myrshavija написа:Ivo_Golf3_GT написа:...
Не разбирам защо без да сте проучили самата компания(за чиито собственици гарантирам)...
Имам 1-2 въпроса:
- В качеството си на какъв авторитет тук във форума гарантираш? Например Добрин го познават повечето хора тук и неговата дума означава нещо - това е авторитет изграждан с години. А ти?
- В какво точно се изразяват гаранциите, които даваш? Малко е неясно, би ли пояснил!
Предварително благодаря за отговора!
Ето, отговарям ти, колега!
Единият съ-собственик ми е градски и се познаваме много добре от повече от 20 години. Освен това е съученик на един от най-добрите ми приятели. Познавам жена му, децата му, знам и живота му. Никога досега той не е дал повод за каквито и да било отрицателни оценки или впечатления, които да го дискредитират. Затова гарантирам! Не като авторитет във форума, защото още не съм, а като близък приятел на един от собствениците.
Другият съ-собственик е съученик на колега на същия мой приятел, който е съученик на първия. Също никакви подозрения. Момчетата са решили да правят сериозен бизнес по професионален начин. Лошото е, че в БГ хората са много мамени и прецаквани и нямат доверие на никого, както спомена и колегата по-горе. Искам да кажа на всички, че компанията налага и ще наложи нов морал на БГ пазара, с което ще докаже лоялността си и почтеността си във всеки един аспект!
Но най-добрият съдник е времето - то ще покаже кой крив, и кой прав.
На колегата, който се чуди как е "свързана" с МВР-то ще кажа, че когато се регистрираш като клиент в компанията, ти въвеждаш всичките си лични данни на личния си уебсайт - така наречения Онлайн Офис, който компанията ти предоставя безплатно - а МВР има достъп до тези данни, който е осигурен от компанията. Всички приходи в онлайн офиса ти се регистрират в НАП и се облагат със законния данък. Цялата платформа е счетоводно и законно издържана до най-малката подробност - инвестирани са стотици хиляди в нея. Всички финансови операции стават единствено и само по банков път под зоркия контрол на финансовите органи. Всяка операция е подробно описана и разбита по дати и часове в Онлайн Офиса с точно описани суми. Няма нищо скрито-покрито. Затова и при неколкократните проверки от страна на финансовите органи по сигнали на "ужилени" завистници не беше открита никаква нередност или нарушение. Онлайн офис, разбира се, може да имат само клиентите и бизнес-сътрудниците на компанията. Ако някой има някакви въпроси, нямам нищо против да се срещнем и да му отговоря на всичките, стига да е в София или Добрич.
Относно това доколко имам име във форума ще кажа, че ме познават някои хора като: PL-16v, vaskoto1, policevidin, racing_team_vidin, alex_7656, bob4o_16, guru, както и Добрин. Нека те да кажат за мен дали някога съм дал повод за подозрения в нещо нередно. Сигурен съм, че ще кажат само добри думи. Затова и заставам зад всяка своя дума както в този пост, топик и раздел, така и във форума като цяло. Мисля, че бях достатъчно изчерпателен, благодаря на всички за вниманието, което ми отделиха, както и за хубавите думи и добрия тон от страна на някои колеги. Надявам се да съм бил полезен по темата.
Поздрав, колеги!