас може да стане семеен скандал. От всичкото изчетено в хнетбг разбрах, че за да държиш маса от хора "под контрол" просто е нужно да ги накараш да вярват в нещо, набожните нека не ми се сърдят, просто изразявам гледна точка :oops:

Последна промяна от stefan4o на Чет 21 апр 2011 13:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Чет 21 апр 2011 13:27

Petrolhead,
дали едно нещо е глупост, лъжа или измама, хората имат право на информация и сами да преценят !

аз не давам наклон на шапката на никого, като му казвам какво да прави или да не прави, ще те помоля да не го правиш и ти.
Каза си мнението, че за теб това е глупост и беше достатъчно, другото можеше да го спестиш
Неща, които не са ни ясни, не ги разбираме, и са отвъд познанията ни не ги прави да не съществуват. Игнорирането омаловажаването и осмиването му са точно похвати на конспирацията.

На който му е интересно чете, на който не - подминава и чете за ланци, гривни и мазета
благодаря ти

Иначе
Светлите празници не са само да се наядеш и напиеш, а да си отвориш ума и съзнанието.

:beer

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Чет 21 апр 2011 13:30

А с какво точно се пръска? :roll:

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 21 апр 2011 13:31

stefan4o написа:ПетролхеД всеки може да вярва в каквото си иска. Относно леенето на куршум и урочасването - да, звучат като бабини деветини. Но как ти би обяснил факта, че дъщеря ми както си се държи нормално изведнъж става нервна, започва да се държи зле, реве със сълзи, ей така, от нищото. После я срещат с една баба, която й лее куршум и дъщеря ми се оправя все едно нищо не е било... Аз не мога да си го обясня, а ти?
По логиката на голяма част от хората, които не вярват без да им се докаже излиза, че или лъжа или си въобразявам :screwy По принцип нямам изгода да лъжа, относно второто - прекалено много съвпадения такива са се случили вече (дъщеря ми е доста красиво дете :Mr Green Fun, пу да не й е уроки :bishop )
п.п. съпругата ми също не вярваше упорито допреди година и малко, когато малката се роди.

айде да не зачекваме тая тема, че ми е любима.
не забравяй, че всички секти, странни организации, хомеопатии и тн, разчитат точно на това, да те накарат да си мислиш, че ти помагат.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 21 апр 2011 13:33

DarkForce написа:...

Ама разбира се, че е така!
Как въобще през ум не ви минава, че всичко може да е съвсем просто, логично и обяснимо? Че всичко е ясно? Че няма тайни кланове и организации целящи да вредят на хората, че няма зли извънземни хранещи се с мозъчни вълни, че няма енергийни вампири, майнд контрол и тн. и тн. и тн.

Всички фенове на конспирациите за мен са непораснали деца, хора с твърде безгрижно ежедневие и излишно силна фантазия.
Едно е да смяташ, че има картелно споразумение при ценообразуването на горивата и съвсем друго е да вярваш сляпо на врели некипели като си готов да разкъсаш на парчета всеки неверник...

Живота е твърде кратък за да живееш в страх и параноя борейки се с вятърни мелници... Постави си постижими цели и живей пълноценно! Недей рипа по облаците защото най-много да паднеш от високо ;)

Истината е, че не си в състояние да ми докажеш НИЩО от това което твърдиш, а без доказателства всичко остава в сферата на фантазиите. Смятам, че създаването на конспиративни теории е подобно на сектите. Фантастични твърдения, щипка съмнение и няколко ентусиаста готови да ти повярват и воала... вече си известен! Вече си изследовател! Пишеш книги, даваш интервюта...
В крайна сметка ВСИЧКО Е ПАРИ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН и докато има будали да драскат по форумите и сляпо да вярват на абсурдни неща... някой ще продължава да продава книги, да дава интервюта, да пише статии и да печели пари ;)

Ето ти една конспирация в конспирацията :Mr Green Fun

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 21 апр 2011 13:38

Petrolhead написа:
stefan4o написа:ПетролхеД всеки може да вярва в каквото си иска. Относно леенето на куршум и урочасването - да, звучат като бабини деветини. Но как ти би обяснил факта, че дъщеря ми както си се държи нормално изведнъж става нервна, започва да се държи зле, реве със сълзи, ей така, от нищото. После я срещат с една баба, която й лее куршум и дъщеря ми се оправя все едно нищо не е било... Аз не мога да си го обясня, а ти?

айде да не зачекваме тая тема, че ми е любима.
не забравяй, че всички секти, странни организации, хомеопатии и тн, разчитат точно на това, да те накарат да си мислиш, че ти помагат.

Е, щом смятаме бабата в забутаното родно село на майка ми, че е цитирам:
всички секти, странни организации, хомеопатии и тн, разчитат точно на това, да те накарат да си мислиш, че ти помагат.

няма какво повече да коментирам.
Предлагам следващия път на малката като й стане пак кофти ей така от нищото да я доведа на някой от вас да ми даде логично обяснение що реве и се тръшка :mrgreen: Верно, че й треперим много, все пак е само една на мама, тати, баба и дядо ама... познавам я достатъчно добре, за да знам кога не й е добре, наистина и я мъчи нещо :beer

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 21 апр 2011 13:39

Няма ли кой да заключи тая говорилня на болни мозъци

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 21 апр 2011 13:40

escrime написа:А с какво точно се пръска? :roll:

formula.gif

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Чет 21 апр 2011 13:40

Съжалявам
форумните ченгета и троловете се пробудиха.

Много моля, модераторите да разчистят излишното и ненужното, но темата да остане отворена за смислени дискусии и мнения.
Много моля не позволявайте тема различна от ланци и гердани да бъде унищожена.

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Чет 21 апр 2011 13:40

:039: :022:

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 21 апр 2011 13:42

DarkForce написа:Много моля, модераторите да разчистят излишното и ненужното,

Значи и твойте мнения трябва да разчистят

Върни се в “ОФФ-Топик - други”