Нотариус - Николай Гочев - София

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
GunGod
Автомобил:
Двигател:

Re: Нотариус - Николай Гочев - София

Мнениеот GunGod » Пет 23 мар 2012 13:30

Нас въпросния ни врътна по подобен начин платихме ~155лв а документа беше за ~100 , като попитах ми обясниха подобна глупост ама не плащах аз така че не упорсвах. Стояхме 30 мин на около минус 18 от вън при зверски вятър (сториха ми се като -50) а колите ги бяхме паркирали много далече а тия мишоци само привикват хората. Тъй като купувача беше Румънец поискаха независим преводач за да защитят правата на куповача, осигурихме им от български на английски и после видях че в документите са попълнили че преводача бил превеждал от български на турски :screwy вместо от български на английски. Накрая ръмънеца каза че той български чете само не можел да говори добре а кифлата на гишето каза "Ама що не казахте по рано, за да не попълвам излишно бумаги" :applause: . Абе тоя е под секва критика дано не се наложи да го ползвам отново! :не:

Потребителски аватар
vasil_koprivshtenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasil_koprivshtenov » Пон 26 мар 2012 22:40

Във началото на годината купих една кола и продавача ми казва е тука имаме един нотариус на-близо.Отиваме ние и при въпросния "нотариус" Гочев.Стоим отвънка на студа както е споменато вътре пускат само по 1-2-ма човека и някакъв стой там на входа и го играе "Охрана". Оставихме документите и отиваме в кафето отстрани и след малко отиваме там и някаква мацка готови са ви документите 107лв :roll: .Давам им парите на бележката пише обща сума 80 и няколко лева,казвам аз тука пише 80 лв. вие ми искате 107 :screwy ми това вие местния данък ОК добре хайде чао.След това при зачисляването в данъчното се оказва,че няма платен местен maikomila ,който се плаща по % от сумата на Застрахователната оценка.И се наложи да се плаща пак.
Повече никога няма да отида там,едно че ми одра кожата за това прехвърляне,ми и работата свършена до половината.Смотана работа
Но всеки си намира Майстора.
death Свещи да си купят с тези пари... death

zmeyan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeyan » Вто 05 юни 2012 13:45

За този нотариус не мога да кажа нищо хубаво, но ...

1) Не си мислете, че служителите му са виновни! Те страдат повече от клиентите му.
- не биват осигуряване
- тъпят ужасно отношение
- ниско заплащане
- работа в извънработно време (неплатена естествено)
- удръжки за измислени нарушения
- сменят се често, защото не издържат дълго време и напускат
- когато напускат не им се заплаща дължимото възнаграждение
- в трудовата книжка се пише дисциплинарно уволнение
2) Клиентите:
- вземат се нотариални такси, различни от тарифата на нотариусите (по-високи)
- другите услугите са по-скъпи (съставяне на договор по бланка)
- удържат се пари за местен данък, но той не се внася (не се издава и бележка)
- отношението към клиентите е като надзирател към затворник
- често се отказва да се обслужи клиент(нарушение на закона), ако...
си търси правата
идва с подготвени документи (ако се съставят на място се взема по-висока от обичайното допълнителна такса)
ако го изпраща адвокат, който не му е приятен
ако го изпраща нотариус, който му е конкуренция
..... така реши той или жена му!
3) Съпругата му:
- няма юридическо образование, но се разпорежда в кантората
- се държи по-отвратително и от самия нотариус
- е смотана козметичка (новият и частен бизнес)
- няма място в нотариалната кантора, но крясъците и са ежеминутни
4) "Офисът":
- е 15 кв.м., от които не повече от 2 кв.м. за клиентите
- представлява една бутка, в която не може да седне клиент, а трябва да изчака отвън на слънце, дъжд, вятър, град, сняг....
- няма елементарни условия, но има охрана, която да пази "великия" (наистина има нужда предвид безбройните му възмутени клиенти)
5) Цитат:
"Законът важи до тази врата, тук законите не важат!" - нот. Николай Гочев
Повярвайте ми - трябва да се разбира буквално!!!

И колкото и да е странно, но:
- не съм и не съм бил негов служител
- нямам нищо общо с него и не искам да имам
- не му желая лошото

Информацията е за всички вас, защото информацията е безценна!
Дано не сте се убедили лично във верността на горепосочените твърдения, пожелавам се и да не ви се случва!

(Не всички юристи, адвокати, нотариуси са мошеници! Има и добри хора между тях!)

sig25
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sig25 » Нед 17 юни 2012 15:46

Силно ви препоръчвам да НЕ ходите при въпросния нотариус НИКОЛАЙ ГОЧЕВ!!! Таксите не са коректни, по-високи са от останалите кантори.Служителите в кантората се държат арогантно, непристойно и неподобаващо към клиентите си, които оставят парите си.Няма никакъв ред за влизане.Когато исках да си запиша час по телефона,служителката ми отговори,че няма предварително записване. А на място, когато отидох, една жена влезна преди мен, защото имала записан час.Освен че, сумата за договор за покупко-продажба на МПС е голяма,не влиза такса за придобиване към данъчна служба, която вие трябва да заплатите отделно в местното данъчно управление.

raya.borissova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raya.borissova » Чет 06 сеп 2012 8:46

