напиши заглавия да ги прегледамСтиви Джи написа:.

П.П иначе нали знаеш ''в спора се ражда истината'' аз лично обичам много да споря с хора които са интелигентни и имат лична позиция по даден въпрос която могат да защитят добре
alien1 написа: По лични наблюдения хората, които сме ходили в казарма сме много по организирани и сериозни и в работата и в живота, явно именно това забелязват жените, с които съм разговарял по тази тема.
Но има изключения от всяко правило...
kotse_botse написа:alien1 написа: По лични наблюдения хората, които сме ходили в казарма сме много по организирани и сериозни и в работата и в живота, явно именно това забелязват жените, с които съм разговарял по тази тема.
Но има изключения от всяко правило...
Хахахаха. Така оправдаваш пред самия себе си загубеното време. И ако ти си имал възможност да загубиш ей така 9 месеца (или колкото си служил), аз нямам и предпочитам да съм неорганизиран и несериозен и да съм лигльо, който не се отделя от мама и тати
абсолютно на същото мнение съмPichaga написа: .
landwarrior написа:Казармата като казарма в сегашния и вид -НЕ ,подготовка и обучение -ДА ,имам предвид че не е нужно да те бръснат 0 номер и да те откъсват от близките ти ,може просто да се провеждат обучения като се почне още от училище по 1-2 часа седмичо и тренировки за по големите
vasstop написа:П.С. А Коце, това ти изказване не ти отива. Не можеш да знаеш ползата без да си бил там.
тва е нещо което не може да бъде обяснено ,трябва да си го изпитал за да го разбереш и в последствие да го оценишkotse_botse написа:vasstop написа:П.С. А Коце, това ти изказване не ти отива. Не можеш да знаеш ползата без да си бил там.
. Убеди ме, че не съм прав, с аргументи (не че ще успееш де)!
alien1![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта