Къде да (се) раждаме в София?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 12 мар 2007 22:48

д-р Киров и екипа му - преди 4.5 год в Тина Киркова - цезарово като за учебник - никви ядове за съпругата после - второто и то ще е там - ама тепърва че го праим :love :025: :seeex :seeex :seeex

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Вто 13 мар 2007 8:07

Не мога да разбера за какви пари говорите бе хора 500, 1000 .....
За какво? И двата пъти не са ни поискали и стотинка.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 13 мар 2007 9:07

Всички знаем за безплатните варианти на раждане, за безплатното здравеопазване за деца, и т.н. Но искам да ти кажа, че аз си плащам спокойствието. Всеки си преценява, тук споделяме кой как се е справил със задачата, без да задължаваме някого с нещо. Аз си платих и бях спокоен. 200 лева за проследяване на цялата бременност, 500 лева за избор на екип при раждането, 100 лева за ВИП стая. В крайна сметка, дете ми се ражда най - много два или три пъти в живота, за сега един път, и смятам, че това, че съм дал 1000 лева около бременноста и самото раждане не е проблем. А и сега предпочитам да водя детето си на лекар за по 15 лева на посещение, вместо безплатно, пак по същато причина. Един или два пъти в месеца няма да ми стане нищо, но знам, че и в 2 посред нощ да звънна, ще намеря някой, който да ми обърне достатъчно внимание, дори да дойде до вкъщи, ако се наложи. Всеки преценява сам...

Последна промяна от dobrin на Вто 13 мар 2007 11:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 13 мар 2007 10:32

dobrinb написа:Всички знаем за безплатните варианти на раждане, за безплатното здравеопазване за деца, и т.н. Но искам да ти кажа, че аз си плащам спокойствието. Всеки си преценява, тук споделяме кой как се е справил със задачата, без да задължаваме някого с нещо. Аз си платих и бях спокоен. 200 лева за проследяване на цялата бременност, 500 лева за избор на екип при раждането, 100 лева за ВИП стая. В крайна сметка, дете ми се ражда най - много два или три пъти в живота, за сега един път, и смятам, че това, че съм дал 1000 лева около бременноста и самото раждане е проблем. А и сега предпочитам да водя детето си на лекар за по 15 лева на посещение, вместо безплатно, пак по същато причина. Един или два пъти в месеца няма да ми стане нищо, но знам, че и в 2 посред нощ да звънна, ще намеря някой, който да ми обърне достатъчно внимание, дори да дойде до вкъщи, ако се наложи. Всеки преценява сам...

Все едно аз съм го писал .... :bowdown

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Вто 13 мар 2007 13:18

dobrinb написа:Всички знаем за безплатните варианти на раждане, за безплатното здравеопазване за деца, и т.н. Но искам да ти кажа, че аз си плащам спокойствието. Всеки си преценява, тук споделяме кой как се е справил със задачата, без да задължаваме някого с нещо. Аз си платих и бях спокоен. 200 лева за проследяване на цялата бременност, 500 лева за избор на екип при раждането, 100 лева за ВИП стая. В крайна сметка, дете ми се ражда най - много два или три пъти в живота, за сега един път, и смятам, че това, че съм дал 1000 лева около бременноста и самото раждане не е проблем. А и сега предпочитам да водя детето си на лекар за по 15 лева на посещение, вместо безплатно, пак по същато причина. Един или два пъти в месеца няма да ми стане нищо, но знам, че и в 2 посред нощ да звънна, ще намеря някой, който да ми обърне достатъчно внимание, дори да дойде до вкъщи, ако се наложи. Всеки преценява сам...

Напълно съгласен съм. Аз самият бих препоръчал болница Токуда (понеже работят с наш софтуер имам представа от някои детайли там). Още с откриването си те предложиха по-високи заплати на сестрите и акушерките отколкото по другите болници и с това привлякоха доста от по-кадърните, като от своя страна изискват от тях по-сериозно отношение.

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Чет 15 мар 2007 21:06

Ние раждахме в Тина Киркова и сме доволни - отношението на персонала е добро, условията са добри. Тъй като имаме застраховка в закрила - ни поеха избора на лекар и вип стая. иначе не мислехме да плащаме за подобни екстри. Като се плати на лекар не е гаранция, че всичко ще е наред - повечето ми познати, които са се сдобили с деца на скоро не са плащали и не са имали никакви проблеми. дори позната, която роди преди няколко месеца беше платила на лекар, който се появил 2 дена след раждането чак, а на раждането присъствал само дежурния екип - в шейново се случва това..
мисля си, че е по важно самата бременност да се следи от добър лекар.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 03 ное 2007 12:03

След толкова поста от преди има нема половин година да попитъм някой чул видял нещо за д-р Шишенкова в болница Тина Киркова :roll: :roll: :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”