Измамника "kircheto" пазете се!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамника "kircheto" ПАЗЕТЕ СЕ !!!

Мнениеот myrshavija » Пон 22 апр 2013 20:28

Радослав Стефанов написа:@myrshavija,
виж... абсолютно 100% съм сигурен, че ще ти оборя, всички твърдения. С това си изкарвам хляба от време на време ;)
Просто не си прав и е редно да го приемеш!

Най-семплия аргумент е, че с Киро се познаваме от 4 години, историята с обявите е от преди две години ,а съмнението за некоректност е от 4 дена... а сега, белот и терца ;) Твърдиш, че преди две години е трябвало да знам, че в сегашно време ще има съмнения, че Киро е некоректен, така ли да разбирам?

Ай и едно последно 10...
п.с Не знам как сте в тук във ФВ форума, но в Ауди форума нямам нужда от "чистене на име", защото самото споменаване на моето име и измама в едно изречение ще предизвика такъв смях, че ще има да се подиграваме с години на пусналия темата ;) Говорим за хора, с които не ни трябва онлайн платформа за да обсъждаме автомобили. Събираме се по бензиностанции, кафета, кръчми, та даже организирахме и събиране на АКБ на Кондофрей където четирима души черпихме всеки дошъл от АКБ без да очакваме нищо в замяна, дори помощ при разгъването на шатрите и тн.

Докато не бъда убеден в противното, съм прав. Най-семплия ти аргумент не струва - няма никакво значение от колко време се познавате, нито от колко време той е "известен" тук. Покрай него и ти получаваш кофти репутация. Ако те доведе някой, на когото имам доверие и каже, че си сериозен - печелиш. Като се появиш покрай някой като кирчето - също печелиш, само че наобратно. Толкова е просто.
Сега за "тук във ФВ форума" и в "Ауди форума" - "репутацията" ти не те следва по форумите - ако там има хора, за които името ти означава нещо, това не означава автоматично, че тук всички ще ударим гъза в тавана, когато благоволиш да си регистрираш поредното потребителско име. Колкото до това къде се събирате масоните и това, че нямате нужда от онлайн общуване - днес си особено прозорлив - тук сме се събрали само социопати с по 5 диоптъра, никога не се виждаме на живо, крием се зад никовете си, а за събиране даже не смеем да си помислим - вероятно това е нещо, заради което ще трябва да излезем на слънце ... УЖАС - направо ми настръхва косата само като си помисля ... :horror
П.С. Ама вие и шатри ли имате - ееееее, къде съм тръгнал аз да пиша на такъв advanced автомобилен фен - аз дребното задклавиатурно социопатче ... Моля те, прости ми това своеволие!

Потребителски аватар
Pokerstars
Автомобил: Audi A4 B7
Двигател: 2006

Мнениеот Pokerstars » Пон 22 апр 2013 20:45

[quote="myrshavija"]

На тебе не ти ли омръзна да спамиш всички теми бе. Голяма форумна нинджа се извъди. Тарикат мъж не писка, тебе какво те вълнува този спор? Май само за спорта а? :thumb_down

Последна промяна от Vlad777 на Пон 22 апр 2013 20:49, променено общо 1 път.
Причина: Получаваш предупреждение за спам.

dreammaker
Автомобил: Mk2 golf
Двигател:

Мнениеот dreammaker » Пон 22 апр 2013 21:12

ktamen написа:
Stoi написа:
Радослав Стефанов написа:
Моят ник е sk., вторият който ползвах само за четене е scbroodwar.

абе да питам на мен аджеба за 8 години в тоя форум, защо не ми се е налагало да имам втори ник ?. Какви са тея блещовелици за никове за четене и писане ? Само пенсиите имат някакви такива системи за очила за близко , далече , и други за скиване на червените бюлетини.

:th_up
Отдавна не съм чел правилата, ама не вярвам да са разрешили всеки да си има по няколко ника.
Единственото обяснение за нужда от повече от един ник е някаква измама, поне аз не се сещам за друга причина.

