LILO&STICH написа:е как да му сложат такъв ранг,като не е ясно
Абе аланкоолу, вземи обясни на всички за какво те обвиняват и се защити, ако нямаш вина!
НЕвзимането на отношение по въпроса красноречиво говори кой какъв е!

LILO&STICH написа:е как да му сложат такъв ранг,като не е ясно
Ljubon написа:LILO&STICH написа:е как да му сложат такъв ранг,като не е ясно
Абе аланкоолу, вземи обясни на всички за какво те обвиняват и се защити, ако нямаш вина!
НЕвзимането на отношение по въпроса красноречиво говори кой какъв е!
hooligans написа:като му изглеждат скъпи, няма да ги купува
и на мен ми стана интересно каква е била сделката
yori написа:така!
част от вас помнят, че имах една джета! сега прескачаме историята с инвестицията по колата и гадната случка с фиат уно отзад! колата се продаваше на части! никой не съм карал на сила да купува нищо! но мисля, че повечето от хората, които си пазариха от мен останаха доволни!
ето и началото на историята с Наско: писа ми за dvd - то, което продавах в комплект със сплитер и дисплей! видяхме се, показах му нещата, но се случи случка - ограбиха го! той продължи да иска нещата! и сега! виждам колега с почти 1000 мнения и преценявам, че ще бъде коректен! всичко го давах за 400 лева! занесах ги на приятел в София, който му ги даде и взе 100 лева! после взе още 50! остават 250 лева! и натам сагата - уволняванки, чужбини и т.н.!
не ми е приятно, че поставям нещата така, но тези пари ми трябват! има доста колеги, които се хващат и за по - малко! мисля, че достатъчно го чаках!
сделката не е търговска! и съответното мнение доста ме обиди! мисля, че му дадох достъчно време!
щом не ми прави чест така да си търся парите, има хора, които да преценят какво да правят с темата!
group® написа:Junior има 3 дни за да предприеме мерки по случая.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта