Полицаи-тарикати...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Koko95
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: ATD

Re: Полицаи-тарикати...

Мнениеот Koko95 » Пет 01 ное 2013 2:07

Полицията на всякаде е нагла защото от това им идват заплатите , но в България прекаляват. Въпреки че тук ме спряха с другата кола (MB R320 '08) по тъмно на не осветено място и не си бяха пуснали бурканите да светят , което ги праща в 2 нарушения за тукашните закони. И направи проверка на документите дори дали съм легален в страната и в същия момент виждам колегата му извадил хартията и пише на патрулката. И го питам очтиво на мен ли пишат глоба и за какво? И ми казва че ми пишат глоба че съм карал с изгорял фар. И го помолих да отиде отпред и да пипне фарове за да не му ги пускам да се пре-обеди че и двата ксенона светят и махна на колега да спре да пише и ми върна документите :mhihi . А в България ме спира с бутаната лада и им остана кръщелното да ми проверят :death . Светлини дълги-къси-габарит заверка на пожорогасител състав на аптечка ( късмет че си я заредих в аптеката предния ден) триъгълник даже го опъта да не би да е счупен и жилетката ми провери дали ми става :facepalm върна ми документите и ми пожела приятно возене. :a045

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Пет 01 ное 2013 13:02

На мен с такъв радат, дето показва само дата и час се опитаха да ми лепнат чуждо геройство, но имаше разлика около 20-на мин. във времето. Направих се на по-тъп от тях, и почнаха едни въртели:

- и ко пряйм ся?
- ами кото кажете.
- Е ти ся на обяд не мое да не си пил една бира.
- Е как ве, аз работя с тоци, ке ме утрепе тока ако съм пил бира.
- Еми ся айде от нас да мине, ама следващия път ке ти напишем два акта. :mrgreen :Mr Green Fun :mhihi :screwy

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Пет 01 ное 2013 17:11

Е тука един тарикат намерих.....

Потребителски аватар
Black-diamant
Автомобил: Passat B 5.5
Двигател: 2.0 115hp

Re: Полицай-тарикати...

Мнениеот Black-diamant » Пет 01 ное 2013 23:51

myrshavija написа:
refresh4o написа:писах го рано сутринта и вече бях убит от път и съм объркал буквата, ще ме разстреляш ли?...
Аз няма. Но да си намираш оправдания за това, че пишеш неграмотно ... как беше рекламата на Мастъркард - безценно! :mhihi

myrshavia, считам, че преди да правиш констатации и да формулираш квалификации относно това кой как пише, следва да научиш как се пише думата МИЛИЦИОНЕР. Справка - правописен речник, Интернет.

ОФФ - интересно ми е как "шапкарите" ще установят дали водачът е употребил алкохол, при положение че нямат право да спират шофьорите на случаен и произволен принцип? И при какви предпоставки биха формирали основателно предположение, че водачът може би е употребил алкохол и следва да бъде спрян, за да му бъде извършена проверка?
Аз лично познавам хора, които пият системно по половин литър концентрат, качват се и карат по-право и по-добре от мен и от много други, които никога не пият. Т.е ако лицето владее перфектно автомобила, въпреки наличието на половин литър концентрат, как шапкарите ще го заподозрат и на какъв принцип ще го спрат? Може би трябва да го надушат от 100 метра през стъклото или да взаимстват ценен опит от някой ясновидец?

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Полицай-тарикати...

Мнениеот icoico » Съб 02 ное 2013 0:16

Black-diamant написа:...следва да научиш как се пише думата МИЛИЦИОНЕР...

Ти ще да си от младото поколение, щом не вдяваш защо го пише с Ь.

И, пЪрдон, кой е казал, че полицаите ще спрат проверките на случаен принцип, да не би случайно министърът на вътрешните работи? Точно той наистина наскоро, както и през 2012-та година, 2011-та, 2010-та, 2009-та и ...е...схващаш идеята, нали? :rolleyes Какъв извод можем да си направим, когато периодично различни хора, заемащи поста капо ди тути ченгети заплашват публично подчинените си, че щяла да им секне хранилката?

