преди 2-3 години.... отивам с колежка със служебна кола /DHL -жълта/ до аерогарата - спирам пред митницата, чакам я в колата , уж ще се върне веднага. за 15 мин трима чужденци направо се наместиха в колата и "hotel Hilton please" ... после по 5 мин извинения като ги светнах за какво иде реч , но иначе културни хората....
а ако знаех че господата митничари ще мотат колежакат 45 мин, можеше да изкарам 50 EUR...
Е, мене не отдавна миейки си на ОМВ колата, по-точно чистейки я прахосмукачката ме попитаха - "А колко да ви оставя? Вутр и вънка"
Викам си баси - заприличал съм явно на автомияч
аз съм се качвал в чужда кола също - едно към едно с астрата на брат ми, вътре човек със същото телосложение, аз без очила, качвам се, викам "к'во стаа дебел" и се обръщам, човека ухилен до ушите, аз викам "аре стига бе, 1.4 90 коня?" и той "нее, 1.6, 110коня" и аз "е честно, това е единствената разлика" и в тоя момент отзад се качва жената на шофьора и вика "да ви закараме ли до някъде?" Иначе майка ми дежурно се качва в чужди коли
И аз съм наблюдавал една подобна много яка случка, ама паднах от смях Бащата на един приятел си спира Вектрата до един микробус, заключва и изчезва някъде. От другата страна спира същата вектра и шофьора и той хваща на някъде. След малко бащата се връща, но се спира до другата вектра и започва едно мъчене да си отключи колата. Натиска копчето на алармата и неговата кола отзад започва да пищи а той не се осеща въобще Спира алармата и продължава да се мъчи да си отключи колата. Едва след 5мин. се осети, че е объркал колите А ние отстрани си падаме от смях
1. Във Варна отивам да събера един приател вечерта да ходим по баровете и тамън стигам пред неговия блог и го виждам как излиза от входа, минава пред колата и се качва в предната , която беше същатата като мойта само че зелена ама в тъмното ги обърка
2. Бензиностанция Еко на София Ленд. Спирам си аз на колонката излизам от колата и гледам явно никой нема дойде и почнах да си зареждам сам. А на съседната колонка спряно същото кат мойто поло самоче черно, и излиза някъв от бензиностаницята забързан и почва да ми се кара ама защо съм бил сипвал 95, той бил искал 98 Отнемо 1-2 минути докато се усети, това не е неговата кола и че аз не работя на безиностанцията
Скоро кретенизми на мене не са ми се случвали,но с мадамата като се заприбираме отнякъде,и вече вървим към колата,яз си я хващам за ръка че обича да се качва в чужди коли,или седи и чака да отключа!