da__buzz написа:браво е една секунда преди мен го пусна![]()
![]()
Тъкмо това реших да пиша... ама нали да не флоодя и ..

E незнам какво ще дават в следващите сезони.Но това с което завърши епизода е края на филма.da__buzz написа:reinhard написа:Eй сега изгледах епизодите
![]()
аз пък съм сигорен че 4 сезон ще е само за оня дето не се виждаше в бунгалото
после 5 сезон за оная черната мъгла , 6 сезон ги спасяват а това дето го дадоха сега е от 7 сезон
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da__buzz написа:къв край,тези така протакват сериите че нема да има край маи.
накрая ще стане като дързост и красота.
4325 серия най накрая кеит изплющява джак.обаче соиер не разбира все още, но когато се ражда детето всичко излиза на бял свят
хахахахахахахахахаха
da__buzz написа:къв край,тези така протакват сериите че нема да има край маи.
накрая ще стане като дързост и красота.
4325 серия най накрая кеит изплющява джак.обаче соиер не разбира все още, но когато се ражда детето всичко излиза на бял свят
хахахахахахахахахаха
DragoGT написа:когааааа??????
тия луди ли са? аз ще си форматирам мозъка за една година
ще трябва да гледам всичките сезони наново...
Приключенито на оцелелите от полет 815 ще свърши в края на 2010 година. ABC обяви, че LOST ще има още 48 епизода, разпределени в 3 сезона, всеки от които ще има по 16 епизода и ще се излъчва без повторения или почивки.
Изпълнителните продуценти Деймън Линделоф и Карлтън Кюз, които преди месеци казаха, че искат да фиксират крайна дата — около 100 епизод, отбелязват, че с тези промени епизодите стават 119 (третина от които изглежда, че ще са с ретроспекции за Джак) — подписаха споразумението договори за следващите сезони. Линделоф споделя с "Hollywood Reporter", че фиксирането на точна дата е "голямо облекчение. Сякаш до сега бягахме маратон, а сега за първи път знаем точно къде е финалът." Карлтън Кюз добавя "Сега можем наистина да разпределим останалата част от действиeтo по серии. Ние гледаме на LOST като на един вид мозайка. Сега остават само 48 заглавия, които трябва да паснат в мозайката и ние ще ги напаснем.... кое точно къде отива."
Дори копродуцентът J.J. Abrams, който сега прави Star Trek, казва "Това е правилният избор за серияла и неговите зрители. Нужна е голяма прозорливост, за да направиш подобен план. Аплодирам ABC и продуцентите за това!"
DragoGT написа:чудя се аз защо по-дяволите няма 7-ми епизод на 3-ти сезон
а то какво се оказа че чак на 7 февруари щял да излезне
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта