Компания тип пирамида?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Автомобил: VW Golf 3 Syncro 1998 klimatronik
Двигател: VR6 2.9 ABV 190 PS
Контакти:

Re: Компания тип пирамида?

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Сря 19 сеп 2012 0:55

hooligans написа:Абе ти или не си нормален или цитираш пастора :063:
Не заблуждавай хората, изкарвай си 10к на месец и не ни занимавай с глупостите си!
Ясно е, че си се набутал, но не набутвай и други :012:

ПП: След като си толкова честен и вярващ в печалбата докато си лежиш, кажи колко кредита си купи и колко изкара досега, все пак идеята на форума е взаимопомощ!

Не, не съм нормален! Нормалните хора си търсят работа, а богатите създават маркетингови мрежи и това е основната разлика между тях, затова и ти нямаш 10 К доход, а богатите имат и повече.
Пак ще кажа: знам, че звучи надуто, но е възможно да се изкарват такива пари и то не само от шепа хора.
Благодаря за конструктивния ти тон и ще послушам съвета ти да работя по въпроса за 10-те К :),
но ти ще си останеш на нивото на което си, а аз ще пиша след няколко месеца за развитието си,
понеже съм съвсем отскоро там. И не вярвам в печалбата докато си лежа - само тази ти "брилянтна"
мисъл показва колко си ненаясно с материята. Дали са глупости времето ще покаже - то винаги е право.
Пасторът също не закачай, понеже ми е много стар познат и имам повече доверие на него, отколкото на теб!

Иначе евала за Арлекина, хубав е :да:
но си остава само едно Поло... :mrgreen:
...а аз смятам да карам нов Баварец 5-ца след година-две,
подарък от "пирамидата", разбира се! mhihi
П.С. Явно не си видял линка към опровержението на самия в-к Стандарт.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 19 сеп 2012 1:20

Ivo_Golf3_GT написа:Здравейте пичове!

Здравейте господин Генов. Искрено Ви пожелавам след година здраво бачкане в пирамидата да замените голфа тройка на газ с така бленувания от Вас баварец за 100 бона. Шъ ви замола обаче да припомните на вашия началник пастор Петров какво е казал по темата неговият Началник, той си го знае кой е:

19. Не си събирайте съкровища на земята, дето ги яде молец и ръжда, и дето крадци подкопават и крадат;
20. но събирайте си съкровища на небето, дето ни молец, ни ръжда ги яде, и дето крадци не подкопават и не крадат;
21. защото, дето е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви.
22. Светило за тялото е окото. Затова, ако твоето око бъде чисто, и цялото твое тяло ще бъде светло;
23. ако пък твоето око бъде лукаво, цялото твое тяло ще бъде тъмно. И тъй, ако светлината, що е в тебе, е тъмнина, то колко ли голяма ще е тъмнината?
24. Никой не може да слугува на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или към единия ще се привърже, а другия ще презре. Не можете да служите на Бога и на мамона.

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Сря 19 сеп 2012 1:27

"Играл" съм в "пловдивските игри"(89-'90 години)!Гледал съм и българският филм "Господин за един ден"!
Моля,моля...какво точно "аджеба" се предлага сега,от наивните съм!Ам съм чувал и за "Бизнес-Интернешънъл",ам знаете ли Вие-Жълточовковци,що е то "джентълментски комплект" и каква е глобата ако го нямаш..,а?Ей...!Със колко приятели съм се разделил за тия работиии...щото аз не повярвах,но те спечелиха...а аз загубих,защото не исках да "набутам" и други....

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 19 сеп 2012 3:00

Не разбрах как фирмата е "вързана с МВР"?

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 19 сеп 2012 4:34

R@do написа:Не разбрах как фирмата е "вързана с МВР"?

