новини - НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ НА МАГИСТРАЛА СТРУМА:

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Re: Petel.bg - новини - НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ НА МАГИСТРАЛА СТР

Мнениеот VWGT » Вто 12 ное 2013 15:38

и не е ли редно ако имаш информация да се обадищ на 112, КАТ, МВР, a не само "споделете във Фейсбук страницата" на събитието. Трафик ли трупаме, вендета ли търсим ?

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Вто 12 ное 2013 15:41

Абсолютно съм съгласен с DragoGT, не може никой да не види номера на автомобила независимо на място или да го настигне. Все пак моторите ви не са 50 кубикови и скоростите, които развиват са доооста сериозни. В цяла България има хиляди хечбеци с това описание и какво правим? Групи във фейсбук само да насаждаме омраза към хората, които спокойно си карат голфа или полото и някой дрисльо ги гони да види дали случайно не е остъргана колата му отляво... Не го разбирам това и наистина според мен е имало някакво спречкване - словесно, жестикуларно и т.н. ...

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Вто 12 ное 2013 15:57

DragoGT написа:
и на мен ми прави впечатление
заливат ни псевдо журналистически истерични заглавия - станахме по-лесни и от американците
пресата не разследва, а директно отсъжда и то на база на една фейсбук страница
няма журнализъм
......това си е трагедия за един кръг хора

Именно. Никой не е осъден, затворен дори глобен. "Присъда" има само от "журналистите" (нарочни кавички). Такива присъди се раздават всеки ден от журналята, въз основа на догадки и предположения. И да отваряме нова тема при всеки случай - все тая. Така или иначе и след разследване и присъда - няма универсална истина (дори и шаячна). Кво да си чешем езиците.
П. С. Иначе нали знаеш мършав - мнението е като задника - всеки си го има, но не е задължително да го показва :mhihi

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 12 ное 2013 16:14

Явно не си чел коментарите и това, което го има още на първата страница: https://www.facebook.com/danamerim

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Вто 12 ное 2013 16:18

myrshavija написа:Явно не си чел коментарите и това, което го има още на първата страница: https://www.facebook.com/danamerim

Не ползвам фейсбук. Принцип.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 12 ное 2013 16:36

Но твърдиш, че присъдата е само от журналистите ... Имаш право да твърдиш каквото искаш, разбира се. :beer

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Вто 12 ное 2013 16:58

Не схващам защо е избран малък, бял хечбек от типа на голф/поло.
В контекста, от типа на корса/фиеста звучи по същият начин.
Съжалявам искрено за случилото се, надявам се следствието да свърши работата си.
Тя е извън компетенцията на кречеталата по социалните мрежи.
Просто си тропат по инерция.

peponi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peponi » Вто 12 ное 2013 20:41

Много ....много понамирисва тази история!Явно става въпрос за голям мотор,а големите мотори тези изпреварвания ги правят моментално!Онзи в онова бяло нещо докато те види къде си в огледалата,ти вече си много пред него!Ще да са си казали по нещо!Не много нов модел голф/поло...в тъмнината,който е бил там и е гледал...щом го е различил като бял хечбек,значи е бил наистина близо до тях ...И хич и двете гонещи се коли да не познае какви са,гонят се,изпреварват ме и ги виждам,защото това попринцип привлича вниманието,или пък той ги е настигнал,а пък те се гонели ...Баба ми като я питали каква кола съм си купил, тя отговаряла- "червена"!Ако наистина моториста е толкова невинен,този виделият малкото облаче от удара,нали вижда го ...спира ...и се предполага,че вече трябва да звъни на 112...там нали казва видях това и това....Този разговор се записва...Хечбечето по магистралата няма много изходи за бягство...щом е виновен,защо не са му направили засада?Някой си премълчава нещо...Лека й пръст на жертвата!Дано и човека се оправи!Защото дори белия хечбек да се намери и наистина се окаже виновен...виждаме колко добре работи съда!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 12 ное 2013 21:01

Бог да го прости момичето, но беше въпрос на време да стане нещо подобно!
На тази магистрала като карам с 150км/ч мотористите ме подминават като пътен знак.

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Вто 12 ное 2013 21:08

...и друго ми стана интересно белия хечбек не много нов модел,се движел в пакет със златиста каптива и в същото време правел гонка с някого,правел гонка с някого и в същото време блуждае лява,дясна лента със залепен отзад мотоциклетист,не се връзват нещата.

peponi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peponi » Вто 12 ное 2013 21:10

By the way !Когато пуснаха клипа с онзи Рейндж,газещ мотористи,болшинството от мнения бяха "разтрел","садист" и т.н.Да ...но впоследствие версията на полицията беше коренно различна!Ами ако шофьора на бялата кола сега си стои вкъщи и случайно се припознае като основна звезда в случая си пусне тема от сорта на ''група пияни мотористи нападна семейството ми и сега се случва еди какво си"...Какви биха били коментарите и мненията по случая отдолу?Няма ли темата да има същия облик като в момента?ХОдете ръчкайте полицаите да ровичкат по записите,това тук е като събиранията на бабите пред блока на махла...Има си компетентни органи

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 12 ное 2013 21:12

Интересно, каптивата га е видял, а колата която го е избутал от пътя, не се знае каква е :rolleyes Нещо хич, не ми се връзва тази история! Не казвам, че историята не е вярно, но има яко спестено информация! :bishop Лека и пръст на жената....

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Вто 12 ное 2013 21:19

Каквото и да е станало крайния резултат е един човек в болница с тежки наранявания и един починал...
Дори и шофьора на колата да е бил нападнат от група рокери в следствие на което му се е наложило да се защитава като ги блъска в мантинелите, след като е избягал отива в най близкото РПУ или още преди това звъни на 112 и търси помощ.
Другото е опит за убийство или не предумишлено такова да речем по-невнимание и нищо друго.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 12 ное 2013 22:13

Добре де, да размажеш някого дори да го е предизвикал той и след това да не останеш да окажеш първа помощ, не е ли пак вид убийство?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 12 ное 2013 22:20

Burner_inc написа:Авт автомобилът се прибира в дясната лента, моторът тръгва да го изпреварва и малкото бяло нещо започва да се връща в лявата лента, започвайки да притиска моторът към мантинелата. Това се случва на завой.

Опа . Какъв знак е имало преди завоя ??? Забранено изпреварването ли що ли, а маркировката каква е била - сигурно непрекъсната. Със каква скорост е карал мотоциклетиста и защо тръгва да изпреварва в завой ?? Като е решил да е донор никой не му е крив. Съжалявам за приятелката ти , ното ва са фактите.След като мотоциклетиста не зачита знаците някой да му помага ли??
По аналогичен случай такъв идиот ми отнесе лявото огледало , пак в завой изпреварвайки колона.Или вместо аз да кривна в дясно трябваше да му дам начален тласък леко в ляво към насрещния автобус ??

"Става въпрос за Магистрала Струма " - това съм го пропуснал.

Последна промяна от kris11 на Сря 13 ное 2013 9:54, променено общо 2 пъти.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”