Мебели Виденов - мнения ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Мебели Виденов - мнения ?

Мнениеот Stivi » Вто 15 окт 2013 8:10

Както вече се каза за парите си са добри,но до там :)Имаме техни комплекти спални и дивани в апартаментите за туристи и засега нищо не се е счупило /за 4г ,но само по 4 месеца ползване на година/ ,аз лично за вкъщи не бих си взел техни мебели освен ако не съм много закъсал с парите понеже признавам че на цена няма кой да ги бие. За последния апартамент който реновирахме сам си правих спалните /гардероб,скрин,спалня,нощни шкафчета/ и материала с разкроя и кантирането ми излезе колкото техен подобен комплект без да слагаме труда и обкова а те все пак плащат заплати и много други производствени и транспортни разходи :exclaim

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 15 окт 2013 17:04

Stivi написа:.
но нали разбираш че ти си взел 2 плоскости , а те купуват с фургони и отстъпката при тях е над 30 % . И аз съм купувал и разкроявал и сглобявал мебели ей тук http://www.rosi.bg/ и една плоскост по - обикновенна е 70-90 лв

P.s Постнах сайта за да може да се видят цените на проскостите ПДЧ и обкова и да се направи сметка ,че не е чак толкова скъпо дори и качественото ПДЧ - така както някой се опитва да ме убеждава.Много "майстори" използват подобни фирми и само сглобяват мебелите и ти слагат една надценка.....Само да кажа че кухнята сам си я начертах подадох чертежите и размерите на хората и те мнооого прецизно нарязаха и разпробиха всичко /дори и отворчетата за видии на пантите/ и я сглобих за норматив - а съм лаик .

Потребителски аватар
доно
Автомобил: passat B6
Двигател: BMP 2006

Мнениеот доно » Вто 15 окт 2013 18:19

Аз преди две години си взех от Виденов ъглов диван,и не стига че чаках две седмици повече от срока за доставка,а дивана излезе нищо общо с мострата която гледах :thumb_down .Нищо не бих си взел от тях вече,още повече,че някъде бях чел че правят мебелите от китайско ПДЧ,евтино за да докарат такива цени и в него /ПДЧ/то лепилата били с някви формалдехиди ,които с години отделят токсини.За последното нека ме поправят по знаещите ако греша,но аз не изкам детето ми спеики сладко в леглото си да диша тези отрови.

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 15 окт 2013 21:04

Вярвай тогава че другите не ги правят от такова ПДЧ

Sent from my Galaxy Nexus

Потребителски аватар
доно
Автомобил: passat B6
Двигател: BMP 2006

Мнениеот доно » Вто 15 окт 2013 21:49

Вярвам в дървото,другото е демокрация! :th_up

Потребителски аватар
chochko_06
Автомобил: Golf 1.6
Двигател: AKL

Мнениеот chochko_06 » Вто 15 окт 2013 22:19

И аз да се включа в темата като човек който работи това всеки ден от 6 години. Мога да ти кажа на колегата че моя цех е точно до единия магазин на роси и ползвам доста голяма отстъпла както там така и в най-оборотния за мен склад а именно салекс, и аз за себе си когато правя нещо на никой не плащам само материяли и то с голяма отстъпка пак не може да докарам такава цена. Сглобявал съм какви ли не готови мебели и мога да ти кажа че наистина цената отговаря на качеството. Цената не идва от това че поръчва количество повярвай. Ако търсиш евтино взимай, ако пък държиш на качеството поръчай си по твой проект. Говоря за мебели от пдч, за меката мебел немога
да кажа нищо.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 16 окт 2013 8:23

mely написа:Вярвай тогава че другите не ги правят от такова ПДЧ

Sent from my Galaxy Nexus

Запри си малко, разбрахме че си изключително компетентен по всички въпроси във форума.
Прочети малко за стандартите на ПДЧ плоскостите. И може да се разходиш до Виденов да им поискаш сертификат за ПДЧ-то.

и така или иначе изместихме темата - дай цената на която ти излезе всичко от Роси, колко метра е кухнята и снимка евентуална.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 16 окт 2013 8:45

Ако става въпрос за ориентировъчна цена ето тази кухня си я правих сам с материал и разкрой от Роси /плоскости Orma/ и ми излезе 700лв /без аксесоарите/ ,общата дължина е към 3,50м. Гърба е от същото ПДЧ като корпуса,ако се ползва тънък гръб може да падне още малко цената ! Ако се поръча на фирма /но шефа да не ти е приятел/ предполагам цената ще стартира от 1500лв,но все пак там се плащат заплати :wink
Изображение

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 16 окт 2013 14:12

madmen написа:
Запри си малко, разбрахме че си изключително компетентен по всички въпроси във форума.

Нещо на заяждане ли те избива ,а.А кажи ми по кои въпроси съм толкова компетентен.Пиша това в което съм сигурен.Много добре знам ,че различните ПДЧ плоскости имат различни стандарти.Пиша за неща направени от едни и същи плоскости дори и със същия обков изглеждащи идентично ноооо цената е х2 че и х3.Искаш да ти ги покажа ли-заповядай ще те заведа и ще видиш дори и производител на ПДЧ-то и плътност и т.н.
http://videnov.bg/sites/default/files/PDCH2.jpg това им е сертификата като не ти харесва не купуваш.
Ама моля те -не с рогът ,че ме стресна направо.

Последна промяна от mely на Сря 16 окт 2013 15:43, променено общо 2 пъти.

3115
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 3115 » Сря 16 окт 2013 14:48

Доволен съм!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 16 окт 2013 19:26

mely написа:http://videnov.bg/sites/default/files/PDCH2.jpg това им е сертификата като не ти харесва не купуваш.

обкова на Габровница /турци/ е евтин, но супер некачествен

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 16 окт 2013 20:01

Да така е но в зависимост от мебелите/отварящи се подвижни части и т.н/ избираш цена- качество.Но в случая ставаше въпрос за ПДЧ -то - в случая имат и tuv .Имат и сертификат за обкова той не е на Габровница http://videnov.bg/sites/default/files/sert.%20obkov.jpg

Последна промяна от mely на Сря 16 окт 2013 20:32, променено общо 1 път.

cezar1656
Автомобил: vw vento
Двигател: ABU

Мнениеот cezar1656 » Сря 16 окт 2013 20:12

е то пък турското е едно качество....

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 16 окт 2013 20:31

В повечето случаи турското е по- добре от китайско.Примери бол.

cezar1656
Автомобил: vw vento
Двигател: ABU

Мнениеот cezar1656 » Сря 16 окт 2013 20:37

вярно е..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”