Радослав Стефанов написа:@myrshavija,
виж... абсолютно 100% съм сигурен, че ще ти оборя, всички твърдения. С това си изкарвам хляба от време на време ;)
Просто не си прав и е редно да го приемеш!
Най-семплия аргумент е, че с Киро се познаваме от 4 години, историята с обявите е от преди две години ,а съмнението за некоректност е от 4 дена... а сега, белот и терца ;) Твърдиш, че преди две години е трябвало да знам, че в сегашно време ще има съмнения, че Киро е некоректен, така ли да разбирам?
Ай и едно последно 10...
п.с Не знам как сте в тук във ФВ форума, но в Ауди форума нямам нужда от "чистене на име", защото самото споменаване на моето име и измама в едно изречение ще предизвика такъв смях, че ще има да се подиграваме с години на пусналия темата ;) Говорим за хора, с които не ни трябва онлайн платформа за да обсъждаме автомобили. Събираме се по бензиностанции, кафета, кръчми, та даже организирахме и събиране на АКБ на Кондофрей където четирима души черпихме всеки дошъл от АКБ без да очакваме нищо в замяна, дори помощ при разгъването на шатрите и тн.
Докато не бъда убеден в противното, съм прав. Най-семплия ти аргумент не струва - няма никакво значение от колко време се познавате, нито от колко време той е "известен" тук. Покрай него и ти получаваш кофти репутация. Ако те доведе някой, на когото имам доверие и каже, че си сериозен - печелиш. Като се появиш покрай някой като кирчето - също печелиш, само че наобратно. Толкова е просто.
Сега за "тук във ФВ форума" и в "Ауди форума" - "репутацията" ти не те следва по форумите - ако там има хора, за които името ти означава нещо, това не означава автоматично, че тук всички ще ударим гъза в тавана, когато благоволиш да си регистрираш поредното потребителско име. Колкото до това къде се събирате масоните и това, че нямате нужда от онлайн общуване - днес си особено прозорлив - тук сме се събрали само социопати с по 5 диоптъра, никога не се виждаме на живо, крием се зад никовете си, а за събиране даже не смеем да си помислим - вероятно това е нещо, заради което ще трябва да излезем на слънце ... УЖАС - направо ми настръхва косата само като си помисля ...

П.С. Ама вие и шатри ли имате - ееееее, къде съм тръгнал аз да пиша на такъв advanced автомобилен фен - аз дребното задклавиатурно социопатче ... Моля те, прости ми това своеволие!