Хвалба :) 3:0
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Една питанка, може и да е писано до сега, ама какви са подобренията, които си правил по "бялата мълния"![]()
Ами те са написани в гаража, общо взето генерацията е "освободена" и имам панелен спортен филтър JR. Иначе следя редовно и сменям свещи, кабели и такива консумативи
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
musura написа:dobrinb написа:Една питанка, може и да е писано до сега, ама какви са подобренията, които си правил по "бялата мълния"![]()
Ами те са написани в гаража, общо взето генерацията е "освободена" и имам панелен спортен филтър JR. Иначе следя редовно и сменям свещи, кабели и такива консумативиПолзвам и 100 октанов бенц
а специални настройки на аванса за 100 октана правил ли си?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Като стана въпрос за гориво, слагал съм 95 и тогава ако бензина е добър, освен леката разлика в мощност при високите обороти и двигателя става по-гръмогласен - реве повече, а върви по-малко. Ако е кофти бензина се разхлопва аванса, това няколко пъти ми се случваше, но след добавка за повишаване на октана се оправяше проблема.
По едно време слагах 95 + добавка, но в момента цените са много близки и не си струва врътката - да купувам добавки от по 12-15 лева за 50 литра и затова си сипвам еко 100, обаче лошото е, че не всеки път е добър бензина. Предния резервоар заредих от Опет 98 и с ръка на сърцето мога да кажа, че беше пълен боклук
По едно време слагах 95 + добавка, но в момента цените са много близки и не си струва врътката - да купувам добавки от по 12-15 лева за 50 литра и затова си сипвам еко 100, обаче лошото е, че не всеки път е добър бензина. Предния резервоар заредих от Опет 98 и с ръка на сърцето мога да кажа, че беше пълен боклук
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Bliznak написа: п.с. Devil, нали знаеш, че се пошегувах за колата. Двигателя ми е хубав, но не е спортен /не съм за състезания/...
знам бе баце... мухабет да става
Bliznak написа:Вече ако имах 16 волтовия...
често да ти кажа.. пак същата работа
musura евала батко... върви си фурииката...
само да видиме аз като излезнеме от бокса за к'во ще иде реч...
бтв: от бензин 95 понякога ми гасне колата, като понеча да е запаля... а от 100 октана няма такъв проблем. с чип съм де. така че чипосните да не се чудят ако някога стане така
-
devil_vas
- Двигател:
musura написа:devil_vas написа:да видиме аз като излезнеме от бокса за к'во ще иде реч...
Какво ще и правиш?
При първа възможност като минавам през Пловдив, ще свирна да си сверя часовника
ем казано накратко:
- сгъстяване 0.35 , ребилд на главата, смяна на сегменти, биелни лагери... с една дума подготвяне за пръскане на 50 шот първоначално
- повер кап (вместо SFI кутията)
- термо ленти за колектора
някви такива неща... не може само да се дава ръчка
-
devil_vas
- Двигател:
колектора се сваля иначе нищо няма да стане, по спомени твоя беше тръбен на суперспринт, щото чугуненните не стават за такова нещо.
ще ти пратя ЛС с телефона ми, утре по някое време да се разберем.. аз ще ги купя с мои пари ще взема там и бележка и ще ти ги пратя по ЕКОНТ (това ще стане в най скоро време предполагам до седмица)
на ЛС ми прати адреса ти.
ще ти пратя ЛС с телефона ми, утре по някое време да се разберем.. аз ще ги купя с мои пари ще взема там и бележка и ще ти ги пратя по ЕКОНТ (това ще стане в най скоро време предполагам до седмица)
на ЛС ми прати адреса ти.
- Mackata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Хвалба :) 3:0
Да кажа скромно, че днес направих една гонка на местното летище с една Хонда Акорд 2006-ти набор , на 45 000 км, перфектна. 2.4 V образен V-Tek 6 цилиндров мотор, 190 кончета е мисля, Type S (според собственика, аз не съм проверявал).
Колега....да не е бил Гриша- та с Хонда-та ?

Колега....да не е бил Гриша- та с Хонда-та ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”