не не съм го взел навътре..остави тва...
казвам ти, че не можеш да кажеш така категорично за нещо че е дърво, при положение че не го познаваш лично.. какво е..
това ми беше..
Showroom .. по бТВ чака публика ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Tyan написа:Аз ли съм в грешка или темата се отнасяше за търсене на публика ???
е ако ще ми рекламират дачии и други кенефи, скоро може би и тата или чанг уахн го , няма как да им стана публика нито наживо нито по тв-то ! да презентират качесвени и стойностни автомобили , а не кой каквот му хрумнало и решил , че може да е това да е автомобил, и хоп реклама
за това идеше реч - да си оправят предаването за да имат публика
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Свалят "Топ гиър" от екран?
Бъдещето на популярното автомобилно предаване е доста неясно; сигурно е, че новият сезон няма да стартира навреме
02.10.2006
След зловещата катастрофа на Ричард Хамънд, един от водещите на популярното британско автошоу "Топ гиър" (TopGear.com), въпросите около бъдещето на предаването, укорявано неведнъж, че акцентира прекалено върху неразумното шофиране, стават все повече.
Засега от Би Би Си (BBC.co.uk) само обявиха, че новият сезон на шоуто няма да стартира на 8 октомври, както бе по програма.
Кога обаче ще започне излъчването на новите серии и дали "Топ гиър" няма да бъде свалено от екран, остава неясно, коментира в. "Дейли мейл".
"Не бихме помислили еднолично да правим планове за следващия сезон, без да ги обсъдим. Това ще стане в удобен момент и впоследствие ще бъде обявена дата за началото на излъчванията", пише в официално изявление на Би Би Си.
Самият Хамънд, наричан понякога Хамстера, вече се чувства доста по-добре, но бил вбесен от решението на ръководството.
"Нито Ричард, нито Джеръми (Кларксън - б.ред.) искат новият сезон да бъде отлаган, още по-малко предаването да падне от екран, заявява пред британското издание източник, близък до Хамънд.
"Един рояк бюрократични мухи се мотаят на мястото на инцидента, търсейки всякаква възможна причина да забранят "Топ гиър", писа наскоро самият Кларксън във в. "Сънди Таймс"
Продуцентът Анди Уилман заяви, че ще прекрати работата си, ако Би Би Си се опита да "хване юздите" на шоуто и промени афинитета на водещите към високите скорости и щурите изпълнения на пистата.
По-голяма част от материалите за новия сезон вече били заснети, но според Уилман те ще бъдат излъчени само ако Хамстера може да участва в предаването.
Междувременно 36-годишният водещ се възстановява изключително бързо. Три дни след катастрофата, той бе изписан от интензивното отделение и вече се движи, яде и говори.
Минди, съпругата на Ричард, и неговите близки заявиха, че са изумени от силната реакция на феновете, които не престават да му изпращат цветя и пожелания за бързо възстановяване.
От семейството на Хамънд обаче ги призоваха да спрат да му изпращат картички, защото Джеръми и Джеймс Мей вече започнали да му правят иронични забележки.
Вместо това почитателите биха могли да направят дарение на йоркширската бърза помощ, с чийто хеликоптер Хамънд бе откаран в болница, след като се разби с драгстер при скорост почти 500 км/ч.
Апелът отново срещнал неподозиран отклик - сумата на даренията вече надвишава 140 хил. паунда и от болницата обмислят да закупят още един вертолет за спешния си център.

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:....
Лично за мен изгъзици от сорта на тестове на разни екзотики..не са ми нейтив.. ама покрай едното и другото...
Абсолютно, съгласен. Дреме ми на ... за коли, които само на снимки ще ги гледам. Трябва да дават наистина тестове на коли, които са достъпни. Яд ме, че съм пропуснал за Логана. Много ми е по-интересно да чуя мнение и тестова за Логан, Шкода, Ситроен и т.н. вместо за некви изгъзици ....
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Cherepaha написа:Абсолютно, съгласен. Дреме ми на ... за коли, които само на снимки ще ги гледам. Трябва да дават наистина тестове на коли, които са достъпни. Яд ме, че съм пропуснал за Логана. Много ми е по-интересно да чуя мнение и тестова за Логан, Шкода, Ситроен и т.н. вместо за некви изгъзици ....