Аз лично няма да ми пречи като колата ми забие края на километража и имам още мощ.(по темата)
Пенсиите нямат нищо общо.(мисля до 60 или 100 ника да ми е се тоя)
За никовете да-кофти е

Радослав Стефанов
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамника "kircheto" пазете се!

Мнениеот Радослав Стефанов » Вто 23 апр 2013 8:54

myrshavija,

Знам че много хора си говорят колкото да бъдат просто над другите. Надявах се ти да не си един от тях, но уви. На всеки трезво мислещ човек му е ясно, че в случая не си прав и мислиш нелогично. Няма смисъл да се спори с такива хора като теб, тъй като ти не приемаш чуждите аргументи, иначе казано чашата ти е пълна. Причината за това е психологическа и/или социална.
До твоето положение, (което не е лошо, просто се определя като "пълна чаша") се стига, когато човек се счита по някакъв начин за успял. Това са примерно хора от свободните професии, адвокати, успели хирурзи и лекари, иначе казано, хора, които са постигнали някакъв връх в кариерата и развитието си. С навлизането на форумите такива хора се появяват и тук. Те не са достигнали никакви върхове в кариерата и живота си, но се налагат своето мнение навсякъде сред по-новите потребители и не приемат нищо чуждо. Анонимността пък им поставя и защитна стена, така че да не могат другите хора до достигнат толкова лесно до същността на човека. Както ти споменах и по-рано, по-добре е да смекчим малко тона и да приемеш, че не си ни най-малко прав в случая :)

И за да те дооборя и проста да съм над теб ти давам следния пример:

Имам добър приятел, с който сме учили 12 години. Не сме се виждали 2 години. Да кажем, че след като завършим той става крадец, измамник или направо извършва убийство. Прави ли ме това убиец и мен?
Би било добре да се замислиш над примера ми и това колко е аналогичен с това, което ти казвам.

Поздрави и успешен ден :)
<CUT>

Последна промяна от Sunny на Вто 23 апр 2013 9:26, променено общо 1 път.
Причина: 1. Подписите в този форум са забранени. 2. Следващото мнение с много думи и малко смисъл ще бъде отхвърлено. 3. Имаме си достатъчно "форумни нинджи" - не мисли, че ни трябва още една.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 23 апр 2013 9:17

Говориш много казваш малко

Това че някъде другаде си се доказал значи ли че тук трябва да се кланяме

И си в голяма грешка за анонимността някой хора тук се познаваме повече от 10 години

Това че ти не ги познаваш е друг въпрос

След като си толкова праведен и с опит в ауди форума трябваше да се съобразиш с правилата в този форум
След като на някой му е забранено да пише ти не е редно да му помагаш да заобикаля правилата!
Което разбира се за мен ми показва че личната изгода е на първо място за теб и трябва да прибера ореола който бях приготвил за теб

Всяко следващо мнение извън темата ще е последвано от предупреждение!

Радослав Стефанов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Радослав Стефанов » Вто 23 апр 2013 9:25

Гледам, че доста добре сте ми покрили последното мнение, но нищо....

Интересно защо сте решили, че искате да се кланяте, ама щом искате няма да ви преча.

Аз обявявам това, което myrshavija казва за клевета. :exclaim
Това накърнява, моето име и ВИЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОРИ сте длъжни да вземете страна. Обидите тук са забранени и аз не ги използвам, за разлика от отсрещната страна. Очаквам ответна реакция, не зависимо дали съм пускал обяви или не. Айде като сте отворени да видим отговор на това ;)

Докато не бъда убеден в противното, съм прав. Най-семплия ти аргумент не струва - няма никакво значение от колко време се познавате, нито от колко време той е "известен" тук. Покрай него и ти получаваш кофти репутация. Ако те доведе някой, на когото имам доверие и каже, че си сериозен - печелиш. Като се появиш покрай някой като кирчето - също печелиш, само че наобратно. Толкова е просто.

