Svetilio написа:levonik написа: Де що е дете гледа като зомбирано.
.................. Само купон ще става.
ACCELERATOR - това имам впредвид. колкото до спортиста, не исках да кажа че спорта има връзка със сивото вещество...просто той най- много приличаше на 'нормален културен човек"
Съгласен съм.
Иначе си мисля, че за децата може пък да е полезно да научат това-онова. Защото като гледаш отстрани ясно се вижда кое е добро, и кое - лошо. Простотията те я виждат навсякъде около тях, просто светът, в който живеем е такъв. Децата не растат в саксия. Хубавото е, че в ББ всичко това е концентрирано, и обикновенно го гледа цялото семейство, т.е. детето попива коментарите на родителите си, вижда реакциите на публиката (освиркват травестита примерно => да си травестит не е добре; освиркват простата лелка => да си проста лелка не е хубаво; освиркват надутата кака със скъпия жисием => дори и децата виждат, че отстрани да се дуеш като пуйка е смешно и жалко). Така че - за децата според мен дори е полезно да гледат. А че попиват от идиоти като Найден и Гроши - ми те двамата се държат като деца, и са на техния акъл, всички сме минали през тия неща (само че в детството си), така че...