ostavime написа:А нужен ли ви е наистина лаптоп или е просто гъзарийка? Ще го ползвате ли наистина по прдназначение? В смисъл, ще го носите ли насам натам и ще вършите ли работа с него или просто ще се изфукате 1-2 пъти пред приятелите и всичко ще свърши?
Замислете за това преди покупката и успех.
Не забравяйте от къде идва името на компютъра.
wili98 написа:ostavime написа:А нужен ли ви е наистина лаптоп или е просто гъзарийка? Ще го ползвате ли наистина по прдназначение? В смисъл, ще го носите ли насам натам и ще вършите ли работа с него или просто ще се изфукате 1-2 пъти пред приятелите и всичко ще свърши?
Замислете за това преди покупката и успех.
Не забравяйте от къде идва името на компютъра.
Ами предстои упдейт.
ТФТ = 400 кинта.
Допълнително хард -> 150 кинти
Досега по обезшумяването на компира съм дал около 250 кинта..
до тук станаха 800
лапа топа е 2000 хилки..
а е напълно безшумен, ще е с параметри които ми допадат, и ще си имам втори компир за целта,
да не говорим за удобството, и факта, че можеш да си го метнеш в колата и да си отидеш на почивка с него
ostavime написа:А можеш ли да осмислиш какъв "самолет" ще вземеш за 2000 хил. лв. ?
Не се излагай.
Нещата, които си изложил като доводи/плюсове не стигат, за да ме убедят, че трябва да купя лаптоп. Въпреки че имам такъв, но го ползвам за работа. Eто това имам.
Моя HP e 100% безшумен (система cool and quiet), харда му е 400 GB. LCD-то си върви в комплект с него и струва на половина на лаптоп.
На почивка предпочитам да не нося РС, все пак съм на почивка.
На теб също няма да ти е нужен. Това е глупава гъзария, освен, ако не си на 16.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта