...(3) Забраната по ал. 1 не се отнася за знаците, белезите или другите индикации, чието поставяне е изрично уредено с нормативен акт, както и за знаци, белези или други индикации, които рекламират физическо или юридическо лице, негов търговски знак или марка, негов продукт, стока, услуга, търговска марка или други подобни и те не са обвързани със сключването на застрахователния договор, когато:
1. моторното превозно средство е собственост на същото лице или е взето от него под наем, на лизинг ...И аз се притесних,за "звездата" на Армеец,която е на задните 2 стъкла,под тъмното фолио и няма как да я сваля.Преди малко говорих с човека,който ми прави каското и той ми каза,че за нея не могат да ми напишат акт.Даже на новите застраховки,пак поставяли "звезда",но само по желание (срещу 10 лева) и само с надпис "стоп".А "пасивна маркировка",е стикера с датите.Ако куките,се заяждат за "звездата",значи става дума за пари

Затова се поразчетох и това,което съм го постнал,е част от закона.
P.S.Сега видях,че един колега е постнал преди мен почти целия текст на закона....Сори.