Откраднаха ми колата.Помагайте
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо сажалявам пи4 4е си попаднал в ръцете на скапаните джамбази. До някъде ни прави6 услуга 4е да не си оставяме колите в Метро без надзор. Аз за това хванах едно авер4е и ми направи скрити ключета. Също са от полза. За сега съм късметлия ама винаги се о4аква не6то подобно. Да се надявам да не е фатално за мене
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми за такива ску4ай съм си сложил и отзад на бензиновата помпа.Дори и да запали отпред, което ме самнява, 4е не мога да си го представя след като спира притока на ток от комотатора към делкото 6е успее некак да е запали.Най мноо да е забутат в некой камион друго не може да стане.
А крадеца нема време да си играе с жи4ки сума време и да пробва. Преди колко време 4ух 4е апа6ите ре6или да думкат само пасати и клю4етата спасили 7 бр в един град.Така 4е и тва помага до извесна степен.
А крадеца нема време да си играе с жи4ки сума време и да пробва. Преди колко време 4ух 4е апа6ите ре6или да думкат само пасати и клю4етата спасили 7 бр в един град.Така 4е и тва помага до извесна степен.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Един познат ми разправяше, че палели директно отпред, но така и не разбрах как става тая работа
Веднъж ми се прецака алармата и понеже е с вграден имобилайзер не можеше да запали. Тогава един жичкаджия ми сложи едно кабелче от акумолатора до бобината и по този начин прескачаш всякакви ключета и имобилайзерчета...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”