Аз също имах ужасно преживяване вчера с въпросния нотариус Гочев и ви съветвам ХОРА НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО!!! Имаше опашка, а дамата преди нас ни каза да си приготвим поне 20-30 мин в чакане, навън в тези 30 градуса пред блока! Тогава един изключително неприятен младеж от охраната се нахвърли върху нея: "От 20 мин ви слушам как хленчите, правите антиреклама, ако ви чуя пак нотариусът няма да ви приеме"!!! Майка ми си позволи да влезе вътре без разрешение, защото на едно табло имаше закачени образци, а този същия се опита да я изгони по ужасно невъзпитан начин. Брей, помислих си, този нотариус трябва да е голяма работа - с двама охранители, голяма опашка и такъв ред да изискват. За моя изненада, цялата кантора се оказа ужасно малка, все още приемат на гише, през което дори не виждаш този срещу теб, а г-н Гочев се оказа облечен в дънки и тениска, разхождаше се шефски насам-натам, докато ни обясняваше, че ние трябвало да си свършим работата (за която искахме консултация). Имаше и една кифла с вкиснала физиономия, която не каза и дума.

Отвратително отношение, отвратителни хора, и аз с удоволствие правя антиреклама на г-н Гочев!!! Потресена съм направо и се обръщам към други нотариуси - добре дошли сте в Люлин!! Не мога да приема спокойно факта, че такива като този просперират!!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 07 сеп 2012 0:14

Мдам, вече сме на второ място в Гугъл, след бгнотариус... :)

Потребителски аватар
Dii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dii » Пон 10 сеп 2012 15:13

..между другото всеки месец му пращам линк на темата на г-н Гочев..... по мейла...както предполагате все още не се е "тръснал" да ми отговори или коментира.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 10 сеп 2012 21:51

аз препоръчвам при такива измислени герои, петнящи името на наторуис и юрист като ГОЧЕВ, да се пуска жалба в нотариалната камара
Като се получават жалби през седмица, две, нищо чудно проверка и дисциплинарка да му се спретне
а иначе антирекрамата, пак си е реклама, просто друг нотариус в Люлин сити няма

Diana234
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Diana234 » Съб 06 апр 2013 16:54

Искам да изкажа и моето съвсем прясно впечатление от този нотариус. Изключително втрещена бях когато отидохме до неговата така наречена "кантора", нещо което по-скоро прилича на чейндж бюро, но не с един, а с двама охранители, явно има клиенти, които са му налитали вече на това арогантно "човече" и е решило да се защитава с бойна сила :mhihi . Зад тезгяха на нещо наподобяващо бутка след като те допусне охраната, стои т. нар. нотариус, който грубо отказа да ме обслужи, както мен така и всички след мен, които чакахме за заверка на пълномощни. Думите му бяха груби, насочени към мен, но заповядващи към охраната: "Няма да допускате повече хора с пълномощни "незнаещи какво искат" (неясно защо така беше решил :)), ще обслужвам само дошли за прехвърляне на МПС-та".

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 07 апр 2013 0:23

Само чукнете в чичо гугъл името му или списък на нотариусите в София и ще видите, че всички отзиви са отрицателни за въпросният тип.
Причината за неговата арогантност е според мен в това, че е монополист за гъстонаселен район, какъвто е Люлин.
Хубаво е да си нотариус в центъра на София, но проблемите с паркирането прогонват клиентите. :confused
Заради подобен проблем мои познати собственици на счетоводна фирма преместиха офиса си в невзрачен квартал, но с отлични условия за паркиране защото започнаха да губят клиентите си и добре, че се осъзнаха навреме. :neutral

Потребителски аватар
МЗМА
Автомобил: IFA-mobile DDR
Двигател: 353W Baujahr-1971

Мнениеот МЗМА » Сря 10 апр 2013 0:12

Моят съвет е да се пазите от нотариусите по крайните квартали,особено ако в квартала няма друг.Тогава монополът е пълен.Преди години,когато в Люлин нотариусът беше само 1-на пазара-ми се наложи да прехвърлям едно Москве,но старците бяха трудно подвижни,там ми поискаха 200 лева,за кола,която купих за 300,при това нотариус имаше само определен ден иначе лелките си висят и отчитат дейност :newsm66

mirimontana
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mirimontana » Пон 09 дек 2013 16:07

И aз дa се рaзпишa тук :). Хaпнaх дървото и aз с този нотaриус 50 левa отгоре ми взе. Знaех че е скъпичък aмa чaк толковa... a и измръзнaхме яко докaто чaкaме.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 09 дек 2013 16:59

Да не се разбира като защита на Гочев, но последните отрицателни мнения на потребителите с 1 мнение не ме кефи, защо ли...
Другият вариант е много опарени да са разбрали за темата тук и да са се регнали да го оплюят.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 09 дек 2013 17:14

Ти явно не си ходил да видиш за какво отношение иде реч. :mrgreen
Няма по-мизерен нотариус. Ходил съм, защото работи в събота. Откакто намерих още един нотариус, който работи в събота, съм ходил само веднъж и съжалявам ... донякъде съм доволен, че ни казаха да се разкараме. :mhihi

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 09 дек 2013 17:24

FreeSoul написа:Другият вариант е много опарени да са разбрали за темата тук и да са се регнали да го оплюят.

Напиши нотариус Николай Гочев в Google и виж, че темата излиза на второ място. Явно хората я намират и се регистрират да споделят какво им се е случило...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”