Елфи такси Шумен - измамници

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Re: Елфи такси Шумен - измамници

Мнениеот simeon40 » Пон 12 авг 2013 2:33

Като чета мнения се чудя от мрънканията в темите за крадците на мигачи и прочие. Приемете, че са ви преебали и толкова бахти и драмите :mhihi
Напиши си жалбата, че не са ти издали касов бон имаш си свидетели за това. Ок приели са цената за комби :icon_lol ама като се направи на ударен за издаване на касов бон да документира повишението за цената си е проблем на бакшиша. Тоест би станало проблем когато си напишат жалбата в КЗП. Вместо да четеш глупави мнения по форумите в интернет в бгмама или бгголфаджия пускай жалба. Хората получават процент от наложените глоби така, че имат мотивация да си вършат работата.

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Пон 12 авг 2013 9:27

Аз се чудя как очаквате да докажете че Ви е взел 5 лв повече :gruebel Бахти 5 лв струват ли си разправии, жалби до тоя, до ония и мърморене в форуми при положение че шофьора Ви е казал че ще ви вземе 5 лв отгоре още преди да Ви закара :stumm Нали затова има и други фирми, като не Ви изнася си поръчвате друго такси ама най-вероятно просто ако му бяхте отказали човека щеше да се съгласи да Ви закара без тея 5 лв...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 12 авг 2013 9:54

Доста безумна тема - съгласен съм с колегите, които са написали - след дъжд качулка... Имало е толкова много опции да се реши проблема на момента, но заради един служител да се пише с големи букви "Измамници"... :screwy Когато възникне такъв проблем има доста опции:

1. Звъниш по телефона - казват ти, че цената е друга - питаш каква е и си правиш сметката дали искаш такси от тази фирма или не искаш.

2. Идва таксито и ти казва +5 лв. Решаваш, че ти е много и слизаш - търсиш други варианти, а не си траеш като ... :stumm

3. Спира таксито и няма касова бележка. Звъниш на диспечера на фирмата и настояваш да ти бъде издадена.

4. В случай, че и диспечера не те отрази, искаш връзка с шеф на фирмата и обясняваш, че негов служител те ограбва незаконно.

5. В случай, че и шеф на фирмата те отебе - звъниш на 112 с молба да те свържат с ДАИ, които да дойдат на място и да отразят ситуацията подобаващо.

6. Когато вече и това не помогне - пишеш във форума, защото си установил, че от фирмата наистина са измамници на всички нива - шофьори, диспечери, шефове, подкупни ДАИ-аджии.

Но явно случаят не е точно такъв. На място се съгласяваш, защото си си задклавиатурен нинджа и знаеш "като се прибереш вкъщи какво ще ги направиш". :gayfight

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Пон 12 авг 2013 10:52

Vlad777 написа:Доста безумна тема

Мисля, че колегата Влад обясни много красиво какво е трябвало, и какво е станало наистина...
и какви са били настроенията и мислите по време и след случката.
Vlad777 написа:На място се съгласяваш, защото си си задклавиатурен нинджа и знаеш "като се прибереш вкъщи какво ще ги направиш"

Мен, ако питаш направи ги изкъртиха тука, аз няма да се възползвам от Елфи Шумен, не и комби.. :mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 13 авг 2013 1:16

Ей, мааму стара, пусне някой тема, че баба му са я прее*али по най-класическия и по-важното - ЗАКОНЕН начин (с договор, който тя не е прочела), осерат HANDY от горе до долу.
Пусна аз тема, че ни искат пари НЕЗАКОННО - ние сме си виновни.
Да ви таковам и логиката.
Ключете като ви пречи темата, аман от тролове.
И дано все такива бакшиши ви се паднат.

Ама като ви ошушкат таралясниците да не мрънкате по форумите, ами приемете, че са ви обрали, сложете си светещ надпис WELCOME на задника и им се надупете! Нали като ти ударят шамар трябва да подложиш и другата буза?

И да, както не веднъж написах - не ми е за 5-те лв. Дал съм ги многократно само по шуменски таксита. Не ми пречи да дам 10-15-20 лв в София (въпреки, че над 15 дори и на нощна тарифа не съм плащал), защото толкова си пише на апарата.

П.П. Владо, що не каза на Добрин, че е задклавиатурна нинджа, че се жалва постфактум от оня ММА борец, а не го е измлатил на място?

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 13 авг 2013 2:47

Нелепо е да сравняваш твоята случка с това което е станало с Добрин, просто няма прилика...

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 13 авг 2013 6:39

Май те е надухал вятъра с тоя планър...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 13 авг 2013 7:33

Ще си позволя да повторя това, което написах преди време:

Заглавие: Детска екскурзия с автобус
myrshavija написа:Ивайло, моля те, когато искаш да напишеш нещо във форума, пускай по едно левче в една касичка, но недей да пишеш. Така тъкмо ще имаш повече парички, тъкмо ще спестиш на мен и много други хора много неприятности. Съвсем сериозно те моля. Няма да ти обяснявам колко глупаво разсъждаваш, защото е безсмислено. Просто си купи касичка, пускай левчетата вътре и спри да пишеш!

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 13 авг 2013 10:32

Ivailo написа:Ключете ...

по молба на автора
:lock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”