Петиция за спасяване на делфините!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Нед 18 мар 2007 23:20

teo_ss написа:Човека, е гадно същество. Радвам се, когато бика наръга тореадора и мине отгоре му и му ехе майката, и не мога да разбера как има хора да се радват на обратното. Това е. Избиват делфините за храна, ама на края на филмчето казаха, че по японските ресторанти делфинското месо е деликатес. Ей това японците са ми най-противните хора, гледах ги веднъж но NG, как ядът малки октоподчета, живи. Бахти гадовете. Един се задуши, влезе му в кривото гърло сигурно, много се изкефих. Някой по-горе беше писал за крави и прасета. Ми не е съсвсем същото, защото кравите и прасетата се развъждат, одгеждат се, пък тея - ловят животните, и като ги гледам им е забавно. :twisted: :twisted: собено един японец много весело му беше като заколи делфина. Японците са най-големите садисти на света. :twisted:
:да: АБСОЛЮТНО съм съгласен с написаното (особено за бика...) !!! Евала ;)

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Пон 19 мар 2007 10:35

Според мен това е отвратително! Не гледах клипчето, но си представям какво е!!! Гледала съм много други: за малки бебета тюлени, как отглеждат "котета бонзай" (котето жевее в нещо като буркат и никога не излиза от там)... Нямам дума за тези хора!!! Единственото което искам да им пожелая е всичко да им се върне!!!! :x

Върни се в “ОФФ-Топик - други”