никакви пари за куките, ква е тая тема....
и после шо живеем в такава държава....
Почерпка полицай
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Geleto написа:Колкото и да е непрятна темата ,това е факт и няма някой да не се сблъсквал с тоя проблем и според мен е по - добре да си го кажем!
а не е ли по-добре да спазваме правилата и ако се изкушим да ги нарушим, като ни хванат да си понесем последствията......
п.с. не се правя на светец... и аз веднъж съм давал 20 лв. на КАТ, ама бях млад и глупав.... повече ни стотинка... имяа и просяци по пътя, дето си измислят, че си направил нарушение, но по съм съгласен да ми напишат акт за 100 лв. + точки, отколкото да им дам пари точно на такива, щото ако аз дам и следващият даде, винаги ще им минава номера на просяците...., обаче ако против всички актове написани от такъв има оплакване и сигнал за корупция...
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
batmilko написа:Geleto написа:Колкото и да е непрятна темата ,това е факт и няма някой да не се сблъсквал с тоя проблем и според мен е по - добре да си го кажем!
а не е ли по-добре да спазваме правилата и ако се изкушим да ги нарушим, като ни хванат да си понесем последствията......
...
Най - пресния пример от миналата седмица! Преди Севлиево след като са ми присветнали 5 - 6 колеги на участък с ограничение 60 ме спира един фен и ми показва радар с изписано на него 101км. Обясних му, че са ми присветнали и че тая книжка ми е единственото средство за прехрана и че ако исках можех да мина със 180 и въобще да не ме види и т.н. Неговото обяснение беше , че ме засекъл преди знака

Останах обаче с чиста съвест , че не съм нарушил нищо!!! и няма да си понасям последстието

- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Pichaga написа:Гелето, тия са били луди баце...просто луди и ненормални
Довечера в Арес показвам фиша

Дру г случай само че по - стар: Преди години потглям от " стоп " с москвича и веднага ме спира полицай с обяснението , че не съм спрял на стопа.Показвам му,че съм на 1 ва и че няма начин да тръгна на 2 ра.Отговора беше " Абе спря ама за малко"

Върни се в “ОФФ-Топик - други”