Какъв ужас преживях туко що :( (с хубаво начало :) :) )
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:какво стана с котето,не съм спрял да го мисля..
ами .. успях да намеря начин да му източа урината..
а при лекар неможах да го оставя.. те имат стационар предложи ми но каза че е много студено а тои имал ниска температура... за това не пожелах да го оставя там и си го взех в къщи..утре съм на работа направо незнам как ще го мисля цял ден.. казах на един приятел да дойде да го гледа той каза че неможе.. надявам се на сутринта да е по добре че да не се притеснявам.. а след работа отиваме на ветеринар-а пак
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Стискам палци за котенцето.Дано се оправи.
Искрено ти съчувствам,защато знам какво е да се привържеш към някое животинче,да го обичаш и и изведнъж да стане нещо с него.
И аз имам котараче на 6 месеца.Намерих го на едно дърво преди един месец.Валеше дъжд и беше мн студено.А то горкото стои горе,вир вода неможе да слезе и плаче.Като го свалих от дървото кранченцата му бяха вкоченени от студ и неможеше да ходи.Веднага го прибрах у нас исуших го и го завих да му е тапло.Спа непробудно цяла нощ и се събуди чак на другия ден на обяд.От тогава е в нас и много си го обичам.Не ми се мисли ако се случи такова нещо с него,какво ще правя...
Искрено ти съчувствам,защато знам какво е да се привържеш към някое животинче,да го обичаш и и изведнъж да стане нещо с него.
И аз имам котараче на 6 месеца.Намерих го на едно дърво преди един месец.Валеше дъжд и беше мн студено.А то горкото стои горе,вир вода неможе да слезе и плаче.Като го свалих от дървото кранченцата му бяха вкоченени от студ и неможеше да ходи.Веднага го прибрах у нас исуших го и го завих да му е тапло.Спа непробудно цяла нощ и се събуди чак на другия ден на обяд.От тогава е в нас и много си го обичам.Не ми се мисли ако се случи такова нещо с него,какво ще правя...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
bomber написа:Стискам палци за котенцето.Дано се оправи.
По почти същия начин си намерих Лъчко .. може би за това адски много го обичам.. и за това първо се казваше Лъки ..
Това което си направил е адски хубаво.. незнам дали ще ми повярваш но искам да взема всяко едно животинче де що ми направи мила физиономиика.. и ако нямах Лъчко щеше да са много други...
Нашия съфорумец Нии тука неискаше да ми го връща каза че го взима за София

А след като скуба го изгони 2-3 пъти (защото мрази котките) Лъчко просто си го хареса и го изчакали да заспи и легна до него

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:.. незнам дали ще ми повярваш но искам да взема всяко едно животинче де що ми направи мила физиономиика.. и ако нямах Лъчко щеше да са много други...
И аз съм същия

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- kimbaten
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...котките са яки - ще се оправи (не напразно има легенда за 9-те живота на котките) ... и мойта когато я намерихме имаше жестоки проблеми - дори доФторите я бяха отписали - ама животното се бори за живота си за разлика от некой хора и тва му помага да се оправи по-бързо! Котетата са много борбени - ще се оправи - вярвам в това - успех при доктора стискам палци! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”