JaDaWiN написа:Ей не може една тема за простащина да не я свържете с чалгата. Не можахте да разберете, че не музиката е мерило за културата на човека. Когато от колата се чува американски рап (в който, апропо, съвсем не се пее нищо културно извисено) и таблото Ви трака от баса на гореспоменатия автомобил всичко е "много готино" и заслужава овации. Когато обаче се чуе музиката, която не бива да се назовава

(Анелия и компания) нещата коренно се променят и вече това е пълна селска проява и културна деградация на народа.
Колега, не съм много съгласен, но пък за друго се съгласявам

...
Айде да кажа примерно, че Анелия, Преслава и Ко са по-поносими откъм музика и текст и това не привлича чак толкова внимание, но не мога да кажа същото и вече за звука на маазно маане и ромска литургия на макс(там Менти, рибари, кристали, на кой колко му се пиело, как цялата дискотека в някой гледала, как щом се пее и се пие било ясно, че "сме ние" и подобни, бая съм запознат с подобни екстремизми на музиката, съседството ми го налага

) на пищялките излизаща от колата на млад човек...нали?
А за американския рап - напълно подкрепям, напоследък супер, ама супер тъпи песни излизат, а и не е само при рапа. Аз си слушам примерно Р'н'Б от 95-98, но това няма значение - не карам никой да си променя каквото и да било, само защото аз съм смятал нещо за правилно. В крайна сметка ще си покаже кое е по-градивно.
Вчера късно се сетих, но понеже нямам нет вкъщи не можах да го напиша - с тази тема нямам намерение да се изтъкна "епа аз колко съм умен" примерно и да се сравнявам с някой, изобщо не искам да обиждам някой или да чета морал, нито се имам за нещо повече, нито съм точният човек, който трябва да дава съвети. Има доста по-умни и интелигентни хора тук, но да си призная се почувствах по-добре след като си "излях" мислите. Ако съм обидил някой неволно или по какъвто и да е друг начин, искам да му се извиня, да ме пренебрегне и да си сврика!
И както каза един колега:
DarkForce написа:айде със здраве, кораба потъва вода има за всички