Помощ за ПТП в София, Красна поляна от 15.11.2013г. вечерта

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Stef4osg
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ за ПТП в София, Красна поляна от 15.11.2013г. вече

Мнениеот Stef4osg » Пон 18 ное 2013 12:44

Съболезнования за кофти случката , важното е че сте добре ...
Лошото е че все повече неосвидетелствани психопати шофират ... :screwy
:love.vwclub

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Пон 18 ное 2013 13:28

Кофти случка. Аз отдавна се опитвам да обясня, че мангалите трябва да се избиват тия хора няма смисъл да живеят, ама все ме обвиняват че съм расист. :mhihi

Потребителски аватар
icokr
Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
Двигател:

Мнениеот icokr » Пон 18 ное 2013 14:35

Здравейте, нека и аз да използвам темата да се оплача.
Колега и аз смятам и бих избягал, ако мога. Не се знае колко са луди и с какво са в ръка.
На Икея ми се случи подобно и никой не слезе или помогна.
Това е нашата мила страна. Всеки е голям и нарушава.
Жалко, че и колеги вече не се уважаваме. Вчера си карам по новата магистрала от Яна към JUMBO и изпреварвам тир с около 130, а отзад с близо 200 се задават двама, който се гонеха.
Единия беше тъмно син голф 4 без стикери, черни задни стъкла с номер СА95... Светкаше от км и изпревари камиона отдясно и после ме засече и кълнеше, че съм карал с ограничение и спазвал правилата за движение. За десерт една Кака караше с 90 пред тира.

Това сме, нямаме обноски и на пътя, а от тва зависят много човешки животи.

Потребителски аватар
Tsapo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tsapo » Пон 18 ное 2013 15:49

Преди малко повече от 3г. си карам кротко по бул.Александър Стамболийски в лявата част, защото от дясната страна има спрели коли. По едно време настигам BMW 5-ца Е60, което караше в дясната лента но е настигнало спряла кола и беше дал ляв мигач за да се престрой. В момента в, който даде мигача аз бях на задната му врата и съответно нямаше как да му направя път. От там въпросния " селяндур " ме изпревари и след това засече и ме затвори така, че да не мога да продължа. " Маймуната " слезе от каляската си и започна да блъска по колата ми, като същевременно ми притискаше вратата и не ми даваше да слезна. В един момент избутах вратата по силно и слезнах. В същия този момент буквално от нищото се появи едно момче около годините ми ( 25г. ) и го сграбчи този с всички сили. Удари го няколко пъти и го набута в колата му като му каза да се разкара веднага. След това дойде при мен и съвсем спокойно ми каза да си тръгвам по живо по здраво. Номера не успях да му видя но му запомних много добре противното изражение. Преди по малко от година бях с една от служебните коли на един светофар в ж.к.Младост и с периферното зрение забелязах нещо противно. Когато се обърнах гледам същата кола и същия противен индивид. Не ми се правеха циркове особено когато съм с чужда кола но му запомних номера - СА 7979 НМ.

Потребителски аватар
icokr
Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
Двигател:

Мнениеот icokr » Пон 18 ное 2013 16:24

Tsapo
Това колега е от 9-те и смотаните BMW.
Същото е когато от ML ти слезат 3 горили, а ти си с жена и дете. :bishop

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 18 ное 2013 16:41

България е прекрасна, и простотия дебне отвсякъде. Според мен идеята с камъните е малко извратена :)
Заредете се с търпение или с спрей, електрошокови палки или нещо от този сорт, скоето да противодействате предимно на гадните мангусти, защото това не са хора и не мислят. Дано повечето случаи завършват, като този на канала :)

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Пон 18 ное 2013 19:40

Идеята с камъните си е лично мой патент :biggrin .... по принцип съм много спокоен и нема шанс да се сбия с некой или да съм конфликтна личност ама и Стефан ми не изглежда конфликтен пък са го налазили на бой .... ако некой без значение циганин или мутра ми слезне с бухалка или щанга недай боже да са и двама ... тогава вече какво да права .... да го пръскам със спрей докато ми троши ръцете ли или да ги удара с електрошок та да го ядосам още повече :mhihi примерно ! Не съм привърженик на пистолети защото първо ,че не можеш да ги използваш по предназначение , второ ,че ще си те вкарат в затвора за нищо и трето - нема шанс да стрелям по човек ... я го удари с камъка с коленото пък после по твой избор или го добивай или си тръгвай ... той така или иначе вече нищо не може да ти направи !

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 18 ное 2013 19:57

Стига глупости и недейте да се правите на мъже зад клавиатурата... :no :banghead
По-добре е, че не се е занимавал с тия мангали :th_up
Все пак колата е купчина ламарина и се прави, а спречкването и саморазправата с тия маймуни може да доведе само и единствено до лоши последствия и нищо повече! :wink
Това пък с камъните е меко казано извратено, да не говорим за проблемите, които може да създаде :thumb_down
Дано куките да свършат поне малко работа, тази за която им се плаща!

Потребителски аватар
МЗМА
Автомобил: IFA-mobile DDR
Двигател: 353W Baujahr-1971

Мнениеот МЗМА » Пон 18 ное 2013 23:59

bmwww написа:Идеята с камъните си е лично мой патент :biggrin .... по принцип съм много спокоен и нема шанс да се сбия с некой или да съм конфликтна личност ама и Стефан ми не изглежда конфликтен пък са го налазили на бой .... ако некой без значение циганин или мутра ми слезне с бухалка или щанга недай боже да са и двама ... тогава вече какво да права .... да го пръскам със спрей докато ми троши ръцете ли или да ги удара с електрошок та да го ядосам още повече :mhihi примерно ! Не съм привърженик на пистолети защото първо ,че не можеш да ги използваш по предназначение , второ ,че ще си те вкарат в затвора за нищо и трето - нема шанс да стрелям по човек ... я го удари с камъка с коленото пък после по твой избор или го добивай или си тръгвай ... той така или иначе вече нищо не може да ти направи !

Ако има разстояние между колите и тоя е пред твоята даваш напред и газиш,да не е слизал да се бие,пък като остане инвалид може и да му дойде акъла в главата... :death

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Вто 19 ное 2013 1:26

Като слезне и ме удари с бухалката в главата да стана аз инвалид все му е тая нали ?

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 19 ное 2013 16:58

Колеги, ако можете съдействайте на Стефан да разбере регистрационния № на въпросния мерцедес.
:death Темата не е за бухалки, камъни, пистолети, тръби, дървета и др. подобни средства за търсене на решение в подобни ситуации. Не е от полза демонстрация в темата, а реални дийствия.

Потребителски аватар
lazar dudev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lazar dudev » Вто 19 ное 2013 19:19

Колега преди около 20 дни бях свидетел на подобно нещо на спирка на метрото (Вардар) мисля че се казва посока люлин
със участието на мерцедес 124 и успях да видя че номера му е врачански но цифрите не не ги помня.Нещо от рода на ВР6040 или 0640 но да не те излъжа с цифрите за букжите съм сигурен че бяха ВР

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Съб 23 ное 2013 18:13

Стефане , за съжаление до сега няма резултат питането за конкретния автомобил.... ако има разивитие ще пиша /или звънна/ , поздрави :beer

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 16 юни 2015 10:57

искрено се надявам това да са "вашите" хора ...
Изображение

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 16 юни 2015 19:29

Тая кола я даваха преди малко в БТВ новините в 19:00, беше нещо свързано май с протестите, или нещо такова, предполагам емисията я има вече в сайта им, за който го интересува!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”