dobrinb написа:Всички знаем за безплатните варианти на раждане, за безплатното здравеопазване за деца, и т.н. Но искам да ти кажа, че аз си плащам спокойствието. Всеки си преценява, тук споделяме кой как се е справил със задачата, без да задължаваме някого с нещо. Аз си платих и бях спокоен. 200 лева за проследяване на цялата бременност, 500 лева за избор на екип при раждането, 100 лева за ВИП стая. В крайна сметка, дете ми се ражда най - много два или три пъти в живота, за сега един път, и смятам, че това, че съм дал 1000 лева около бременноста и самото раждане е проблем. А и сега предпочитам да водя детето си на лекар за по 15 лева на посещение, вместо безплатно, пак по същато причина. Един или два пъти в месеца няма да ми стане нищо, но знам, че и в 2 посред нощ да звънна, ще намеря някой, който да ми обърне достатъчно внимание, дори да дойде до вкъщи, ако се наложи. Всеки преценява сам...
dobrinb написа:Всички знаем за безплатните варианти на раждане, за безплатното здравеопазване за деца, и т.н. Но искам да ти кажа, че аз си плащам спокойствието. Всеки си преценява, тук споделяме кой как се е справил със задачата, без да задължаваме някого с нещо. Аз си платих и бях спокоен. 200 лева за проследяване на цялата бременност, 500 лева за избор на екип при раждането, 100 лева за ВИП стая. В крайна сметка, дете ми се ражда най - много два или три пъти в живота, за сега един път, и смятам, че това, че съм дал 1000 лева около бременноста и самото раждане не е проблем. А и сега предпочитам да водя детето си на лекар за по 15 лева на посещение, вместо безплатно, пак по същато причина. Един или два пъти в месеца няма да ми стане нищо, но знам, че и в 2 посред нощ да звънна, ще намеря някой, който да ми обърне достатъчно внимание, дори да дойде до вкъщи, ако се наложи. Всеки преценява сам...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 41 госта