Скъсаха ме на листовките!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е естествено че ще правим грешки, то купища въпроси от листовките за егати и глупостите, .......аз си спомня като взимах книжка и тествах приятелите си докато учех за изпита. Работата беше там, че аз взех книжка доста по-късно от обичайното
и всички мои приятели почти имаха вече по десетина години стаж... ами всички правеха по над 10 грешки, а този, който най-много върти волана, шофьорче е, разнася с една газела продуктите на "Горна баня" цял ден из София вече десетина годинки, направи най-много грешки
.
Иначе аз изпита го взех от раз и с една грешка само, а сега направо ме е страх да се пробвам
Няма и да го направя 

Иначе аз изпита го взех от раз и с една грешка само, а сега направо ме е страх да се пробвам

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ото Кац написа:kotse_botse написа:.....нямаш право да мърдаш наникъде, когато регулировчика е с лице или гръб към теб...
мдаааам, и аз така знам-......
а, и в тоя случай милиционера не е с вдигната ръка, а указва на десностоящите спрямо автомобила на картинката, че могат да завиват наляво...
Е в този случай твоите десностоящи след като завиват наляво ти защо да не можеш да завиваш надясно. На практика дъгата която правите е една и съща и не си пречите или пресичате един друг.

Няма логика...
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Е в този случай твоите десностоящи след като завиват наляво ти защо да не можеш да завиваш надясно. На практика дъгата която правите е една и съща и не си пречите или пресичате един друг.![]()
Няма логика...
вярно е, че няма логика... само пояснявах на колегата, че ръката не е вдигната като знак за спиране...
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
OFF да и само да му я издирим и аре ще си я взимаbatmilko написа:Pichaga написа:след като отговорих 3 пъти за въпроса за тролейбусната /трамвайна спирка направих 10 грешки, аз какво ви говоря, много съм зле
да не те среща човек на пътя, опелджия такъв, махни останалото ми са заглеждаш и по русите девойки с черните тройки
Последна промяна от bobo7 на Вто 17 окт 2006 15:23, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
batmilko написа:Pichaga написа:след като отговорих 3 пъти за въпроса за тролейбусната /трамвайна спирка направих 10 грешки, аз какво ви говоря, много съм зле
да не те среща човек на пътя, опелджия такъв, махни останалото ми са заглеждаш и по русите девойки с черните тройки
като гледам с 10 грешни отговора съм доооста добър, баси аз съм най-добрия
Върни се в “ОФФ-Топик - други”