Пак питам:

Това че мой приятел, който познавам от 15 години е извършил убийство и е влезнал в затвора, прави ли ме убиец и мен?? Или може би, защото е клипнал от мой телефон, един път в 9-ти клас и аз съм съучастник?

Последна промяна от Sunny на Вто 23 апр 2013 9:31, променено общо 1 път.
Причина: Никой от екипа не е длъжен да те следи дали няма да пуснеш пост за да го одобри на момента. Отправям последно неофициално предупреждение за тона ти и отношението към потребителите и форума!

Потребителски аватар
radi_b4
Автомобил:
Двигател: ACK

Мнениеот radi_b4 » Вто 23 апр 2013 9:44

Pokerstars написа:
myrshavija написа:
На тебе не ти ли омръзна да спамиш всички теми бе.

:bowdown
Не би могъл да си представиш какъв моралист е иначе в АКБ форума.
Тук наблюдаваме едно друго лице, в общи линии също толкова противно, обаче.

Последна промяна от Pichaga на Вто 23 апр 2013 18:00, променено общо 1 път.
Причина: следващото такова мнение ще бъде последвано от предупреждение!

Потребителски аватар
radi_b4
Автомобил:

Мнениеот radi_b4 » Вто 23 апр 2013 9:47

Радослав Стефанов написа:Това накърнява, моето име и ВИЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОРИ сте длъжни да вземете страна.

Нещо се обърка, струва ми се, не точно ти си този, който ще им вмени преценката по вътрешно убеждение. А и те не взимат страна, понеже това ги прави пристрастни. А не би следвало да е така, нали?
В крайна сметка имаш ли ясна позиция какво точно искаш да постигнеш в този спор? Да привлечеш модераторите и администраторите на своя страна или да изчистиш името си?

:thumb_down

Нито едното няма да стане, обаче. НЕ и по този начин.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 23 апр 2013 9:48

Това, че пускаш обяви от името на човек, който е измамил много хора те прави измамник.
Кратко точно и ясно.

Радослав Стефанов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Радослав Стефанов » Вто 23 апр 2013 9:56

Ето какво държа да стане:

Да се обяви, че моето име и ник нямат нищо общо с измамите/съмненията за измами на Кирил, освен ако няма доказателство, че това реално е така. Ако някой смее да ме нарече измамник, да пусне тема, в която мога да пиша свободно и да го обсъдим. В противен случай е клевета! Има ли някой, който е готов да спори с аргументи от Вас? Или има хора, които просто подхвърлят някакви си неща без да мислят много много?

Потребителски аватар
radi_b4
Автомобил:

Мнениеот radi_b4 » Вто 23 апр 2013 10:02

Радослав Стефанов написа:Ето какво държа да стане:

Да се обяви, че моето име и ник нямат нищо общо с измамите/съмненията за измами на Кирил.

Точно това исках да кажа по-горе, НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА, не и по начина, по който се опитваш да го постигнеш.

Радослав Стефанов написа: Или има хора, които просто подхвърлят някакви си неща без да мислят много много?

Говориш така, все едно никой друг не знае какво си писал до сега. :icon_lol Знаеш, че бъркаш.

Последна промяна от radi_b4 на Вто 23 апр 2013 10:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 23 апр 2013 10:02

Радослав Стефанов написа:Пич,
айде сега да ми обясниш защо точно съм измамник, а?

Ама с аргументи, а не като първия селтак от село, става ли?

Изказването ти е супер просто и ме обижда, така че можеш да се чувстваш обиден и ти ;)

По-горното го писах като пример за приятелите от детската градина, който в 12 клас са станали крадци.
Изказването ми е просто, но поне казвам нещо, а твоето изказване е толкова сложно, че се опитваш нещо да кажеш, пък накрая нищо не казваш, а си написал 30 реда ;)

Последна промяна от hooligans на Вто 23 апр 2013 10:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Вто 23 апр 2013 10:03

Няма четене, няма писане, да ти опресня ли паметта защо твоите никове са с бан, че се налага да регистрираш нов, при това с реалното ти име, че да е достоверен?

