От играчка-пла4ка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 27 ное 2006 10:54

One написа:ха
преди време едни такива невръстни шофери тръгнаха най-тарикатски в насрещното с/у мен с цел да изпреварят всички коли спрели на сфетофара, а платната там са отделени с островчета и знаци . аз не мръднах нито на милеметър и те съответно се натресоха странично в колата до тях.....след около 500 метра гледам същия ме застига изравнява се с мен от дясно и прави движения с волана все едно да ме избута - е той с кадет аз с пасат - навих аз волана и оня рипна на тротоара... не сме се ударили оня се насмете, после пак ме настиха аз спирам навивам джама и го питам какво иска, детото вика "ебе ей какъв си ти бе защо не се мръдна от пътя, заради теб си счупих огледалото!!!!!!!!!!!" е не издържах пуснах аварийните, дръпнах ръчната и се приготвих да слезна и вече сериозно да издърпам ушите на малоумните келешчета щото бяха в кадета точно 4 броя.... е имаха акъл да се разкарат с мръсна газ , но това ме накра дълбоко да се замисля кой е повече за бой, тия безпризорни дечурлига или татковците им .....
всеки е имал такива преживявания mhihi и все се питам що бегат толкова бързо... :roll:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пон 27 ное 2006 18:18

bomber написа:Малко ми дожаля за тях,но като ги видях ми изби на агресия и сериозно се замислих дали да спра.Смятам че по-добре постъпих като продължих по пъта си.

Аз ако бях на твое място щях да спра и само да им се посмея :xaxaxa mhihi :ble:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”