Поредния некоректен колега / Рошко/

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: Поредния некоректен колега / Рошко/

Мнениеот muns61 » Пон 01 авг 2011 21:09

Винаги ще има и тарикати, и наивници. Преди време продадох нов изпарител на колега от форума, не е от Плевен. Беше го видял на снимка само, разбрахме се да го вземе от мен и да ми го плати негов познат, който минава през Плевен, та да не плаща за купиер.
По телефона се обади жена, слязох пред блока и се видяхме, момиче на около25 години. Даде ми парите и взе кутията, даже не искаше да я отвори, бързала. И не разбирала нищо, не знае какво да гледа.
Извинявай, колега, ала това беше наивно изпълнение.
В един специализиран форум съм, там също се продава и купува. Купувал съм само от колеги, които познавам отдавна и имам доверие. На новорегистрирани и с няколко поста в борсите даже не пиша. Кой както прцени.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пон 01 авг 2011 21:30

с цакане се губи много повече и за 2 се губят ХХХХпъти в повече левове.загубеното доверие пък няма цена,а рано или късно човек с човек се среща..............

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 01 авг 2011 21:35

niks76 написа:с цакане се губи много повече и за 2 се губят ХХХХпъти в повече левове.загубеното доверие пък няма цена,а рано или късно човек с човек се среща..............

Доверие се гради цял живот , а се губи за секунди ...

Все на такива хора , славата им няма да е хубава , и рано или късно си патят

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 02 авг 2011 1:21

Deo88 написа:
neon написа:Според мен трябва да се въведе ограничение при публикуването на обяви (да могат да се публикуват след определено време след регистриране във форума, а не веднага) и всеки да има рейтинг (както в Ибей например).Незнам дали е възможно за изпълнение,просто идея.
П.П.Не-няма да споменавам кой се направи на луд навремето... Минало-заминало е, но ще го помня винаги.

Напълно съм съгласен !

До колкото си спомням имаше ( ако не ме лъже паметта ) тема за "Некоректни Продавачи/Купувачи " , но нещо немога да я намеря , или е изтрита ?
Така , аз бих дал някои предложения , но и да ги напиша тук , едва ли някой да ги види , понеже не-малко сме писали тук !

Темата viewtopic.php?f=3&t=184978 е доста полезна , но чесно казано , не я използвам много много ...

Поздрави и успех на всички :да:

Купувал съм от човек от форума с 1 мнение... и е бил супер точен, даже се върнах и ми подари нещо, което исках да купя....
с две думи, до пишка си е.....
някои я имат, други не....

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Вто 02 авг 2011 10:01

2008г в този форум продадох цял голф 2 на части,ама как 1 не се обади и не каза,това ми е скъпо или пращаш ми по малко неща от колкото исках.Всичко е до съзнанието на човека,аз не бих постъпил никога така,не съм за 5 или 50 лв,но времената се променят и хората започнаха да мамят..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”