ВИНЕТКИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
smurf написа:ами то и аз съм от "провинцията" ама какво от това? я ми кажи тези дето работят за по 200лв колко км правят годишно и дали често им трябва винетка, по тази логика....друг въпрос е че в бг 90% "работят" за 200лв, а колко взимат само те си знаят....
Ми то си зависи от човека колко км прави на година 3-5-10к,а това че някои вземат повече от тези 200,вече около 250 лева е въпрос на още труд,иначе е лесно когато има кой да те храни,но всичко е до време

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вили съгласен съм с тебе но донякъде. Наистина асвалта като пътна настилка е скъп, но за тази цел на запад подготвят терена и го полагат така че поне 5-10 години да няма никакви проблеми.
За голямо съжаление в България рядко има качествено направени пътища. Да не говорим за подръжката на 2-ро класните и третокласните пътища.
и пак казвам готов съм тези пари дето ще ги дам за амортесьори и тампони да ги дам за пътищата, само че аз ще ги дам ама няма да отидат по предназначение.....................................
кучетата си лаят кервана си върви
За голямо съжаление в България рядко има качествено направени пътища. Да не говорим за подръжката на 2-ро класните и третокласните пътища.
и пак казвам готов съм тези пари дето ще ги дам за амортесьори и тампони да ги дам за пътищата, само че аз ще ги дам ама няма да отидат по предназначение.....................................
кучетата си лаят кервана си върви
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:това винетката да е примерно 1/4 от заплатата е популизъм.
1. щото 1 км хАсфалт лапа еднакво пара и в немско и в бугарско..
А в БГ.. поне дебнем евтиният вариятнт.. и искам с пръдня боя.. за тва сме на тоз хал..
Прав си бате като минаваме с прадня боя както го каза брей много ме кефи изеаза

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Да бе те и у немско манговците въртят лопатите за 200еуро. Ай стига с тези простотии. Една от причините бензина и асвалта у нас да са по-евтини е че същите тези хора в работят тук за 200-500-800лв примерно а не същото умножено по 4 в германски. Ако случайно не си наясно в нормалните държави около 30 % и повече от брутната печалба е работна заплата. И това че в София хората имат някакъв избор далеч не означава че всички моггат да работят за 1000лв заплата и далеч не зцначи че са глупави или неквалифицирани.wili98 написа:това винетката да е примерно 1/4 от заплатата е популизъм.
1. щото 1 км хАсфалт лапа еднакво пара и в немско и в бугарско..
А в БГ.. поне дебнем евтиният вариятнт.. и искам с пръдня боя.. за тва сме на тоз хал..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”