FreeSoul написа:Дон Хуан-а защо никъде не е писал .... май ще пропусне а аз го мислех за голям фен
виж тук братле

FreeSoul написа:Дон Хуан-а защо никъде не е писал .... май ще пропусне а аз го мислех за голям фен
scuba написа:....И кой ще е подгряващ освен Ахат?
В този ред намисли, се чудя дали няма да остана разочарован - тея пичове хич не са в първа младост... Да не земат да ми се мъкнат по сцената като пенсионери...
...А помня един техен концерт... през 1986...Live after Death.. малееее... бяха във вихра си... А аз бях в амок от кеф...
Дано и сега да се представят на ниво
Централна гара е мнооого далече, за да ходиш пеша. По Илиенско шосе има OMV, до нея има един охраняем паркинг, ако отидеш по-раничко може и да си намериш място. Иначе около блоковете в квартала все ще намериш къде да спреш.Printmaster написа:Колеги,кажете къде е най-подходящо да оставим колите ние хората от провинцията? Има ли охраняеми паркинги наблизо? Ако се остави колата някъде около централна гара далече ли е стадиона ако се върви пеш?Дайте съвет общо взето как да опазим колите, че сигурно и апашите чакат този концерт с нетърпение.
Printmaster написа:Около блоковете не ми се струва подходящо. Дано има повече охраняеми паркинги наоколо.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта