Честито на Sir T - тестов пилот!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 18 сеп 2006 11:04

mladvampirTDI написа:Ами да кажеш нещо за Ярис-а, гледам че и такова нещо тества. То верно, че моя е дизел, ама все пак, щото аз още съм с противоречиви чувства и мноооооооооооого носталгия по ТДИ-то.

Yaris-а му е много лека задница и много лесно губи баланс при резки маневри. Този, който аз карах беше бензинов, доста добре вървеше, сравнително точно управление и добри спирачки. Таблото ме нервираше откровено с този километраж по средата и 3D визията, но е въпрос на вкус.

mladvampirTDI написа:а и нас за зрители може да поканиш :bowdown :bowdown :bowdown

на 7 Октомври (събота) ще са следващите студийни снимки, който има желание да заповяда на Божурище, халето има голям надпис Show Room. Часът ще го посоча допълнително :D

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 18 сеп 2006 11:07

бравос, гледах го предаването...или поне част от него, ама тоя актьора не е за водещ на такова предаване....
иначе тест пилота си е екстра :lol:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 18 сеп 2006 11:07

One написа:Евала Sir T :)
а за предаването - много посно и дървено беше , ама много , но да се надяваме , че понеже му е за сефте е така ;)

ще го променяме с времето, надявам се да става все по-добро. За сега рейтинга ни е висок като за първи брой и със сигурност никое друго предаване няма такъв бюджет и не показва такива коли .. а екзотиките тепърва предстоят! :D

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 18 сеп 2006 11:11

Сори за коментара но като изключим нашия човек това предаване са го направили пълна боза,поне аз определено няма да повторя с гледането му !

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 18 сеп 2006 12:02

а кое предаване ти харесва?

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 18 сеп 2006 12:34

Sir T написа:а кое предаване ти харесва?

Никое :)... българско!

Съветче - сменете водещите и каката дето чете зад кадър... първо че каката звучи все едно чете описание на големи камъни ( а може по принцип да има неприятен глас и тон ) а тва момченцето ми седи много леко :).
С тия микрофони изглеждат като Майкъл Джексън на концерт в неопределените си години ( още не беше ясно дали е бял или калърд :) ). Също така само това ли ви беше публиката? Мисля че с обявите по форумите доста повече народ трябваше да се събере. На ваше място ако трябва бих взел (платени) статисти, но просто средната възраст да не е 18 години! В момента предаването изглежда като АвтоСПОКО :).
Знам че се опитвате да заприличате на Топ Гиър но виж само там как седят нещата - първо живата им публика си "тежи на мястото", второ и водещите са им водещи ( ясно че беше сефте и тепърва ще има да се дозаглаждат разни работи, но просто не ми допадат ). Повече ме кефи оня дето водеше Столът а сега някакво автошоу по една от кабеларките.

Ааа и да не забравя - все пак успех :).. ясно е че има желание в цялата работа :)!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 18 сеп 2006 12:48

Sir T написа:ще го променяме с времето, надявам се да става все по-добро. За сега рейтинга ни е висок като за първи брой и със сигурност никое друго предаване няма такъв бюджет и не показва такива коли .. а екзотиките тепърва предстоят! :D

Sir T ако приемате някакъв вид съвети и т.н. и ако зависи нещо от теб и може да се промени - махнете ги тези мега смешни микрофони - както каза колегата като Майкъл Джексън сте.... със сигурност има далеч по елегантни решения, а и тези актьори дето си подават репликите като на училищно представление...... несириозно е
Успех пожелавам

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 18 сеп 2006 13:44

Ами "Живот на скорост" беше в пъти по-добро ,но това може да се дължи на факта че по-голямата част си беше европейско само с български превод! Ники Сотиров става да играе лошите в разни евтини екшъни но за водещ на това предаване е гола вода,за слушалките на водещите коментара е излишен...! Снимането на самите коли по време на теста не дава никаква представа за реалното действие на пистата,все едно някой любител пуска филмчето си от гонките на Божурище. Изобщо още доста има да поработят ако искат да имат зрители!

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Пон 18 сеп 2006 14:24

Muncho написа:

Никое :)... българско!

Съветче - сменете водещите и каката дето чете зад кадър... първо че каката звучи все едно чете описание на големи камъни ( а може по принцип да има неприятен глас и тон ) а тва момченцето ми седи много леко :).
С тия микрофони изглеждат като Майкъл Джексън на концерт в неопределените си години ( още не беше ясно дали е бял или калърд :) ). Също така само това ли ви беше публиката? Мисля че с обявите по форумите доста повече народ трябваше да се събере. На ваше място ако трябва бих взел (платени) статисти, но просто средната възраст да не е 18 години! В момента предаването изглежда като АвтоСПОКО :).
Знам че се опитвате да заприличате на Топ Гиър но виж само там как седят нещата - първо живата им публика си "тежи на мястото", второ и водещите са им водещи ( ясно че беше сефте и тепърва ще има да се дозаглаждат разни работи, но просто не ми допадат ). Повече ме кефи оня дето водеше Столът а сега някакво автошоу по една от кабеларките.

