Оплакване от събора на рожен 2011

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Re: Оплакване от събора на рожен 2011

Мнениеот petko5 » Сря 31 авг 2011 23:20

calm написа:......

Краен съм, така е :?

Как на другите не им срязаха вентилите или развили болтовете или кой знае Бог какво напривили, как за толкова сбирки никой не е изпищял......а сега "Богоизбраните ореваха светилата" и то в сериозни обвинения на човек от форума....!?.....аман от неграмотни, които тръгнали да обвиняват хора от форума :evil:

Като му гледам джантите не са му "засвета"......явно избраните са "сгазили лука"...!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 31 авг 2011 23:24

Въобще не вярвам да е някой от форума!

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 31 авг 2011 23:30

Не съм бил там, и не знам кво е станало. Но да казвате че може още в София да е направено това нещо, абе вие луди ли сте, или не четете докрая? Човека казва че му е рязан и винтила. Близо 400 км, няма как да ги мине така.
Лоша работа е това.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 31 авг 2011 23:32

joromnt написа:Не съм бил там, и не знам кво е станало. Но да казвате че може още в София да е направено това нещо, абе вие луди ли сте, или не четете докрая? Човека казва че му е рязан и винтила. Близо 400 км, няма как да ги мине така.
Лоша работа е това.

От 340км ги направихте 400, а всъщност са 220км eusa

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Сря 31 авг 2011 23:43

Хули, като гледам новия аватар се сещам за една поговорка: "Във всеки полуг има запъртък. Важното е да се извади на време, че мирише. Не на него, все едно му е, той си е запъртък и е свикнал. На другите мирише."

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 31 авг 2011 23:44

Може да е минал през Русе :wink:
Казах "близо 400 км" щото прочетох че е написал триста и няколко. Сега ако ще изпадаме в подробности, тва е друга тема. И едва ли е толкова важно колко е минал човека да стигне до там, мисля по-важното е как си е тръгнал от там в случая.
Но, явно няма значение, километрите са важни.

Потребителски аватар
nPaCe™
Автомобил: FOLSVAGEN
Двигател: BENDZIN-GAS

Мнениеот nPaCe™ » Чет 01 сеп 2011 0:14

Хм... доста тъпа проява. :screwy

...с риск да се повторя - ммм, доста тъпа проява!!! :roll:

Определям лицето като чист циганин. :beat_butt2

Аз лично (по принцип) ги възпитавам такива. :Mr Green Fun

НО... принципно... случката за мен е лично отношение... :talk: и ще се повтори! mhihi

Моя съвет е - хвани го следващия път и му счупи... да кажем дясната ръка (поне), и то ръчно! :beer
Лесно е и помага! И съм забелязал, че не се връщат! :012:

Ако имаш някакви скрупули, просто се обади... :да:

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 01 сеп 2011 0:16

joromnt написа:Може да е минал през Русе :wink:
Казах "близо 400 км" щото прочетох че е написал триста и няколко. Сега ако ще изпадаме в подробности, тва е друга тема. И едва ли е толкова важно колко е минал човека да стигне до там, мисля по-важното е как си е тръгнал от там в случая.
Но, явно няма значение, километрите са важни.

Жоре, с тебе се познаваме по едни други работи...
Аз съм на 99.99999% сигурен, че въпросната случка няма нишо общо със събора (че да се оплаква) и че най-вероятно е станал жертва на някой минаващ по пътя!
Смея да твърдя, че с Влад777 бяхме едни от последните, които си легнахме и нямаше абсолютно никакво движение между колите!
Не очерняйте събора и форума, заради една изолирана случка, която съм сигурен, че никой от форума и от събора не би направил!
Всеки бие между 200 и 600 км за да се види с приятели, за да изживее последната за тази година емоция с vw club, а не да реже винтили и краде джанти.
ПП: забравих доста запетайки mhihi

Потребителски аватар
nPaCe™
Автомобил: FOLSVAGEN
Двигател: BENDZIN-GAS

Мнениеот nPaCe™ » Чет 01 сеп 2011 0:30

Подкрепям!