батка, всяка кола е достъпна само че не за всеки, сеш се

за теб да пуснат в предаването голф 3 и джета 89 набор ако искаш.
а дачия-нема кво да коментираме.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе човека пусна тема в която става въпрос, че си набират публика за шоуто..... след като няма какво да предложите по темата за публиката....не говорете въобще .... и на мен не ми харесва изпълнението в шоуто, ама не съм тръгнал да ги хуля .......... все пак труд е вложен, съобразявайте се ....труд е вложен и в Логана .....монетата има две страни..... всички тука като гледам страхотни шоута продуцирате та се разбихте от критики и акъл........
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:айде айде не са всички коли нови с изключение на Дачия Логан щото е рекламаКорвета нов ли е? жълтото Ламбо ново ли е?кой ше им даде нови коли да карат там от този клас?
ако казваш на кола на 5000км не нова .. е не са нови.
Quattroporte-то беше чисто ново, затова и времето му е слабо. Бяха пратили някакъв разсилен да я пази и понеже желанието ни е да показваме наистина автомобили, които никой друг не е снимал се получават подобни неща. На Corvette-а собственика също беше там и макар да имахме пълен карт бланш също времето му е слабо, защото ми беше жал да я карам душмански. На идеалната права, в един от завойте има дупки и обикновено с по-скъпите коли ги избягвам, защото ми се къса сърцето да мина през тях с кола за 200 000лв. и гуми на /30/.
Дал съм тази тема и на сценаристите, и на водещите, и на режисьора! В крайна сметка ми дадоха думата и започваме да коментираме (по малко) автомобилите, казвам и критични неща (меко), докато свикнат всички, които предоставят автомобили в България, че трябва хората да получават обективно мнение.
Трудно е много повярвайте ми, никога не съм си мислел, че ще е толкова трудно. Вчера например вземам една кола и PR-а ми вика "И да я представите в добра светлина, защото ни е много важен модел". Нищо не му казах, но явно всички очакват, че щом ни дават кола, тя трябва да е задължително изкарана перфектна! Да, обаче ако на мен лично не ми пука дали ще изляза по национална телевизия и да я срина тази кола, защото е пълно дърво, много хора имат замесени интереси и пари и политика. Всичко в тази страна е объркана, но ще се постараем да го променим..
Благодаря на всички за мненията, ще Ви чакаме в неделя и ще продължим да си дискутираме.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
та да изтече информация, и после да се намери някой да го гърби...
А нема нужда.. човека с това си изкарва прехраната предполагам..
БТВ е достатъчно силна медия..
Ако имат желание, и ръководството е ОК.. ще си дават критични оценки на колите, и вносителите ще се изтепват да им ги дават.. начини много..
Достатъчно е да кажеш, че някой вносител "любезно" е отказал да даде автомобил... и после да цитираш най-голямата оплювка от някое списание, и да споменеш, че явно има причина да не дават автомобила.. и ша са готови...
Според мен дори и в английско не дават истинска оценка на колите..
всички знаем БМВ колко долюбвана марка е..
Да не говорим, че се ебават с глупости...
няма кола която ако решат да не очернят.. и обратното..
Хората винаги ще си имат някакви презюмции от сорта на кенефи, върха.. и прочее...
А нема нужда.. човека с това си изкарва прехраната предполагам..
БТВ е достатъчно силна медия..
Ако имат желание, и ръководството е ОК.. ще си дават критични оценки на колите, и вносителите ще се изтепват да им ги дават.. начини много..
Достатъчно е да кажеш, че някой вносител "любезно" е отказал да даде автомобил... и после да цитираш най-голямата оплювка от някое списание, и да споменеш, че явно има причина да не дават автомобила.. и ша са готови...
Според мен дори и в английско не дават истинска оценка на колите..
всички знаем БМВ колко долюбвана марка е..
Да не говорим, че се ебават с глупости...
няма кола която ако решат да не очернят.. и обратното..
Хората винаги ще си имат някакви презюмции от сорта на кенефи, върха.. и прочее...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
за западните стандарти кола на 5000км не е новаSir T написа:..Sir T..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”