Ам чи как, снасяш 1800 лева за честта да бъдеш бизнес- партньор и онбашия на сто други бизнес- партньора и when the shit hits the fan ходиш да си ги търсиш от МВР :dontknow:

Потребителски аватар
madnez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот madnez » Чет 20 сеп 2012 3:34

Колеги, Българина е много недоверчив типаж. Но това е разбираемо, все пак всички ежедневно работим за измамници, ходим при лекари продажници, ядем храни които в EU и псетата не ги ядът, та нормално е, напълно е нормално да сме такива :). Аз лично бих казал по темата, че да даваш мнение за нещо за което не си положил усилия да разучиш е меко казано - елементарна постъпка. Прочетох по-горе, че колегата разучил нещата, но виждаш ли "не бил се включил, защото не можело да няма уловка" - ми то хубаво колега, ако намериш 50 лв. на улицата, предполагам не би ги взел - може да е капан :D.

Аз лично съм от 2 месеца в тази компания. До тук съм изкарал около 70 лв (от лично потребление). Просто посещавам заведения, които по принцип посещавам, само че след като имам карта ползвам и отстъпка. Мен не ме зариби никой.Прочетох в интернет, заинтригува ме идеята, разучих я из основи, не видях нищо нередно и се регистрирах чрез познат. Идеята на самата компания не може да бъде обяснена с 2 реда. В крайна сметка и безплатно да раздаваха карти за отстъпки в стотици обекти, пак някои от нас щяха да търсят под вола - теле. Нека не бъдем толкова скептични към всичко ново. И Мтел и Глобул и ВИВА-ТЕЛ-КОМ-НЕТ(или там както са) и ЕОН и ЧЕЗ и ЕРП и всички, няма да ми стигне цял ден да ги изредя - ни клатят безподобно, но ние си плащаме, няма как. Тук излиза нова ниша на пазара, ако ви е интересно разучете я, ако ли пък не - кажете не, не ми харесва и това е :).

П.П. Нека никой да не се засяга от поста ми, нямам възможност да изпадам в банални спорове. Във форума има много свестни и коректни момци с които съм работил, за което им благодаря.
Желая ви весел weekend.

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Чет 20 сеп 2012 5:32

Ivo_Golf3_GT написа:
hooligans написа:Абе ти или не си нормален или цитираш пастора :063:
Не заблуждавай хората, изкарвай си 10к на месец и не ни занимавай с глупостите си!
Ясно е, че си се набутал, но не набутвай и други :012:

ПП: След като си толкова честен и вярващ в печалбата докато си лежиш, кажи колко кредита си купи и колко изкара досега, все пак идеята на форума е взаимопомощ!

Не, не съм нормален! Нормалните хора си търсят работа, а богатите създават маркетингови мрежи и това е основната разлика между тях, затова и ти нямаш 10 К доход, а богатите имат и повече.
Пак ще кажа: знам, че звучи надуто, но е възможно да се изкарват такива пари и то не само от шепа хора.
Благодаря за конструктивния ти тон и ще послушам съвета ти да работя по въпроса за 10-те К :),
но ти ще си останеш на нивото на което си, а аз ще пиша след няколко месеца за развитието си,
понеже съм съвсем отскоро там. И не вярвам в печалбата докато си лежа - само тази ти "брилянтна"
мисъл показва колко си ненаясно с материята. Дали са глупости времето ще покаже - то винаги е право.
Пасторът също не закачай, понеже ми е много стар познат и имам повече доверие на него, отколкото на теб!

Иначе евала за Арлекина, хубав е :да:
но си остава само едно Поло... :mrgreen:
...а аз смятам да карам нов Баварец 5-ца след година-две,
подарък от "пирамидата", разбира се! mhihi
П.С. Явно не си видял линка към опровержението на самия в-к Стандарт.