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 02 ное 2013 6:35

icoico написа:
Black-diamant написа:...следва да научиш как се пише думата МИЛИЦИОНЕР...

Ти ще да си от младото поколение, щом не вдяваш защо го пише с Ь. ...
:mhihi :beer Не зная дали е от младото поколение, но на приказки е много голям.
По повод новата наредба, която коментираш - много си прав - ако повечето си бяха направили труда да я прочетат, щеше да разберат, че там пише кога трябва да спират автомобилите ни. Не пише, че е САМО в тези случаи, нито, че в останалите не могат. Ама що да четем, като може да повтаряме казаното от друг ... Най-обичам "Един ми каза", а тук във форума съм чел даже "Един разбирач ми каза" ... :banghead

Потребителски аватар
Black-diamant

Мнениеот Black-diamant » Съб 02 ное 2013 22:29

Ето го и Ицо, влязъл в ролята на духовен наставник, протеже и/или лакей на Мършавия. Думата "милиционер" е изписана от Мършавия неграмотно в няколко теми, а не само в настоящата. Обикновено когато човек иска умишлено да напише дадена дума погрешно, това личи по един или друг начин, както например ти си написал "пЪрдон". Дали Мършавия е грамотен или не, е тема, която ме вълнува изключително слабо. Коментирах правописа му, защото си позволява да внася корекции в правописа на други членове на форума, преди да е погледнал своя собствен.

А относно факта дали съм голям на приказки - да, поне в нещо съм голям. :smile Радвам се, че се забелязва и оценява. :biggrin

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 03 ное 2013 8:36

Black-diamant написа:Ето го и Ицо, влязъл в ролята на духовен наставник, протеже и/или лакей на Мършавия...
А относно факта дали съм голям на приказки - да, поне в нещо съм голям. :smile Радвам се, че се забелязва и оценява. :biggrin

Хм, тая тема отиде на спам без друго, така, че ще си позволя да коментирам, пък модераторите ако искат да ме посекат:
Големите приказки компенсират липсващите сантиметри на височина, не на дължина. Радващо е, че този факт те радва. Ае лека :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Black-diamant

Мнениеот Black-diamant » Нед 03 ное 2013 10:54

Намесването на сантиметрите служи като компенсаторен психически механизъм, прикриващ пълното им отсъствие :smile

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 03 ное 2013 14:29

Уважаеми колега,
ще направя необоснованото предположение, че потребителят Черната Перла,пЪрдон, Диамант, той същият sk.,scbroodwar и Радослав Стефанов сте едно и също лице. За чий Хикс ти е да се буташ отново във форум, от който си баннат и с трите си предишни акаунта?

Потребителски аватар
Black-diamant

Мнениеот Black-diamant » Нед 03 ное 2013 17:34

Изобщо не знам за кого говориш и какво имаш предвид. Явно пак получаваш смс-и от Космоса. Вземи ги трий тези съобщения, не ги чети, че не ти се отразяват добре.
Моля уважаемите господа модератори да направят справка и собствена проверка относно ИП-адреса на цитирания, вероятно съществуващ потребител, за да установят дали съм същото лице или Ицо страда от психоза, придружена с халюцинации и мания за преследване от някакви демонични, мистериозни и тъмни субекти, идващи от други планети и цивилизации.

Последна промяна от Varbona на Сря 06 ное 2013 11:35, променено общо 1 път.
Причина: Проверката показва, че колегата ицоицо се радва на крепко психично здраве, с което не всеки може да се похвали.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 03 ное 2013 20:08

Black-diamant написа:...Моля уважаемите господа модератори да направят справка и собствена проверка относно ИП-адреса на цитирания, вероятно съществуващ потребител, за да установят дали съм същото лице или Ицо страда от психоза, придружена с халюцинации и мания за преследване от някакви демонични, мистериозни и тъмни субекти, идващи от други планети и цивилизации.

Ми направили са я. Резултатът честно казано ме изненада, но ще оставя някой от тях да го обяви официално. :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 06 ное 2013 11:33

благодаря, колега ицоицо
черният диамант е всъщност Student_pravo
отделно гледам темата е изчерпана :lock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”