И мен ме съмнява да е някой фен! По-скоро някой завистлив, пиян пасажер! mhihi

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 01 сеп 2011 7:48

Возих преди време един приятел да си търси кола по градовете, единия ден Берковица - София - Дупница и обратно, с доста обикаляне и местене по авто къщите, като километри общо са над 300. На връщане в Бързия взе да почуква предницата в завой, но нищо друго като проблем. на улицата на която живея докато обърна за да паркирам вече се чу че джантата хлопа и я видях за да я стегна. Трите болта бяха доста хлабави, а четвъртия тъкмо беше започнал да се отвива. Та мисълта ми е че се случва и сами да се отвият, колкото и малко вероятно да е това.
Преди време сменявахме на Bratt в гаража в Монтана спирачките на моя пасат и забравихме да стегнем предна лява гума. С болтове завити само на ръка разбрах че е хлабава след 25 км.
Тук обаче идва въпроса за срязания вентил!? Как така е срязан вентила и гумата не е била на мекица!? Нещо не мога да си го обясня или вентила е бил стар и се е скъсал!? Много въпроси и възможности за обвинения, но и много варианти други има по въпроса.
И не на последно място, за добрите шофьори ставаше дума по - напред. Добрия шофьор преди тръгване на път си проверява гумите, маслото и охладителната течност. Някога като карах курсовете ни учеха преди да седнеш в МПС да шофираш да си провериш тия неща.

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Чет 01 сеп 2011 8:04

Nafta написа:Форума далеч вече не е това, което беше!

Много верно казано!!!И аз съм се натъквал на големи лайнари и путки(извинете ме за езика ама не се сдържах)тук,завистливи червеи....тоя злосторник дето е чепкал по колата на човека заслужава да го вържеш с въже и да го влечеш от Рожен до у тях!И да го запалиш жив!Радваме се че си жив и здрав колега,всичко се връща на този свят!!!

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 01 сеп 2011 8:06

К.Одаджийски написа:Тук обаче идва въпроса за срязания вентил!? Как така е срязан вентила и гумата не е била на мекица!?

И на мен това ми е интересно... ? :gruebel

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Чет 01 сеп 2011 9:24

Ами за да усети, че нещо не е наред вероятно гумата е била на мекица. Иначе с 2 стегнати болта може и до София да не се усети.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 01 сеп 2011 9:55

petko5 написа:...малко е смешно....както го описваш едва ли не сте щели да загинете....! ... Ще ти припомня кои са първите три неща : резервна гума, крик и болтове - поне 10 бр., както го правят изпитаните шофьори :!:

Според мен ти нещо не си добре. И да не мислиш че говоря напразно - веднага ти доказвам:
Първо, самата идея да си носиш в колата резервни болтове ПОНЕ 10 броя е абсолютно малоумна и противоречи на всякакво нормално и логическо мислене.
Второ, в подобна ситуация, когато става дума за реална опасност да катастрофираш, респективно после цял живот мъртъв, нормалните хора обикновено изразяват съпричастност и съчувствие, а ти му се караш на човека :screwy
И трето, да си мислиш, че една група хора са морално извисени индивиди само защото са дошли на събор на VW и харесват VW е смешно. Редовно има теми с оплаквания как някой "търговец" от форума е измамил друг "съфорумец" - отново липса на всякаква логическа мисъл.

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Чет 01 сеп 2011 9:55

АУ..много грозна история...това вероятно е направено за сеир през ноща или сутринта преди отпътуване и също е вероятно сеирджията/сеирджиите да са наблюдавали при самото тръгване...нека си помисли за това потърпевшия.Няма какво да се лъжем,селчаци има навсякъде,камо ли по събори,те са като хлебарки...няма изтребване.
От време на време в темата,гледам се включва некъв философ,изкарвайки потърпевшия виновен...много комунистически подход,поздравления :screwy По неговите разсъждения,трябва човек да си закачи зад колата сервиз на колела,за да няма проблеми :063: Егати психарията :bishop

Върни се в “ОФФ-Топик - други”