Да те питам тоя дето го познаваш от 20г кво кара ламбо ли?
Само като ти чета глупостите и ми идва да имигрирам. Пари не се изкарват само с бачкане трябва и акъл и точно по тази причина ти ще продължиш да си се возиш на голфа, който също не е лош, но си е голф. Не хвърляй прах в очите на хората! Между другото дори не си направих труда да ти чета тъпотиите maikomila

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 20 сеп 2012 10:22

Идеята за лоялен клиент е интересна, за съжаление обаче докато не се разшири търговската мрежа е безсмислена. Отстъпка от 5% от Магазини за обувки МЕГИЯС, който освен семейството на собственика никой друг не го знае... Гледам за Диана дават 12% отстъпка, ми че сребърната клубна карта от мтел ми дава ~23-25%

Има тук там наистина някой интересн обект, ама като цяло е ала бала.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 20 сеп 2012 11:03

Спазвайте приличен тон в темата. Моля без обиди и нападки.
Що се отнася до тази законна фирма, от защитниците й така и не можах да разбера каква е схемата. Сигурно е тайна ...
За сведение - всички фирми, които са завлекли свои клиенти, съконтрагенти и т.н. също са законни. Това, че имат регистрация в Търговския регистър, не означава, че винаги всичко свършва с хепи енд. Уви, свидетел съм за много случаи, в които the shit hits the fan (извинявам се за английския, но няма по точен израз).

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 20 сеп 2012 11:16

Ivo_Golf3_GT написа:...
Не разбирам защо без да сте проучили самата компания(за чиито собственици гарантирам)...
Имам 1-2 въпроса:
- В качеството си на какъв авторитет тук във форума гарантираш? Например Добрин го познават повечето хора тук и неговата дума означава нещо - това е авторитет изграждан с години. А ти?
- В какво точно се изразяват гаранциите, които даваш? Малко е неясно, би ли пояснил!
Предварително благодаря за отговора!

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 20 сеп 2012 12:20

R@do написа:Не разбрах как фирмата е "вързана с МВР"?

Ако всичко елгално, няма за какво да плащат ,под масата...
За да не съм съвсем офф: Мегияс са фирма с добра и качествена продуктова гама.

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Чет 20 сеп 2012 13:13

Колега madnez,
да не се включих/регистрирах, защото както казах няма начин да няма уловка ;)
Аз също проучих нещата след като ми вкараха идеята ;)
Разгледах им сайта обстойно (то не че има к'во да се види) - ами те 95 % от фирмите, с които имат сключен договор, са някакви нечувани квартални магазинчета в селата около София. Дори и да си бях изкарал картата, аз реално нямаше да имам никакъв кяр от цялата работа. Е, сега който има вземане-даване с въпросните фирми, може да му е от полза тая карта. А накрая, ако искаш все пак и да изкараш някой лев от цялата работа, ходиш като гламав, облечен с черен костюм и с лаптоп в ръка, и зарибяваш хората да се регистрират, но въпроса е че и всеки, които успееш да привлечеш /излъжеш/ в кюпа, трябва да пазарува...много...от фирмите, с които компанията има договор... А това, сещате се, че рядко се случва ;)
Аз не мога да си го преобърна в акъла, как от тези неща ще могат да се купят Бе Ем Ве-та за по 100 бона, и то само след 1-2 години "бачкане"

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 20 сеп 2012 15:48

Кажи- речи всеки има приятели, хванали се да работят в подобна пирамида- дали ще е Хербалайф, Ейвън, ЛР,фЛП, Рейнбоу или... не знам още колко са. И не, всяка риба, която привлечеш не трябва да пазарува, а да намира други риби, които да намират други риби, които...и така стигаме до стобоновите лимузини mhihi , даже май ЛР раздаваше Поршета на отличниците, а на дребната риба Полота...на лизинг mhihi. Прочее докато има балъци, ще има и тарикати ...та като споменах тарикати да попитам колегата с голфа поради что сайта на фирмичката ви е на домейн на Сейшелските острови? :gruebel

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 20 сеп 2012 23:19

icoico написа:та като споменах тарикати да попитам колегата с голфа поради что сайта на фирмичката ви е на домейн на Сейшелските острови? :gruebel

