myrshavija написа:refresh4o написа:писах го рано сутринта и вече бях убит от път и съм объркал буквата, ще ме разстреляш ли?...
Аз няма. Но да си намираш оправдания за това, че пишеш неграмотно ... как беше рекламата на Мастъркард - безценно!

myrshavia, считам, че преди да правиш констатации и да формулираш квалификации относно това кой как пише, следва да научиш как се пише думата МИЛИЦИОНЕР. Справка - правописен речник, Интернет.
ОФФ - интересно ми е как "шапкарите" ще установят дали водачът е употребил алкохол, при положение че нямат право да спират шофьорите на случаен и произволен принцип? И при какви предпоставки биха формирали основателно предположение, че водачът може би е употребил алкохол и следва да бъде спрян, за да му бъде извършена проверка?
Аз лично познавам хора, които пият системно по половин литър концентрат, качват се и карат по-право и по-добре от мен и от много други, които никога не пият. Т.е ако лицето владее перфектно автомобила, въпреки наличието на половин литър концентрат, как шапкарите ще го заподозрат и на какъв принцип ще го спрат? Може би трябва да го надушат от 100 метра през стъклото или да взаимстват ценен опит от някой ясновидец?