Нашите мании, странности и навици

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Wrofeel_VR6
Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
Двигател: AEB

Re: Нашите мании, странности и навици

Мнениеот Wrofeel_VR6 » Нед 27 яну 2013 19:16

Навици:Всяка вечер преди да си легна слушам музика.Сутрин като запаля колата излизам от нея и я гледа 3-4 минути, както и вечер :screwy .
Мания:Като не съм на работа кисна в форума и в fb :mhihi .Пия многооо течности.
Странности:Когато се къпя се къпя 3 мин а през другото врене размишлявам за живота,хората,животните,вселената, как е минал денят ми днес, утре какво ще стане какво ще правя, иначе през деня мисля много малко :mhihi .

Последна промяна от Wrofeel_VR6 на Вто 29 яну 2013 21:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Вто 29 яну 2013 21:44

Много обичам яки РС-та да са в небесата просто и аз самия не знам колко ми струва компа само кутията е 400 лв. Мания за която жена ми ми се мръщи яко но ме търпи за което и благодаря.
Много обичам бира по всяко време на годината си я консумирам (според някой мнения на приятели съм пристрастен не към алкохола разбира се а точно към бирата)
А най-голямата ми страст е рок музиката и то доста твърдия метал. Направо ми е мания. Много хора не могат да стоят около мен само заради "шума"
Нали VW манията също ме гризе яко ...

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Вто 29 яну 2013 23:08

Навици-цигари, не изпуша ли цигара сутрин веднага след като се събудя не съм човек, не пуша ли цигара в задръстванията се изнервям много.
Мании - Най вече коли и то VAG или Италянки луд фен съм както на VW така и на Алфа и фият. Харесвам предимно бензинови мотори а дизели единствено common rail. Обичам в колата ми всичко да е направено по мой вкус за това всичко си правя сам. Другите ми мании са разни ел техники като телефони лаптопи и кар аудио.
Странности: Не мога да заспя, ако не съм бил буден поне 14 часа, или ако не съм пушил нещо:Д Обаче заспя ли е много трудно да ме събудиш, ако случайно се събудя дори и 4 часа да съм спал пак мога да изкарам цял ден без да ми се спи. Мога да изкарвам по много време без спане без дори да ми се доспива изкарвал съм по 40-45 часа без никакви затруднения.
Луд фен съм на подреденоста, обичам всичко покрай мен да е подредено и направено по мой вкус, много мразя разхвърляни работи.
Никаде не отивам без телефона си и без колата, а когато е по далеч задължително и лаптопа си взимам. Обичам да имам интернет на всякъде и кадето ми потрябва нещо да мога да го проверя.
Не обичам алкохол, това да се случи да пия алкохол се случва може би макс 1-2 пъти в годината.
Обичам да се къпя с почти вряла вода и докато не свърши =водата в бойлера, а като изляза от банята да съм червн като домат.
Обичам зимата да ми е много топло в колата веднага щом загрее се пуска парното на макс и не се гаси докато не спра, колкото и жега да става, обикновенно тези които пътуват с мен си отварят прозорците :Д
обичам да пуша, да работя и да ям на спокойствие, особено докато ям дори телефонът ми да ен а 5метра от мен да ми звънят на пожар няма да стана дори да спра звука, и не обичам да говоря до като ям.
И като цяло съм супер спокоен човек, обаче винаги се намира по някой който да ме изнерви до огромна степен.

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Чет 31 яну 2013 19:10

Навици: обувам първо дясната обувка, като се прибера пускам компа преди да се измия (за да зарежда) и има още мн...
Странности:- Каквото и да пипна, когато свърша работа първото нещо е да издиря къде да си имия ръцете...дори да съм пипнал две химикалки и да съм ги преместил от левя в десния джоб.
-Винаги съм наопъки.Абсолютно винаги.Пример-купон, музика, кеф..хората се кефят аз седа като чук...купона свърши, сички се успят аз вече започвам да избухвам. :mrgreenfun
-Спя на музика..иначе немога да заспя
- "зимам душ" около час :mrgreenfun
-абе като цяло съм особняк...има още хиляди странности и глупости :mrgreenfun
мания
- Колекционирам модели 1:64...не е мания но като видя нещо което ми харесва олеквам със въпрсната сума :mrgreenfun
- компютри, интернет
- автомобили...всичко свързано с тях

Върни се в “ОФФ-Топик - други”