Поради същата причина,поради която казината онлайн в които съм работил имат разрешително от Барбудас :mrgreen: отдели по целият свят и не може да им фанеш спатиите та ако ще да се разчуе :applause:

П.П. и тук следва пессента на Графа .... дим да ме няма mhihi

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Автомобил: VW Golf 3 Syncro 1998 klimatronik
Двигател: VR6 2.9 ABV 190 PS
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Пет 21 сеп 2012 2:29

myrshavija написа:
Ivo_Golf3_GT написа:...
Не разбирам защо без да сте проучили самата компания(за чиито собственици гарантирам)...
Имам 1-2 въпроса:
- В качеството си на какъв авторитет тук във форума гарантираш? Например Добрин го познават повечето хора тук и неговата дума означава нещо - това е авторитет изграждан с години. А ти?
- В какво точно се изразяват гаранциите, които даваш? Малко е неясно, би ли пояснил!
Предварително благодаря за отговора!

Ето, отговарям ти, колега!

Единият съ-собственик ми е градски и се познаваме много добре от повече от 20 години. Освен това е съученик на един от най-добрите ми приятели. Познавам жена му, децата му, знам и живота му. Никога досега той не е дал повод за каквито и да било отрицателни оценки или впечатления, които да го дискредитират. Затова гарантирам! Не като авторитет във форума, защото още не съм, а като близък приятел на един от собствениците.

Другият съ-собственик е съученик на колега на същия мой приятел, който е съученик на първия. Също никакви подозрения. Момчетата са решили да правят сериозен бизнес по професионален начин. Лошото е, че в БГ хората са много мамени и прецаквани и нямат доверие на никого, както спомена и колегата по-горе. Искам да кажа на всички, че компанията налага и ще наложи нов морал на БГ пазара, с което ще докаже лоялността си и почтеността си във всеки един аспект!

Но най-добрият съдник е времето - то ще покаже кой крив, и кой прав.

На колегата, който се чуди как е "свързана" с МВР-то ще кажа, че когато се регистрираш като клиент в компанията, ти въвеждаш всичките си лични данни на личния си уебсайт - така наречения Онлайн Офис, който компанията ти предоставя безплатно - а МВР има достъп до тези данни, който е осигурен от компанията. Всички приходи в онлайн офиса ти се регистрират в НАП и се облагат със законния данък. Цялата платформа е счетоводно и законно издържана до най-малката подробност - инвестирани са стотици хиляди в нея. Всички финансови операции стават единствено и само по банков път под зоркия контрол на финансовите органи. Всяка операция е подробно описана и разбита по дати и часове в Онлайн Офиса с точно описани суми. Няма нищо скрито-покрито. Затова и при неколкократните проверки от страна на финансовите органи по сигнали на "ужилени" завистници не беше открита никаква нередност или нарушение. Онлайн офис, разбира се, може да имат само клиентите и бизнес-сътрудниците на компанията. Ако някой има някакви въпроси, нямам нищо против да се срещнем и да му отговоря на всичките, стига да е в София или Добрич. :P

Относно това доколко имам име във форума ще кажа, че ме познават някои хора като: PL-16v, vaskoto1, policevidin, racing_team_vidin, alex_7656, bob4o_16, guru, както и Добрин. Нека те да кажат за мен дали някога съм дал повод за подозрения в нещо нередно. Сигурен съм, че ще кажат само добри думи. Затова и заставам зад всяка своя дума както в този пост, топик и раздел, така и във форума като цяло. Мисля, че бях достатъчно изчерпателен, благодаря на всички за вниманието, което ми отделиха, както и за хубавите думи и добрия тон от страна на някои колеги. Надявам се да съм бил полезен по темата.

Поздрав, колеги!
:beer

Последна промяна от Ivo_Golf3_GT на Пет 21 сеп 2012 11:50, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”