Трябва ли да се махат стикерите при продажба на колата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Те и мойте в къщи викаха: "закакво са ти тея стикери цял ден висиш в тоя форум и четеш глупости"
Ама като хартисах в София по нощите почнаха да чупят пръсти със въпроса "олеле какво ще правим сега?" Аз погледнах стикера на предното стъкло и им казах тук е спасението
А по темата ще обясня на новия собственик какво означава тоя надпис, и колко е ценен форума
Ама като хартисах в София по нощите почнаха да чупят пръсти със въпроса "олеле какво ще правим сега?" Аз погледнах стикера на предното стъкло и им казах тук е спасението

А по темата ще обясня на новия собственик какво означава тоя надпис, и колко е ценен форума

- nasko79
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги аз също ползвам форума от доста време,а от скоро сам и негов член за което много се радвам защото много от вас са ми давали полезни напътсвия за кето им благодаря от сарце.Моля колегите които са се нагърбили с не леката задача да правят стикери на форума да ми кажат как мога да се сдобия с такав,което ще ме направи още по горд член на това общество.Безавариина на всички
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също съм изкарвал ума на едно момче с форумен стикер.Забелязах колата преди време.Питах в "кой беше", но тъц.После го засяках в движение.Светлини, аварийни, клаксони и се чудя колегата защо ме гледа изплашен.Мина ми през ума, че може така да е купил колата.Онзи ден пак го срещнах в движение.Но този път го спрях.Отидох до него и му показах със знаци да свали прозореца.Нямате си представа как изплашено ме гледаше едно момченце от вътре с мойте 2 метра и 100 кила.Чак когато разбра за какво съм го спрял се усмихна.Казах му да влезе във форума и да види за какво иде на реч.....И аз съм да се популяризира форума като не се махат стикерите.Но злоупотреби ли се стях.....дърпане на уши. 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Аз не бих го махнал, още повече че е залепен от вътрешната страна на задното стъкло, върху реотаните на отоплението.
Бих казал на следващия собственик какво предполага наличието на стикера. А и както е писал cheren_golf
Бих казал на следващия собственик какво предполага наличието на стикера. А и както е писал cheren_golf
Казах му да влезе във форума и да види за какво иде на реч.....И аз съм да се популяризира форума като не се махат стикерите.Но злоупотреби ли се стях.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
з
Roberta написа:Тази 2-ка е бившата на La4o от форума, той я продаде на някакво момче от Пловдив
поздрави на La4o

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: з
kadrav7755 написа:Roberta написа:Тази 2-ка е бившата на La4o от форума, той я продаде на някакво момче от Пловдив
поздрави на La4o
колега, с две годишно закъснение, ама важното е че си тук сега

Върни се в “ОФФ-Топик - други”