Ааа и да не забравя - все пак успех :).. ясно е че има желание в цялата работа :)!

нека да обясня как стоят част от нещата ..

За водещ трябва човек с добра визия, добра дикция, добро поведение пред камера, непринуден, импровизатор, добри познания на тема автомобили, чувство за хумор и да е много близък с другия такъв човек, за да се получи екип и репликите да вървят леко! В следствие на 100 човека кастинг нито един не се доближаваше и на километър от сегашните водещи. Факт - в българия автомобилните ентусиасти са гола вода, па камо ли да се намери човек с качествата, които изброих. Кажи кой според теб би бил добър водещ?

Микрофоните и на мен не ми допада, но засега ще бъдат те .. имайки предвид цените на подобна апаратура за момента сме няколко десетки хиляди лева назад ;)

Публиката - беше платена! От всичките теми по всичките форуми дойдоха двама човека!!! Затова и ги пуснах тези теми с желанието да се появят ентусиасти и да напълним студиото, но явно всички пред клавиатурите са по-силни, отколкото наживо. Сега ще пусна тема с датата на новите студийни снимки и ще видя колко ще откликнат. Надявам се като критикуваш тази част да допринесеш за нея и да доведеш няколко приятеля :D

Като повдигна темата за Top Gear .. знаеш ли от коя година съществува Top Gear? 1989! Това цифром и словом са 17 години правене на предавания!!! Ако видиш първия брой на TopGear през 1989 ще се смееш със сълзи.
Зрители? .. 250 ++ милиона!
Бюджет .. колкото на нашето външно министерство!
България с UK посмъртно не можем да ги сравним :roll:
И не на последно място .. публика .. гледал ли си първия брой на Top Gear в последния му формат колко публика имаха .. ако не си .. гледай го :D
Знам, че има много работи за изглаждане и аз бях критичен като Вас докато не минах от другата страна и видях колко е трудно да се прави нещо подобно. Българските условия, некадърността навсякъде .. много е трудно повярвай ми! Едно е сигурно - аз лично ще дам всичко от себе си да направим нещо добро, колкото българската действителност ни позволява!

Относно Живот на скорост .. има го по Nova Tv .. гледайте го там със същата концепция!

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Пон 18 сеп 2006 15:05

Изображение

Нямаше ли някви изисквания за килограми при тестовите пилоти,
то някои малолитражен автомобил нема да тръгне ,пък после като го оплювате ши кажете че колата не става mhihi mhihi
п.п Това в кръга на майтапа иначаче браво и успехи.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 18 сеп 2006 15:16

Ако ви трябва нов водещ линия съм :) но смятам че нещата ще се пооправят с времето ... но са прекалено вдървени сега.....:) иначе като концепция е добро :) иначе за публика .... ако съм в софия съм на линия :)

Последна промяна от Tyan на Пон 18 сеп 2006 15:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 18 сеп 2006 15:18

Sir T написа:[Публиката - беше платена!

е щом на едни се плаща, що да не сплаща на всички???
а как човекк се записва за да е платена публика?

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Пон 18 сеп 2006 15:25

Sir T написа:...Като повдигна темата за Top Gear .. знаеш ли от коя година съществува Top Gear? 1989! Това цифром и словом са 17 години правене на предавания!!! Ако видиш първия брой на TopGear през 1989 ще се смееш със сълзи...

Това не би трябвало да е оправдание. Просто имате наготово ноу-хау, което да използвате. Максимата "Човек се учи от грешките си" в по-грубия си вариант звучи "Глупакът се учи от грешките си, умният се учи от грешките на другите". :wink:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 18 сеп 2006 15:42

Ейй
Не съм го гледал това предаване.. ама какво наскачахте..
Споко малко... ша наберат скорост... и на Ф1 ги бяха пуснали с едни фанелки по едно време та компира ги режеше на синия екран ама.. простено като грешки е на всеки...

Колкото и да се "учат" от топ гиър.. там психологията на народа е различна.. не е като тук.. на един му водещият крив, на друг слушалките...

их....веднага наскачахте..

А тез с "коремчетата" са "представителна" извадка ;)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 18 сеп 2006 15:52

аз ще съм в следващата публика пък за вас не знам

Върни се в “ОФФ-Топик - други”