Аз имам авто каско към ДЗИ и тъй като имах останали частици, т.е. се вижда/доказва , че са счупени ми ги изплатиха

Mega написа:Да колега той е нормален алуминиев НИТ. Дори с акумулаторна бормашина се разпробива за 5 минути! Само ти трябват шайби за подложки, има ги във всяка железария, Практикер, Бриколаж ...
astragt написа:Така, сдобих се с два счупени кристални халогена. Как според вас е най-добре да мина през застрахователите? Да пускам ли жалба в полицията, да ги захващам ли здраво за бронята, все едно не са успяли да ги свалят и от яд са ги счупили? На двата са им счупени стъклата /но стоят малко парчета/ и малко по захващането.
В Дзи съм застраховал колата.
добре би било,ще вземеш повечкоastragt написа:lilo_stich написа:слагаш ги на бронята и ги завиваш с 2 винта, после дърпаш едната страна така че да отстанат винтовете и отиваш на оглед![]()
П.п.
махни и блендите и кажи че са ги взели и тях
За съжаление това е и самата истина, няма ги и блендите, но може пък и мигачите да сваля
Bliznak написа:. Или ако оставяте колата на чуждо място да лепвате от черния лекопласт все едно е счупен и да изглежда грозно и....отблъскващо
vladtod написа:И аз се замислях като ходих до Търново с колата,да сложа едно Т след В на номера ,за да не ми пипат колатаама не съм пробвал
щеше да е глупост ако забравя да го сваля
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Iezekil и 32 госта