Мисля, че няма смисъл, ти си наясно. Как тогава искаш да е чисто името ти?
Да си мислил овреме. icon_idea

Нека оставим автора на темата и Киро да стигнат до развръзка без адвокати и застъпници. :th_up

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 23 апр 2013 10:04

Радослав Стефанов написа:Или може би, защото е клипнал от мой телефон, един път в 9-ти клас и аз съм съучастник?

ако "клипне" и се направи на бомбърман в некое РПУ със сигурност ще станеш съучастник :) това е идеята и тук, а не дали познаваш или не убийци. Не виждам какво толкова се засегаш. ОК, разбирам в АУДИ форума си сълза, ама тва е VW форум, където kircheto май се е поосрал, и вместо да палиш вентилатора помисли кого и как защитаваш. Ти си решаваш на кого и как си даваш телефона ... колата, жената и тн.

Радослав Стефанов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Радослав Стефанов » Вто 23 апр 2013 10:19

radi_b4 написа:
Радослав Стефанов написа:Ето какво държа да стане:

Да се обяви, че моето име и ник нямат нищо общо с измамите/съмненията за измами на Кирил.

Точно това исках да кажа по-горе, НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА, не и по начина, по който се опитваш да го постигнеш.

Ради_Б4,
благодаря ти за това, което написа.

Сега, нека пренебрегнем гордостта на всички модератори и юзъри тук и разгледаме само това, което казвам.

С Кирил се познаваме от както започнах да се занимава със силов тунинг или от 4 години. Бяхме приятели, ходили сме по кафета и тн. Помагали сме си много и прочие. По това време той продаваше активно спирачки, дискове и тн и не е имало никакви проблеми с това от купувачите. Преди около две години ми каза, че е имал кавга с модератор и ме помоли да пусна обява от негово име. Тъй като знам, че наистина му трябват средства, а и никога не съм имал проблем с него му пуснах обявата. На по-късен етап го оставих сам да си ъпва обявите, тъй като аз нямах време да се занимавам. Разпитвал съм и модератори и до ден днешен не знам каква е била караницата между Кирил и модовете.
Когато той започна да прави своя автомобил в Монстер Перформанс се скарахме леко, тъй като аз съм сериозно разочарован от посочения сервиз и от тогава не сме се виждали, освен по пистите. Преди 2-3 месеца се скарахме още по-сериозно, защото се избъзиках с него много грубо в друг форум, той също не ми остана длъжен. Там едва не се стигна до саморазправа.
Моите автомобилни части са купувани за мои автомобили и са 100% читави. Ако нещо не е читаво се изхвърля! Това нещо може да го потвърди Визора.

Да, имало е обяви от моя акаунт, но те не са били свързвани с измами никога. Нямам връзка с Кирил от последната махленска свада и не съм отговорен за неговите действия към момента. От самото начало не защитавам никого, освен себе си.

ps. Който иска може да дойде да се запознае с мен лично тази неделя в Сливен. Името ми го пише, мога да оставя и мой телефон за връзка. Аз нямам какво да крия, но се чувствам обиден от изказвания като тези на Мършавия и Хулиганс.

Съгласен съм никовете ми да останат блокирани. Не искам да имам нищо общо с хора като последните двама, та дори и един форум. Но не съм съгласен да бъда обявяван за измамник от трети страни, които нямат никаква представа за какво става въпрос.

Поздрави!
Радослав Стефанов

Последна промяна от Sunny на Вто 23 апр 2013 10:52, променено общо 3 пъти.
Причина: Вече бе направено предупреждение за това, че подписите във форума са забранени. Ако продължаваш в същия дух, много скоро и този ник ще загуби правото си на присъствие в този форум без въобще да ме вълнува къде другаде си "момина сълза"

Върни се в “ОФФ-Топик - други”