Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ
Момчето си пише добре.Какви по неграмотни има !!!Пък аз имам едно аверче ,бакшиш и те така се събират на ОМВ то до автогарата.Няма лошо!
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Съветвам те, директно да се свържеш писмено с централния офис на ОМВ. С управител или регионален мениджър не си заслужава да се занимаваш. Лично аз винаги постъпвам така иначе определено следва момента със задвратника, което не е възпитано и желателно. След едно оплакване в Еко, се счупиха да ми се извиняват по телефона и отделно в следващият посетен от мен обект. Повода беше, касиерка, която ми рпиклюячи сметката прибързано и след това отказа да ми даде бонус точка. На следващият по пътя ми обект получих желаният от мен артикул и хиляди извинения.
Здравей късно се включвам в темата ама тоя за който говориш да не е един гей? Един с оскубани вежди и обици и говори леко като педерасче? Ако е тоя му кажи другия път да не се прави на отворен,че следващия път ще яде такъв бой,че ще му се види ОМВ-то тесно за това,че миналия път му дадох 50лв за 10лв гориво и ме излъга,че съм му дал 20лв и ми върна само 10лв. Това "гейче" работи там от години и винаги ми е бил доста противен. Управителя Людмил по известен като Люси нищо няма да направи тъй като явно за тия толкова години си има някакви педалски наклоности за да го даржи на работа тоя педал който се беше хвалил на един приятел,че бил гей ама не се шибал с мъже
направо ходи в централния офис на ул.Софийски Герой 1 и подай оплакване.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Оплачи се на госпожата
Мен 4-5 пъти на едно и също ЕКО са се опитвали да ме метнат, че съм дал 20 вместо 50лв
Всеки път след преглеждане на камерата и отговора, че "не се вижда" са ми връщали рестото.

Мен 4-5 пъти на едно и също ЕКО са се опитвали да ме метнат, че съм дал 20 вместо 50лв
Всеки път след преглеждане на камерата и отговора, че "не се вижда" са ми връщали рестото.

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Гледам, че доста недоволни има от този индивид. Защо не се организирате и не пуснете една обща "молба". Или няколко отделни, но да са срещу него... Ще има по-голям ефект. "Една птичка пролет не прави", ако ме разбирате накъде бия. 

- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Какво стана !!?Не го ли набихте още!! 

rokera671 написа:Какво стана !!?Не го ли набихте още!!
Как да го набият - той е вече национален герой или поне герой в съсловието си. Цяла тема 3 страници СЦЕЛИАЛНО, ЕДИНСТВЕНО И САМО за него.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”