Преди няколко дни гледах някакви мафиоти - сийланд пропъртис ли бяха незнам, искат да вземат на Софийския ботаническата градина в Св.Св. Константин и Елена...малеее каква наглост мале - трябва да ги бесим такива бе

ACCELERATOR написа:Pichaga написа:на мен ми е любомо Аркутино, как ли е сега, не скъм ходил 2 лета
Aз това лято бях там, все още е спокойно и приятно, няма джетове, хотели и т.н., но не се знае тази година как ще е.
dpp написа:Моля автора -Kaizer на темата да ме извини, че ще я използвам за редовете по-долу, но се надявам че те са споделени от вас.
Предлагам да заявим нашата позиция с декларация, която може да обхване доста от мненията дадени тук.
Ще изпратим екземпляр до Народното събрание, Президента, Министерски съвет, Кмета на София, като на последния можем любезно да препоръчаме, да сведе до знанието и на другите кметове в страната. Ако кажете, че идята си струва, мога да се ангажирам с формулировката на кратък текст.
Ще си позволя още да помоля, ако се приеме това предложение, ръкодният орган на клуба да насрочи среща(национална или по региони) на която след запознаване с текста всеки, който го приеме да си сложи подписа.
"Колкото повече, толкова повече" и бих допълнил - още повече.
Идеята за саморегулирането на пазара е доста стара.Основоположник е Адам Смит,или теорията за "невидимата ръка",която е върховен и неподлежащ на намеса фактор в икономиката.Днешните икономисти са категорични в задължителната умерена намеса на държавата в пазара,или отхвърлят естествената саморегулация.Резерватите са изключителна държавна собственост и е редно да бъдат опазени в разрез с интересите на пазара.audiokick написа:Не зная дали съм прав, но ми се ще да падкрепя обратната теза, а именно, че пазара е естествен саморегулатор
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта